IHERB kje imajo naslov za vrnitev izdelkov?
Problemi problemi, prekleti hudiči so mi poslali izredno smrdljive ribje kapsule in odprto embalažo liposomalnega vitamina C !
Zdaj pa so mi debili od IHERBA takoj po moji najavi vrnitve že vrnili denar za izdelke, a nimajo pa nikjer napisanega naslova, kam naj vrnem robo!!! Hkrati pa že grozijo s trajno prepovedjo poceni nakupovanja pri njih.
Iščem iščem ko nora, kje je naslov in ze 2 uri iscem naslov!
In njimi pišem ampak do asistenta v živo ne moreš priti, ker ne obstaja!
Kam naj vrnem robo bem jim mater njihovo pokvarjeno!
Pozdravljeni,
Vsa vprašanja, ki jih imate v zvezi z virom modrosti, posredujte na spodnji email naslov. Odgovor boste dobili v najkrajšem možnem času. Če želite, da anonimno objavimo vaša vprašanja ali osebno zgodbo iz katerega koli področja iz skupine zdravja, prehrane, hranil ali modrosti, nam pišite. Če imate kakršna koli dodatna vprašanja pri objavljenih člankih, nam prav tako pošljite email.
Kupila sem tule.
Nič ni razen naslova iz ZDA na škatlici.
Evo ko vpišeš v google, tu sem našla poceni največjo svetovno spletno trgovino z zdravili :
Nee, to ni moja reklama za Iherb!
Sem v resnem zosu, da me ne bo zaradi kraje lovil INTERPOL! Ker jaz zdaj pp zahtevi za vrnitev nimam kam vrniti smrdljivih izdelkov, ker nocejo dati kontakta in ni enega naslova, a oni pa so mi takoj vrnili denar !
Ja vse sem preiskala.
Nobenega naslova. Kontakta ni. Telefona ni. Naslova ni.
Samo vprašanja in odgovori ali boot odgovori! Če vprašam boota za naslov vrnitve zdravil, ne razume!
Tako da verjetno glede na 1 do 3 x nižjo ceno IHERB svoje stranke prisili, da obdržijo izdelke, če z njimi nočejo težav!
Zdaj bi rada nekje asla CANCEL RETURN, kot je to možno na WW.AMAZON.DE , da si rešim kožo, ampak tudi tega ni.
https://www.iherb.com/css/contact
24/7 podpora po e-pošti
A to si tudi probala? pa še 5 datotek lahko priložiš
med terms of use je napisan naslov iz Amsterdama…
tukaj na tem linku sem oa nasla dva naslov podjetja v Pasadeni in v Amsterdamu
kam bos ti pošiljala pa se odloci ti, da bo prav
Ke reko, 07.12.2023 ob 09:43
Ja sem našla 24 urno mail podporo! Zdaj jim pišem, naj mi dajo naslov. ..
Hvala tebi za tvoje vztrajanje, da je!!!
Super!
Poglej še v spam!
Naslednji koraki (čakam na odločitev)
Ko je vaša zahteva za vračilo poslana, počakajte 48 ur, da zahtevo za vračilo pregleda usposobljen agent. O končni odločitvi boste prejeli e-poštno obvestilo.
Če je vaša zahteva za vračilo odobrena, boste prejeli ‘ E-poštno sporočilo z oznako za vračilo ‘ za vračilo artiklov.
-
Upoštevajte vsa navodila v e-pošti, da dokončate postopek vračila.
Ko je vračilo prejeto in potrjeno, da je v prvotnem stanju, bo vračilo obdelano.
Počakajte 7–10 delovnih dni, da se večina vračil konča z obdelavo in da se sredstva vrnejo na račun, povezan z vašim plačilnim sredstvom.
Prosimo, preverite mapo SPAM, če ne vidite povratne e-pošte z oznako.
Ke reko, 07.12.2023 ob 08:15
Problemi problemi, prekleti hudiči so mi poslali izredno smrdljive ribje kapsule in odprto embalažo liposomalnega vitamina C !
Zdaj pa so mi debili od IHERBA takoj po moji najavi vrnitve že vrnili denar za izdelke, a nimajo pa nikjer napisanega naslova, kam naj vrnem robo!!! Hkrati pa že grozijo s trajno prepovedjo poceni nakupovanja pri njih.
Iščem iščem ko nora, kje je naslov in ze 2 uri iscem naslov!
In njimi pišem ampak do asistenta v živo ne moreš priti, ker ne obstaja!
Kam naj vrnem robo bem jim mater njihovo pokvarjeno!
no, če so ti od nekje grozili, potem imaš izvorni naslov – mail
Ke reko, 07.12.2023 ob 09:59
Ja … ampak na tisti mail se ne da odgovoriti, ker je robotski mail.
https://www.iherb.com/info/privacy
How To Contact Us
If you would like to exercise your privacy rights, please contact us by using this form that will appear once you log in to your account. You can also Email Us or write us, using the contact details below if you wish to exercise these rights or if you have any questions about this Privacy Policy:
iHerb, LLC.Attn: Legal Department17400 Laguna Canyon Rd, Suite 400Irvine, CA 92618, United States
If you are in the EEA, you can also write us at:
iHerb Netherlands B.V.Schiphol Boulevard 359, 1118 BJAmsterdam Schiphol, Netherlands
If you are in the People’s Republic of China, you can also write us at:
iHerb (Shanghai) Co. Ltd.Floor 6, Building 4, No. 269 Tongxie RoadChangning District, Shanghai China, 200335
Jwe pa res čudno, zakaj ni email naslova.
Forum je zaprt za komentiranje.