Kako prepoznati sorodno dušo
Tu berem ogromno ljubezenskih razočaranj. Večina zvez temelji na obojestranskem “dogovoru” ki je v večini ekonomski ali drugače družbeno primeren za oba. Torej dva se srečata, se podzavestno pomerita, ali bi bila za skupaj. Oba poskušata izpasti bolje kot sta v resnici. Neke vrste merjenje mišic. Tudi trema je prisotna, nisi miren v sebi. Če se ujameta, začneta vezo. Ki lahko tudi dolgoročno preraste v ljubezen, ampak bolj redko, v večini so konflikti, nesoglasja, ločitve.
Ko srečate sorodno dušo, to veste. Hči pride domov in reče, mami srečala sem bodočega moža. Pa je lahko stara 20 let. Ona ve. To se čuti. In res se porocita. Ni ovir, vsi doma jim rečejo, vidva sta res za skupaj. Ko se srečata sorodni duši, vse teče gladko, ni ovir, zapletov. Sorodna duša je nam podobna, podobno razmišljamo, podobno živimo, imamo podobne vrednote. Ni pomembno kakšen avto ima, kje živi, ampak skupaj začnemo ustvarjati novo življenje. Veze so uspešne, harmonične. Ob srečanju z sorodno dušo smo umirjeni, to je ljubezen ki prihaja iz srca, je umirjena. Ne rabimo meriti mišic. Smo taki kot smo , in take nas nasprotna stran vzame z vsem srcem. Za uspešno vezo je zelo pomembno da sta si podobna. In sorodne duše smo si podobne.
ljubezenski nsvet
ni tako zelo dramatično in pravljično. stvar je v resnici zelo bolj enostavna. fejst bolj. in sicer. 1. če se dva pač nekej spoznata, se poznata krajši čas mesec, dva. npr govorim primer dajem. sta si všeč full. se data dol čimprej. kaj keri zn kaj keri ne zna, je vseeno. popolnoma vseeno. sam da je uredu kemija. da je ona full potrebna on itak, predvidevma da govorimo o osebah do 25 let. torej se pofukata. on je njej všeč, ona njemu itak. in sedaj, mora on, al ipa čajko tui ona odvisno od karakterja, pač en bo moral izrazit na glas, da pač čuti kaj več. in verjetno bo drugi tudi za to. in sta par. zdaj pa je naprej še bol enostavno. tiati pari so dolgo čaa skup, jim gre dobro, ki prihajajo iz podobnega okolja, čim bolj istega, Z ISTO KOLIČINO DENARJA. to je najpomebnejše. če ima fant od doma več denarja je to bolj pozitivno, ker ona bi itak šparala full. on pa ne tolk si več privoščita. če je ona navajena na več denarja pa pač je bolj tko tko ampak pe vedno gre, ker imata iti odnos do vsega. nikakor pa ne gre, če ima en full več denarja od doma. to pa pol ne gre na nobenem področju. torej edini pravi selekcjiski postopek , ki ga moraš naredit je, da ugotoviš, z kolko denarja je oseba navajena živet. če je razlika prevelika, ne bosta mogla živet skupi. nikoli. ker če ima ona več, bo žele lod nje da je služkinja. to njej ne bo prav, ker bi rada bila partnerka ne služkinja. če ima ona vče pa je spet problem ker ne bo smela imet nekoga z majn. TO JE VSE KAR JE.
Jaz pa verjamem v sorodne duše. Moža sem spoznala pri dobrih 20 letih, prišla domov in mami rekla , danes pa sem spoznala bodočega moža. Mama je mislila da se mi je odrolalo. Res je tako, da vs teče gladko, od spoznavanja dalje. Vsi so naju takoj sprejeli kot par. Hitro sva začela graditi , potem so prišli otroci. Poročena sva 20 let na 5 let podlage, enostavno sem vedela da je pravi zame. Zelo sva si podobna, zato ne prihaja do trenj, oba imava enake poglede na stvari, na način življenja, na varčevanje, na investicije, na kariero. Veliko sva ustvarila, ne varava se, ni dram . Ni bolečin. Drug drugemu nikoli nisva prizadejala bolečine. Čeprav sem z njim 25 let, mi noben drug moški ni pritegnil, enostavno veš da imaš pravega doma.
Mnmnmn17, 30.12.2023 ob 17:37
Ne verjamem v sorodne duše, ljubezen na prvi pogled in nato samo še pravljica naprej. Mislim, da gre za ščepec kemije, podoben pogled na svet, kar nekaj kompromisov in vlaganja v odnos iz obeh strani. Pa seveda spoštovanje.
Ce sta prava skupaj, niti niso potrebni kompromisi. Ker sta si tako podobna.
