Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › V šoli jih opozarjajo, da zunaj ni varno

V šoli jih opozarjajo, da zunaj ni varno

Danes so v sinovi šoli pri razredni uri dobili nasvet, da naj ne hodijo zunaj po 18ti uri, ker se dogajajo napadi in ropi. Kdo kaj ve o tem? V javnih občilih nisem zasledila nobene novice.

Baje je bil nek mladoletnik celo poškodovan v enem od napadov. Zakaj, če se to res dogaja v Ljubljani, se o tem ne govori ali bere?

Zelo sem zaskrbljena!!! Sprašujem se, če sploh lahko otrok gre še sam na trening ali v mesto s prijatelji. Nočem, da je žrtev napada, kar pomeni, da ga bomo morali spet voziti.

Sinu razlagam, da če bi prišlo do kakšnega napada kjer bi od njega zahtevali telefon ali denarnico, naj samo izroči, naj jih ne gleda v oči in naj ne ugovarja. Bo zdaj to naša prihodnost? Kdo stoji za temi napadi, Čefurji, migranti,…, kdo?

A ja, kdo kaj ve o spolnem napadu, ki naj bi se zgodil na žensko za Bežigradom, na silvestrovo, ali so to samo natolcevanje in povzročanje splošne panike?

Pazi na otroke.

Prej sem bila na Viču, ob glavni, ni ljudi, sploh pa ne črnih. Je bila že tema. Mraz pa za popizdit.

Iz spleta kopiral: Janševa vlada je zvišala kazni za tihotapce pa je potem Golobva vlada spez znižala kazni za tihotapce. To je tisti zakon katerega je uložila Nika Kovač 8 marec kjer so izničili vse sprejete zakone prejšnje vlade

Marsikaj je res pa se prikriva. Ker javnost ne sme izvedet. Po vsej Evropi, ne samo pri nas. V Tagrebu isto incident za 31.12 ko so migranti nadlegovali 7 in 10l stari deklici ter 15letno punco otipavali, ko je plesala. Mediji o tem molčijo, pišejo oa kako je napadeni “ubogi” neki nepalec. V Slo je tega dosti, poglej samo koliko posilstev se je zgodilo v zadnjem.času(ja, so bla in bodo, pa vendar je veliko več ravno zarad migrantov. Malo poglej po tik toku(ja res je marsikaj bedastega gor, je pa veliko live streamov in posnetkov, kjer dejansko zveš, kar nam mediji skrivajo. Od stavk kmetov po Evropi, do migrantov, ki uničujejo tujo lastnino, celo video kjer umazana migrantska drhal pove, da se mu zdi posilstvo nnormalno celo več njim. Sem 46, pa spremljam ravno zaradi tega tik tok, preskočim nezanimivosti ter bedarije.

Odgovor na objavo uporabnika
mraz183, 08.01.2024 ob 19:24

Prej sem bila na Viču, ob glavni, ni ljudi, sploh pa ne črnih. Je bila že tema. Mraz pa za popizdit.

Si bila ti na Viču zvečer morda pred par leti, letos sigurno ne, ker se mu izogibamo vsi po vrsti od mladih do starih.

30 let nazaj so nas otipavali in nam težili sošolci v dvigalih, posilstva so bila znotraj družin, v mestu pa so skini hodili po centru in vsepovprek pretepavali ljudi in jih brcali v glavo.

Kraj je v centru veliko, tudi v Tivoliju in Rožni dolini .. nič novega. Tudi nadlegovanje je in treba se je obnašati samozaščitno. Ampak to velja že zadnjih 100 let, ne od včeraj.

Sicer pa je večja težava promet in slaba vidljivost pešcev in kolesarjev. Od nekdaj so”jaztrebi” prežali na mlada dekleta. Najstniskim otrokom svetujem, naj hodijo v skupini, čim manj po temi in samotnih krajih. Težava so droge v lokalih, kjer ti lahko kdo kaj podtakne in pa na Metelkovi, na primer.

M ribca, 08.01.2024 ob 20:06

30 let nazaj so nas otipavali in nam težili sošolci v dvigalih, posilstva so bila znotraj družin, v mestu pa so skini hodili po centru in vsepovprek pretepavali ljudi in jih brcali v glavo.

Kraj je v centru veliko, tudi v Tivoliju in Rožni dolini .. nič novega. Tudi nadlegovanje je in treba se je obnašati samozaščitno. Ampak to velja že zadnjih 100 let, ne od včeraj.

Sicer pa je večja težava promet in slaba vidljivost pešcev in kolesarjev. Od nekdaj so”jaztrebi” prežali na mlada dekleta. Najstniskim otrokom svetujem, naj hodijo v skupini, čim manj po temi in samotnih krajih. Težava so droge v lokalih, kjer ti lahko kdo kaj podtakne in pa na Metelkovi, na primer.

