Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kako se je končala Poroka na prvi pogled Avstralija

Kako se je končala Poroka na prvi pogled Avstralija

Ker nimamo več Planeta tv…kaj se je kaj dogajjalo ko so šli domov in kako se je končalo.

T-2 je najbolj bedna firma. Ker ni več Planeta, nimam več kaj gledat. Mislim , da bomo šli raje na Telemach.

Na zaobljubah sta ostala skupaj samo dva para – tista dva huda podjetnika, oba trmasta (čeprav nista zdržala dolgo skupaj, po parih tednih sta šla narazen) in tista dva mlada, ki sta celo oddajo najbolj obetala. On je šel k njej živet, ampak sta pred kratkim tudi šla narazen (čas izven šova).

Ostali valda niso uspeli, čeprav je npr. Alyssa želela ostat, Duncan ne, po šovu sta postala in sta še danes par Duncan in Evelyn.

Nekaj je na YouTubu, lahko pogledaš zadnjo večerjo in ceremonijo po zadnjih zaobljubah, ampak ni cela oddaja, bolj neka komentatorska.. dovolj, da dobiš filing, kaj in kako se dogaja..

sam res, kk se je zaključilo, kr jezi me da so prekinli sred šova..

southhemitv

Season 10 – All

tu imate vse dele gor. upam, da bodo tudi enajsto sezono tem prilepili

meni je bil najboljša zadeva celega šova, ko so na zadnji večerji družno skenslali harrisona, ko je spet hotel neki drek gor zmešat, pa so se mu vsi v faco režali.

Odgovor na objavo uporabnika
Anka585, 06.01.2024 ob 16:54

T-2 je najbolj bedna firma. Ker ni več Planeta, nimam več kaj gledat. Mislim , da bomo šli raje na Telemach.

Resnično t2 podan od podna…že dolgo

Čebela_adela, 08.01.2024 ob 13:09

southhemitv

Season 10 – All

tu imate vse dele gor. upam, da bodo tudi enajsto sezono tem prilepili

meni je bil najboljša zadeva celega šova, ko so na zadnji večerji družno skenslali harrisona, ko je spet hotel neki drek gor zmešat, pa so se mu vsi v faco režali.

najslabša je fejk mormonka, ki misli da je njen otrok brezmadežno spočet in ona devica marija! Tip je predober zanjo

unadva CEOja al kaj sta že, sta tok umetna da nista za gledat. Ženska samo sebe vidi

škoda mi je za olija in njegovo

Upam, da veste Planet zopet deluje

Anonimno 8538, 08.01.2024 ob 22:39

Upam, da veste Planet zopet deluje

o, hvala za to info, planet spet deluje, očitno so planet tv spustili svoje pogoje in pristali na manj za t2. pravilno, ne zaslužijo si podražitev od t2-ja (ali kogarkoli že), ker res nimajo nekega pametnega programa. bom pa poroke vseeno gledala za nazaj, zanima me. 😉

hvala!

Na t2 ne dela.

Ibro je oženu Fatimo…..in odšla sta na poročno potovanje

Ne dela, 08.01.2024 ob 23:47

Na t2 ne dela.

Seveda dela, vmesnik je treba izklopit in nazaj vklopit, ni pa mozno gledati za nazaj, za tiste dneve, ko so bili izklopljeni

Vsi planeti na T2 delajo že od včeraj- vsaj zvečer sem videla.

Če se takoj ne pokaže, resetirajte modem, pa bo za preživet.

Na T2 zdaj res dela, ampak se vseh zamujenih oddaj ne da gledati za nazaj. Ah, beda.

Ali je pa kdaj, slučajno katera pomislila, da so vsi ti “resničnostni” shovi, snemani, po prej določenem scenariju in da ni vsemu, kar se tam dogaja, za verjeti? ?

Mati mila…, 09.01.2024 ob 11:10

Ali je pa kdaj, slučajno katera pomislila, da so vsi ti “resničnostni” shovi, snemani, po prej določenem scenariju in da ni vsemu, kar se tam dogaja, za verjeti? ?

Tako kot v reali. Kaj si hotelo povedati?

Kako sem vesela, da je skenslal nehvaležno mormonko! Poleg Melinde, Tayle in une sex manijakinje mi je najbolj antipatična.

Trenutno sta skupaj od maja 2023 Evelyn (ki je bila v ekspetimentu skupaj z Rupertom) in Duncan (ki je bil v eksperimentu z blesavo mormonko).

Ta dva sta mi bila tudi edina normalna.

Vsi ostali, ki so na koncu ostali “kao” skupaj, so se kasneje razšli.

Skupaj sta Evelyn in Duncan, ki sta v eksperimentu imela druga dva partnerja….in jaz sem vesela za njiju.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close