Zakaj Jelena Aščič ne vodi več Tednika?
Sem šla preverit na tisti seznam novinarjev RTVS kakšno izobrazbo ima. No zanimivo glede na to,da je na ić,da ima očitno končan faks.Kaj pa je študirala a kdo ve?
Vesel oče, 12.02.2024 ob 21:23
Obiskovala je gim. Moste, živela pa na Goče Delčeva. Ima zoprnega fotra, ki se skrega za vsak drek. Toliko iz njene “kartoteke”. Meni deluje precej poslovenjena, kar pohvalim. Se pa njen jugo videz seveda ne da skriti. Lepa južnakinja.
Ampak, a ni že prestara, da bi fukala? In s kom?
To glede očeta pa ne drži, je umrl že dolga leta nazaj, se spomnim, da je o tem govorila v enem intervjuju.
Torej, tako so mi povedali iz odbora SDS na tistem koncu.
Še kdo spomni, kdaj je bila na naslovnici Antene:
je bila še gimnazijka, se je postavila pred objektiv za naslovnico nekoč priljubljene revije Antena, ki so jo radi brali predvsem najstniki.
Zdaj so fotografijo naslovnice izbrskali njeni kolegi pri Tedniku in jo objavili na Facebook profilu oddaje. Ob tem so zapisali: “Se spomnite legendarne Antene? Prepoznate dekle, takrat gimnazijko, na naslovnici?
Glejte, poznate me, zakaj naj bi bil jaz intimen z neko južnakinjo? Imam svoja merila in standarde in pri tem sem dosleden ter ne popuščam, četudi je lepa in pametna ženska. Čemu torej žalitve?
Hodila je na G.Moste, stara je 47 let, s Franckovi sta bili ful kolegici, tudi sošolki, polni same sebe, važne kot…….že takrat sta hodili na neke kastinge in z nekimi starejšimi…ah vse je bilo ful čudno. Ne vem, če sta šli naprej na fax, sta bili preveč pomembni, da bi se družile s svojimi vrstniki.
Forum je zaprt za komentiranje.