Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ali lahko poleg Nolpaze še Rupurut?

Ali lahko poleg Nolpaze še Rupurut?

Zbolela sem, neka viroza, me pa matra tudi refluks. Imam občutek, kot da mi včeraj ni pasal na želodec krof in sem potem kar zbolela. Zjutraj sem vzela Nolpazo. Ali lahko vzamem tudi Rupurut, ker me še kar matra?

Lahko.

Ja lahko. Ko je mene matral želodec sem tudi oboje. Zjutraj Nolpazo, čez dan Rupurut (oz. nekaj podobnega), večkrat.

Ja, pa še pol litra kokakole čez. Budalo. Če imaš težave z želodcem , ne jej hrane, ki ti škoduje.

Nolpaza niso bomboni, ampak zdravilo, ki preprečuje izločanje želodčne kisline. Ni za pretiravati z njimi.

Malo sode bikarbone…

Najprej popij 3 deci vode, zna olajšat zadevo.
Nadaljuj s Kostanjevim medom na teščevsaj 14 dni.

Če imaš pekoč občutek v ustih, pa liži navadne bombone ala Ricola, takoj neha pečti.

Srečno in veliko zdravja.

Odgovor na objavo uporabnika
ladygaladriel, 09.02.2024 ob 13:49

Ja, pa še pol litra kokakole čez. Budalo. Če imaš težave z želodcem , ne jej hrane, ki ti škoduje.

Nolpaza niso bomboni, ampak zdravilo, ki preprečuje izločanje želodčne kisline. Ni za pretiravati z njimi.

A zdaj sem pa kar budalo. Včasih poješ nekaj, kar si že tisočkrat, pa je bilo vse ok, takrat pa ti pač ne paše. Se zgodi. In vem, da Nolpaza niso bomboni. Lep vikend tudi tebi!

Nolpaza je po navadi zjutraj na tešče, vsaj eno uro pred jedjo, ker menda naredi tudi nek filter na želodcu. Rupurut pa po potrebi, lahko jih kar nekaj na dan, ce je strašno močna kislina, peče v ustih, jezik, lahko tudi eno celo pogoltnemo s požirkov vode, drugo stopimo v ustih. Vse to so navodila, ki sem jih dobila od med. sester, ko sem bila hospitalizirana. Upam, da kmalu odleže.

Odgovor na objavo uporabnika
Bolna, 09.02.2024 ob 13:57

A zdaj sem pa kar budalo. Včasih poješ nekaj, kar si že tisočkrat, pa je bilo vse ok, takrat pa ti pač ne paše. Se zgodi. In vem, da Nolpaza niso bomboni. Lep vikend tudi tebi!

Seveda si. Človek, ki ima težave z želodcem mora paziti kaj in kako je. Pika.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close