Krema proti gubam?
A ves kako bit nurom obasjan?
Padaš z obrazom na tla Gospodarju. Stari zdravniki svetujejo to proti gubam. Tak polozaj. Ti prekrvavi obraz.
Obredno pranje. Jst si tudi kar tako iz cistega mira z najbolj mrzlo vodo umijem obraz. Veckrat na dan… 10x sigurno.
Potem olivno olje + olje črne kumine zjutraj na tešče. Požirek vsakega…
Pijem tist sok od minut… pomarančin… od pulpe… poceni lih ni…
Kad se pogledam u ogledalo pa vidim obraz… ALLAHU AKBAR žari li ga žari.
Ko nurom obasjan.
Zjutraj voda, tonik z oljem vrtnice, vlazilna esenca Misha in navadna hidrantna krema Balea.
Zvecer pena za umivanje, tonik, JAL hidrantni serum, Balea nocna hidrantna krema ali pa samo tonik, vlazilno prsilo in arganovo olje, odvisno od pocutja koze.
Se vse to se mi zdi, da je veliko prevec, na splosno mislim, da je treba kemijo zreducirati na minmum.
Ce zelis eno linijo vsega in veliko produktov, pote priporocam Missha korejsko kozmetiko, je pa en produkt 50-60€, tako da za komplet
Kreme razlicno delujejo. Glej sestavine, ne znamke.
hialuronska kislina ti ‘nafila’ gube, da se jih trenutno manj vidi, ampak deluje kratkotrajno.
retinol/retinoid naredi mikro poskodbice na kozi (niti ne opazis), koza se zacne obnavljati in proizvajati kolagen, ki napolni gubice in je dejansko manj gub. Ne smes ga uporabljati cez dan, ker ne gre skupaj s soncem – samo zvecer.
krema s spf faktorjem prepreci soncne poskodbe.
jaz uporabljam vse zgornje troje. Pomaga, a ne pricakovati cudezev. Tako pocasi pomalo pomaga, da niti ne opazim, ko redno uporabljam, ampak po kakem tednu neuporabe pa hitro opazim poslabsanje gubic, potem pa spet pridno redno uporabljam.
Demy210, 11.02.2024 ob 22:55
Meni je tista od Lux factorja top. Lepo se vpije, zmanjša koliko so vidne gubice pa še ličila lahko čez njo naneseš. Samo počakaj, da se ti čisto vpije preden daješ puder ali cc kremo čez.
Demy, kje jo pa naročaš? Je danes nisem našla v DM-ju.
Forum je zaprt za komentiranje.