Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Prehrana v KC Ljubljana

Prehrana v KC Ljubljana

Verjetno me čaka služba v KC v LJ. Zanima me, ali je mogoče v KC menza in je možno pojesti topel obrok.

Hvala

Menza je spodaj v kleti… maš tudi frizerja in banko….

Ja, hrana ni ravno ne vem kaj, vsaj zame, imajo pa kar veliko solat na izbiro. Je pa v kavarni zelo dobra kava.

Hvala za informacije

Sem bila ravno danes tam. Meni je super, hrana dobra cene nizke. Skratka jaz grem vedno, ko imam kakšen pregled, tja na kosilo. Včasih pa tudi kar tako. Verjamem pa, da se naveličaš, če vsak dan ješ tam.

Ni menza, pač pa restavracija Štorklja. Dnevno je na sporedu najmanj 5 menijev, lahko jih medsebojno kombiniraš. Odprto je svetek in petek.

Vedno, za vikend, gremo na krem šnite. Ena je 1,50 ojra, velika in dobra. Za primerjavo pri sosednjem Damajantiju je 2,20 ojra in bljak, sploh, če ni sveža, kar se, po pripovedovanju drugih, dostikrat zgodi.

v kleti kc je prav menza za delavce
jaz si ponavadi raje kupim v pritljičju sveže rogljičke in jogurt ,najmi 🙂

Torej je menza v kleti, zraven pa spada tudi Štorkljo? Štorkljo namreč poznam, ampak nisem vedela da je tudi menza

Štorklja je ta menza….

hvala za informacije

Oboje je Štorklja, eno je restavracija, eno pa kavarnica. Kremšnite so pa res dobre, zadnjič sem kupila sacherco, je bila tudi odlična, pa rogljiči…kava s smetano pa sploh, je treba vsak dan eno spit

Uradno in tudi delavci tako rečejo je: restavracija Štorklja. Mislim, da si tudi zasluži tako ime.

Solate in nasploh hrana v kliniki štorklja je obupna, zanič. Kakšen štrudelj ali sladica še gre, velika večina drugega pa je zanič. Za vegansko in eko hrano se nikoli slišali niso. Itaq pa se večina zdravnikov prehranjuje nezdravo. Skratka še avtomati za hrano imajo boljšo ponudbo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close