Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek RICINUSOVO olje, vaše izkušnje

RICINUSOVO olje, vaše izkušnje

Ga uporabljate? Pri katerih težavah vam je/ni pomagalo?

Noben ne uporablja?

Odgovor na objavo uporabnika
Ricinusova, 08.01.2024 ob 20:11

Noben ne uporablja?

Ok, v kaksne namene razen kot odvajalo bi ga pa uporabljala?

Uporabljam na koži

ko sem mela alergijo, sem ga mela na koži nad jetri

Na koži, 08.01.2024 ob 20:21

Uporabljam na koži

ko sem mela alergijo, sem ga mela na koži nad jetri

Ima veliko A in E vitamina, lahko ga npr vmesas v belobazo in imas kremo, za lepse nohte uporabljas cistega. Meni je vmesan v belobazo pomagal pri alergiji na mraz.

Jaz sem ga uporabljala za rast trepalnic, ampak ni popolnoma nič naredil. Sem potem kupila od lux factorja serum in je top. Pomoje je odvisno od človeka.

Obloge z ricinusovim oljem zdravijo celo ciste,tumorje  itd……samo je potrebno biti  vztrajen.Vse je odvisno koliko časa je že težava.

Ricinusova, 07.01.2024 ob 18:54

Ga uporabljate? Pri katerih težavah vam je/ni pomagalo?

BArbara o’neill ga promovira. Sem probal pri homoroidih in ni pomagalo. Oblogo za trebuh sem naredil enkrat in je bla cela hiša mastna pomagalo pa nič. Zdej da bi se šel 2 mesca to mastno oblogo pa ni šans. Tko da pri meni ni blo nekega uspeha.

Strokovnjak, 25.09.2024 ob 17:17

BArbara o’neill ga promovira. Sem probal pri homoroidih in ni pomagalo. Oblogo za trebuh sem naredil enkrat in je bla cela hiša mastna pomagalo pa nič. Zdej da bi se šel 2 mesca to mastno oblogo pa ni šans. Tko da pri meni ni blo nekega uspeha.

Oblogo itak zaščitiš s folijo. Če so ti štorast še ne pomeni da ne deluje.

Uporabljam za boleče sklepe in mišice.

Meni pomaga pri gubicah, namažemo po dekolteji, vrati, lepša koža je. Imam pa zelo suho kožo

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close