Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek aquapark Žusterna

aquapark Žusterna

… ali imajo tam na notranjih bazenih kakšne tobogane ipd. , primerno za 6-letnike?
Kaj pa otroški bazenček za dvoletnike?
Razmišljamo, da bi šli tja, do sedaj smo bili v Portorožu – Lifeclass – Riviera in pa v Bernardinu – Histrion, kjer je super za otroke. Le v Histrionu so sobe že nujno potrebne obnove.
SEdaj bi malo zamenjali, pa me zanima kako je v Žusterni?

Tako, mi smo “lokalci”, zato pojma nimam kakšen je hotel in kakšne so sobe, za bazen pa ti lahko povem.
V bazenskem kompleksu imaš plavalni bazen, nato je manjši bazenček z nizko vodo in enim malim toboganom za malčke, nato imaš še en bazen z nekaj jacuzziji okoli (mislim, da so 3) in en tobogan, ki bi bil primeren za 6-letnika.

sicer priznam, da nismo bili v žusterni že leto dni, pa to z razlogom. nazadnje ko smo šli je bilo v bazenih namreč tako mraz, da se ni dalo zdržat. otroka sta se tresla, mene je zeblo, mož – navajen hladne vode, je windsurfar in gre surfat na burjo in mu ni problem niti morje s krepko manj kot 20 stopinjami – je priznal, da mu je neprijetno. Tudi ozračje v samem kompleksu je bilo hladno, kompleks je slabo vzdrževan, zdi se mi, da tista okna ne tesnijo kaj dosti, skratka mi kot občasni obiskovalci tja ne gremo več, da bi šla tja in bila tam en teden na počitnicah pa ni šans.

Sicer je to subjektivna izkušnja, lahko je šlo samo za slab dan v kompleksu, vendar dvomim. Pred 4 leti sem tudi hodila tja na plavanje z dojenčki, 10 krat smo imeli tečaj enkrat tedensko in od tega je vsaj dvakrat odpadlo, ker niso pravočasno segreli vode kot je bilo dogovorjeno z vaditeljico tega tečaja (za dojenčke imajo neke normative koliko mora biti voda topla in so ob četrtkih, ko smo imeli mi tečaj, dogrevali – razen ko so pozabili in takrat je bilo preveč hladno in je tečaj odpadel.

Lani, ko smo šli nazadnje, smo bili čez vikend, ko lahko kupiš karto za min 3 ure, pa med slačenjem, kopanjem, brisanjem, oblačenjem in sušenjem nismo bili not niti dve uri, ker enostavno povedano ni bilo niti malo prijetno.

Upam, da bo kdo podal bolj pozitivno izkušnjo, jaz je ne morem. Sina sedaj vozim na plavanje na Bernardin.

Mi smo bili tam novembra, po enih petih letih. Imeli so ugodne podaljšane vikend pakete.

Pa ne gremo več, vsaj pozimi ne. Vsi smo se nazaj vrnili tako prehlajeni – ker kakor je že predhodnica omenila je v kompleksu MRAZ! Prav tako voda ni tako topla, kakor je v ostalih termah.
Sobe so dotrajane, postelje so uničene, luknje v žimnicah, strgana posteljina, umazane, strgane popackane brisače. Ravno takrat ko smo bili mi tam so dajali v kopalnice vrata za tuš (mi smo imeli še eno umazano zaveso).
Hrana je povprečna. Zajtrk vsak dan enako, večerja pa trije meniji.

Kar je bil pa velik plus je bil pa to, da je bil hotel skoraj prazen, tako da tudi v aqua parku ni bilo gužve, si lahko šel v jacuzzi kadar si hotel, prosti ležalniki……..

Skratka odločitev je tvoja, kot njihova nezadovoljna gostja, pa dopusta tam ne priporočam.

Na primeru Žusterna lahko vsi vidimo, kaj je naredilo lastninjenje in novi požrešni lastniki iz nekdaj prijetnega kompleksa!!! Enako so uničili celo Slovenijo!

Jaz sem bila pred dvema tednoma, v bazenu – 3 urce in mi ni nič manjkalo, voda uredu, čeprav sem bolj zmrzljive sorte mi ni bila premrzla..sem najprej hotela v Palace na bazen, pa za kopalce nimajo organiziranega parkirišča, kar pomeni da bi morala dodatno se parking plačat…Bernardin je bil pa do cca 21.1 zaprt zaradi prenove oziroma nekaj podobnega!

Tako da na slo obali ni glih “velik ponudbe”!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close