Ja, posilstva in kraje so bile tudi včasih, a bilo jih je MANJ, VELIKO MANJ!

Ne molčijo mediji, ti bi rade volje kaj napisali, če bi pricurljalo v javnost. Molči policija, žrtve pa itak nočejo o tem govorit. Policija molči, ker so ji vladniki tako zapovedali. Če jo slučajno kdo iz medijev pobara, če se kaj dogaja, navedejo nekaj suhoparnih številk in to je to. O tistem migrantu posiljevalcu se je izvedelo, ker je en novinar dregal in izvedel resnico, potem pa tega več niso mogli skrivat.

Zakaj skrivajo? Ker država noče, da bi se začel narod bunit nad migranti in bi začeli nemiri zaradi tega.

Ja, res je, da so sošolci otipavali, da so pa skini pretepali po cestah naključne ljudi?? Posilstva so bila znotraj družin tako kot so tudi sedaj.

In tudi če je vse to res, a hočeš torej povedat, da naj vse slabe zadeve ostanejo, kot so bile?

In ker je bilo nekaj 30 let nazaj normalno, dajmo isto normalizirati tudi zdaj?

Naj te spomnim, da je bilo par deset let normalno pobirati ljudi, jih voziti v taborišča in jih tam zaplinit. Mogoče pa bi lahko po tvoji teoriji to spet normalizirali?

My ass, 08.01.2024 ob 19:58

Si bila ti na Viču zvečer morda pred par leti, letos sigurno ne, ker se mu izogibamo vsi po vrsti od mladih do starih.

Očitno si res želite vse prepričat kako smo ogroženi….no s takimi bedarijami da se vsi (kdo to?) viča izogiba si glih ne pomagate. Ljudje tu čisto normalno živimo. Norite samo takšni, ki sploh blizu ljubljane niste doma, kaj šele viča. Pa zmešanke, ki na glavni postaji temne turist/študente vidi in nori kako so migrantje 🙂 Pa sem proti tem odprtim mejam striktno, ampak vaše sorte bebci mi greste pa ravno tako na bruhanje kot te zadete hipi variante bebcov. Vsi ste glupi do amena, vsak v svojo smer.

Vemo o tem. Komunisti častijo migrante muslimane. Na hrvaškem že več kot pol leta ne smejo otroci ven v mraku. Tud v šolo hodijo starši po otroke,ker so musliti iz avganistana po parkih in posiljujejo otroke. To isto prihaja k nam

patetični, 08.01.2024 ob 21:37

Očitno si res želite vse prepričat kako smo ogroženi….no s takimi bedarijami da se vsi (kdo to?) viča izogiba si glih ne pomagate. Ljudje tu čisto normalno živimo. Norite samo takšni, ki sploh blizu ljubljane niste doma, kaj šele viča. Pa zmešanke, ki na glavni postaji temne turist/študente vidi in nori kako so migrantje 🙂 Pa sem proti tem odprtim mejam striktno, ampak vaše sorte bebci mi greste pa ravno tako na bruhanje kot te zadete hipi variante bebcov. Vsi ste glupi do amena, vsak v svojo smer.

ti si bedak. Poglej si malo hrvaško črno kroniko. Na staro leto je bil glavni trg v Zagrebu poln muslimanov,ki so lovili ženske in jih posiljevali.

prokleti provokatorji

Policija ima ogromno dela z migranti. Seveda vse ne sme priti v javnost. Zapori pokajo po šivih, pa še vedno jih je polno, ki postopajo po Lj, delajo selfije, se delajo turiste in žurajo na Metelkovi.

Anonimno522, 08.01.2024 ob 21:42

ti si bedak. Poglej si malo hrvaško črno kroniko. Na staro leto je bil glavni trg v Zagrebu poln muslimanov,ki so lovili ženske in jih posiljevali.

Saj veš da zagrebški trg ni na viču a ne? 🙂

Kot rečeno (samo ljudje pač ne znate brat, IQ očitno v minus), sem proti tem nelegalnim priseljevanjem. Še bolj proti temu da se ljudje brez dokumentov lahko prosto sprehajajo. Ampak živim pa na viču in ni nobenih teh norij o katerih pišete. Ruknjeni ste. Ljudje tu čisto normalno živimo.

Vesel oče, 08.01.2024 ob 19:49

Iz spleta kopiral: Janševa vlada je zvišala kazni za tihotapce pa je potem Golobva vlada spez znižala kazni za tihotapce. To je tisti zakon katerega je uložila Nika Kovač 8 marec kjer so izničili vse sprejete zakone prejšnje vlade

A Jansa je pa kej drugac delal al kaj?