Tujv, 30.12.2023 ob 19:26
Jaz pa verjamem v sorodne duše. Moža sem spoznala pri dobrih 20 letih, prišla domov in mami rekla , danes pa sem spoznala bodočega moža. Mama je mislila da se mi je odrolalo. Res je tako, da vs teče gladko, od spoznavanja dalje. Vsi so naju takoj sprejeli kot par. Hitro sva začela graditi , potem so prišli otroci. Poročena sva 20 let na 5 let podlage, enostavno sem vedela da je pravi zame. Zelo sva si podobna, zato ne prihaja do trenj, oba imava enake poglede na stvari, na način življenja, na varčevanje, na investicije, na kariero. Veliko sva ustvarila, ne varava se, ni dram . Ni bolečin. Drug drugemu nikoli nisva prizadejala bolečine. Čeprav sem z njim 25 let, mi noben drug moški ni pritegnil, enostavno veš da imaš pravega doma.
Kako lepo napisano, take zveze si lahko le želimo❤️ bravo eni to dejansko živite, o kako lepo.
Ljubezenski nasvet, 30.12.2023 ob 17:12
Tu berem ogromno ljubezenskih razočaranj. Večina zvez temelji na obojestranskem “dogovoru” ki je v večini ekonomski ali drugače družbeno primeren za oba. Torej dva se srečata, se podzavestno pomerita, ali bi bila za skupaj. Oba poskušata izpasti bolje kot sta v resnici. Neke vrste merjenje mišic. Tudi trema je prisotna, nisi miren v sebi. Če se ujameta, začneta vezo. Ki lahko tudi dolgoročno preraste v ljubezen, ampak bolj redko, v večini so konflikti, nesoglasja, ločitve.
Ko srečate sorodno dušo, to veste. Hči pride domov in reče, mami srečala sem bodočega moža. Pa je lahko stara 20 let. Ona ve. To se čuti. In res se porocita. Ni ovir, vsi doma jim rečejo, vidva sta res za skupaj. Ko se srečata sorodni duši, vse teče gladko, ni ovir, zapletov. Sorodna duša je nam podobna, podobno razmišljamo, podobno živimo, imamo podobne vrednote. Ni pomembno kakšen avto ima, kje živi, ampak skupaj začnemo ustvarjati novo življenje. Veze so uspešne, harmonične. Ob srečanju z sorodno dušo smo umirjeni, to je ljubezen ki prihaja iz srca, je umirjena. Ne rabimo meriti mišic. Smo taki kot smo , in take nas nasprotna stran vzame z vsem srcem. Za uspešno vezo je zelo pomembno da sta si podobna. In sorodne duše smo si podobne.
Ja samo to dobit dandanes je zelo težko . Pa si lahko super moški ali pa ženska. Tudi veliko sreče je zraven, naključja itd. Koliko je takih, ki si želijo srčno pa ne najdejo ne pri 30 plus ne pri 40 plus…
Čudovito. Kako sta se pa seksualno ujela in hendlala nihanja libida? Ker par mora biti tudi seksualno in libidinalno kompatibilen, tu se veliko piše o ženskah, ki se zapustijo, ki po porodu nočejo več seksat, ki sicer seksajo, ampak to ni to, o moških, ki jih seks neha zanimat, o moških, ki jih seks sicer zanima, ampak niso seksualno kompetentni in ženske ne zadovoljijo, ni da ni, človek dobi vtis, da je poleg osebnostne nekompatibilnosti, ki se pokaže z leti, seksualno neujemanje eden glavnih razlogov za slabe zakone.
Anonimno 8409, 30.12.2023 ob 23:17
Čudovito. Kako sta se pa seksualno ujela in hendlala nihanja libida? Ker par mora biti tudi seksualno in libidinalno kompatibilen, tu se veliko piše o ženskah, ki se zapustijo, ki po porodu nočejo več seksat, ki sicer seksajo, ampak to ni to, o moških, ki jih seks neha zanimat, o moških, ki jih seks sicer zanima, ampak niso seksualno kompetentni in ženske ne zadovoljijo, ni da ni, človek dobi vtis, da je poleg osebnostne nekompatibilnosti, ki se pokaže z leti, seksualno neujemanje eden glavnih razlogov za slabe zakone.
Ah anonimno 8409. Ti res živiš v pravljici ali pa ne poznaš prave ljubezni in bolj izhajaš iz ega. Domnevam da vprasanje name leti. Spolnost je lepa, ko je pravo globoko spoštovanje med partnerjema. Misliš da je fajn seks, ko se dva skregata, se ponižujeta, potem se pa super poseksata. Niti približno . Midva z možem sva se vedno zelo dobro spolno ujela, zadnja leta ko so otroci odrasli, še bolj intenzivno. Nobenih težav ni z libidom, pa je mož kar starejši od mene , jaz se nisem nič zapustila, imam isto kilogramov kot pred 20 leti, sem taka da se ne morem zrediti. Tudi po porodu niso bile težave.
