Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Agencija TRUD

Agencija TRUD

Načrtujem in iščem zanimive programe potovanj za leto 2024.

Agencija TRUD ima razdeljene po kategorijah od romanja (me ne zanimajo) in potovanja. Tu sem našla 3, ki me zanimajo.

Kakšno vaše mnenje ali izkušnje, bi bile dobrodošle. Hvala in lepo praznujte.

Se opravičujem ker se študij v temo, ampak tudi mene zanima TRUD, predvsem Islandija, če ima kdo izkušnje prav s to agencijo.

Osebno vem za en izlet v Rim preko njih, letalo – letalo, zelo na nivoju, udeleženci so pohvali.

Odgovor na objavo uporabnika
Ena srečno poročena, 25.12.2023 ob 10:38

Se opravičujem ker se študij v temo, ampak tudi mene zanima TRUD, predvsem Islandija, če ima kdo izkušnje prav s to agencijo.

Osebno vem za en izlet v Rim preko njih, letalo – letalo, zelo na nivoju, udeleženci so pohvali.

Znanka je bila z njimi na strokovnem potovanju Toskanske vile. Tudi zelo zadovoljna, ampak rada bi slišala še kakšno mnenje.

Hvala.

Letos bila na Lastovem. Zelo dober vodič. Vse ok.

Zelo zadovoljen!

Vesel oče, 25.12.2023 ob 12:35

Zelo zadovoljen!

Hvala.

Dona985, 25.12.2023 ob 12:10

Letos bila na Lastovem. Zelo dober vodič. Vse ok.

Hvala. Potem grem z njimi za prvomajske v Normandijo in Bretanijo. Junija Provansa. In konec avgusta še v Toscano.

Lepo praznujte!

Opravljivke, 25.12.2023 ob 12:52

Hvala. Potem grem z njimi za prvomajske v Normandijo in Bretanijo. Junija Provansa. In konec avgusta še v Toscano.

Lepo praznujte!

Uživaj! Jaz imam vse to doma.Smo si različni…Pa lepe praznike!

OMG, 25.12.2023 ob 13:03

Uživaj! Jaz imam vse to doma.Smo si različni…Pa lepe praznike!

No sem ena taka skitnica, ki jo že od otroštva zanima, kaj se skriva za tistim zadnjim obzorjem.

Tudi ti uživaj!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close