Vedno bolj nevarno, 08.01.2024 ob 19:55

Marsikaj je res pa se prikriva. Ker javnost ne sme izvedet. Po vsej Evropi, ne samo pri nas. V Tagrebu isto incident za 31.12 ko so migranti nadlegovali 7 in 10l stari deklici ter 15letno punco otipavali, ko je plesala. Mediji o tem molčijo, pišejo oa kako je napadeni “ubogi” neki nepalec. V Slo je tega dosti, poglej samo koliko posilstev se je zgodilo v zadnjem.času(ja, so bla in bodo, pa vendar je veliko več ravno zarad migrantov. Malo poglej po tik toku(ja res je marsikaj bedastega gor, je pa veliko live streamov in posnetkov, kjer dejansko zveš, kar nam mediji skrivajo. Od stavk kmetov po Evropi, do migrantov, ki uničujejo tujo lastnino, celo video kjer umazana migrantska drhal pove, da se mu zdi posilstvo nnormalno celo več njim. Sem 46, pa spremljam ravno zaradi tega tik tok, preskočim nezanimivosti ter bedarije.

Twiter ali x je boljsi za te zadeve

Migrantske zveri konkretno divjajo po Ljubljani, vsak dan posilstva, ropi…., policija ne sme ukrepati, vlada ne dovoli…. Sedaj dela vlada na tem, da bo po celi Sloveniji enako. Izvedli bodo popolno uničenje Slovencev.

zemokrasen, 09.01.2024 ob 10:29

Migrantske zveri konkretno divjajo po Ljubljani, vsak dan posilstva, ropi…., policija ne sme ukrepati, vlada ne dovoli…. Sedaj dela vlada na tem, da bo po celi Sloveniji enako. Izvedli bodo popolno uničenje Slovencev.

Za paranojo in privide obstaja pomoč veš. Je zastojn. Izkoristi.

pomoč256, 09.01.2024 ob 10:50

Za paranojo in privide obstaja pomoč veš. Je zastojn. Izkoristi.

Tudi za slepoto obstaja pomoč….

Madona, to se pa še spomnim iz študentskih časov v Rožni dolini… sem 2x v Tivoliju od istega modela moral cegle kupit… potem se pa nehal skoz Tivoli hodit 🙂

Zgrožena sem, 08.01.2024 ob 19:18

Danes so v sinovi šoli pri razredni uri dobili nasvet, da naj ne hodijo zunaj po 18ti uri, ker se dogajajo napadi in ropi. Kdo kaj ve o tem? V javnih občilih nisem zasledila nobene novice.

Baje je bil nek mladoletnik celo poškodovan v enem od napadov. Zakaj, če se to res dogaja v Ljubljani, se o tem ne govori ali bere?

Zelo sem zaskrbljena!!! Sprašujem se, če sploh lahko otrok gre še sam na trening ali v mesto s prijatelji. Nočem, da je žrtev napada, kar pomeni, da ga bomo morali spet voziti.

Sinu razlagam, da če bi prišlo do kakšnega napada kjer bi od njega zahtevali telefon ali denarnico, naj samo izroči, naj jih ne gleda v oči in naj ne ugovarja. Bo zdaj to naša prihodnost? Kdo stoji za temi napadi, Čefurji, migranti,…, kdo?

A ja, kdo kaj ve o spolnem napadu, ki naj bi se zgodil na žensko za Bežigradom, na silvestrovo, ali so to samo natolcevanje in povzročanje splošne panike?

sej ni a ne? Zaenkrat le v Lj ampak ker jih bodo lepo razselili še kje. Včeraj zvečer sem šla tankat na Vič, mladostnik je želel iz avta z mano na blagajno, ker je mrgolelo oprezajočih temnopoltih, arabinov (ki so se kasneje odpeljali s taksijem!), ko sem mislila, da je že vse normalno pa pripeljeta dve kripi s preiskušnja registracijo, poskačejo čefurčki ven in butne vonj po travi. Torej ne dim, tole so bili kar dilerčki, ker sta verjetno po vrečah trave kar lepo smrdela avtomobila. Si želiš stika svojih otrok s takimi? Jaz ne. To se vse prosto sprehaja, policije pa za ščepec ali še to ne. Kriminal nas preplavlja.

Čefurji so že dolgo tukaj pa ni nekih pretiranih problemov z domačim prebivalstvom in so se prilagodili. Problem je  ta migrantska drhal , ki se ne prilagaja nikomur  koljejo se celo med  sabo

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close