Krneki5, 31.12.2023 ob 09:23
Vem za njega, da je taprav. To čutim, ko je poleg mene. Takoj sem vedela. Me pomiri in iz mene potegne najboljše. Dal mi je toliko pozitivne energije kot še nihče. Tudi, če ga ni poleg, ga čutim v srcu.
Jaz tudi podobno. Ob njem čutim božanski mir. Dovolj je, da sva v istem prostoru brez besed v tišini in čutim v sebi popolnost zaradi njegove prisotnosti. V meni vidi vse tisto lepo, kar še nikomur pred njim nisem razkrila. Čutim njegovo prisotnost tudi kadar ga ni v moji bližini in zatečem se k njemu, ko se mi svet sesuva v prah. Ko uživam v sreči, ko me kaj noro navdihne, me misli vodijo do njega, da to delim z njim in si želim, da bi bil takrat zraven mene in bi skupaj to užila. Navdaja me radost ob pogledu nanj in v sebi se nasmejim ob misli glej ga kak zadovoljen moški.Vem, da je moje srce pri njem na varnem, zato ga vsak dan prosim in se mu zahvalim, da ga drži dokler bom tako želela.
zanimivo104, 31.12.2023 ob 10:17
Jaz tudi podobno. Ob njem čutim božanski mir. Dovolj je, da sva v istem prostoru brez besed v tišini in čutim v sebi popolnost zaradi njegove prisotnosti. V meni vidi vse tisto lepo, kar še nikomur pred njim nisem razkrila. Čutim njegovo prisotnost tudi kadar ga ni v moji bližini in zatečem se k njemu, ko se mi svet sesuva v prah. Ko uživam v sreči, ko me kaj noro navdihne, me misli vodijo do njega, da to delim z njim in si želim, da bi bil takrat zraven mene in bi skupaj to užila. Navdaja me radost ob pogledu nanj in v sebi se nasmejim ob misli glej ga kak zadovoljen moški.Vem, da je moje srce pri njem na varnem, zato ga vsak dan prosim in se mu zahvalim, da ga drži dokler bom tako želela.
@zanimivo104
Ampak nista skupaj ali? Ker napisala si, kot da sanjariš o njemu, on je pa drugje. V drugi vezi mogoče?
Xhbz, 31.12.2023 ob 16:19
@zanimivo104
Ampak nista skupaj ali? Ker napisala si, kot da sanjariš o njemu, on je pa drugje. V drugi vezi mogoče?
Najini poti sta se križali toliko, da sva se uspela spoznat in videt en v drugemu vse tisto kar je očem nevidno, da veva, da obstajava in da se zavedava, da morava vsak po svoji poti naprej. Je pa lep občutek, ko veš, da tam nekje obstaja in diha sorodna duša. Ko se vsake toliko začutita in preverita, da še vedno obstajata en za drugega.
zanimivo104, 31.12.2023 ob 17:07
Najini poti sta se križali toliko, da sva se uspela spoznat in videt en v drugemu vse tisto kar je očem nevidno, da veva, da obstajava in da se zavedava, da morava vsak po svoji poti naprej. Je pa lep občutek, ko veš, da tam nekje obstaja in diha sorodna duša. Ko se vsake toliko začutita in preverita, da še vedno obstajata en za drugega.
Če nista skupaj, potem to ni sorodna duša, ampak bežna simpatija ali sex privlačnost. Spet neko prazno nakladanje.
Xhbz, 31.12.2023 ob 19:03
To ni sorodna duša. Ampak simpatija, iluzija, ta človek je lahko čisto drugačen kot si ga ti predstavljaš. Če bi bila vidva sorodna duša, bi bila skupaj pol življenja
@zanimivo 104
Bolj ko tavate v megli in temi bolj postajate zgubljena in ne sorodna duša. Tega ni. Ste samo v seksu razvratni ali prijateljsko navezani na nekoga. Morda neka simpatija. To o sorodnih dušah pa ne obstaja in so plod prižgane marihuane ali flaše vina. Ali razočaranja. Pijača in droga pospešita filozofiranje, blodnje in halucinacije, tudi čarovniki šamani vdihujejo dim in “vidijo neke svetove”. Nakladanje o sorodnih dušah ali nekih twin flames je zgolj beg od realnosti in potuha za vaše šibkosti.
Forum je zaprt za komentiranje.