Ljudem sem trn v peti
Zakaj me ljudje obrekujejo in me želijo skregati z določenimi ljudmi?
Veliko ljudi mi zavida in so mi favš. Jaz pa zaradi tega še z večjim veseljem na spletnih omrežjih objavljam kje sem, kako uživam v družbi, kaj pijem, kaj vem…. da pač živimo razkošno. Od mene so se oddaljile tri prijateljice s katermi smo se prej družili vsak vikend, pa še med tednom kdaj. Potem pa je prišla sosedova verna gospa in začela tem trem govoriti, da sem jaz pocestnica, da krademo in ne vem kaj vse….. Samo zato, da so se oddaljile od mene. Sedaj kofetkajo s to sosedo.
Liberyforever, 30.11.2023 ob 14:46
Zakaj me ljudje obrekujejo in me želijo skregati z določenimi ljudmi?
Veliko ljudi mi zavida in so mi favš. Jaz pa zaradi tega še z večjim veseljem na spletnih omrežjih objavljam kje sem, kako uživam v družbi, kaj pijem, kaj vem…. da pač živimo razkošno. Od mene so se oddaljile tri prijateljice s katermi smo se prej družili vsak vikend, pa še med tednom kdaj. Potem pa je prišla sosedova verna gospa in začela tem trem govoriti, da sem jaz pocestnica, da krademo in ne vem kaj vse….. Samo zato, da so se oddaljile od mene. Sedaj kofetkajo s to sosedo.
Kako se počutiš glede tega, da se tvoje prijateljstvo z njimi spreminja? Kako se soočaš s temi občutki?
Pa nauči,se kaj iz tega. Pa ti nebom vsega napisal. Nasplosno se vsi bahajo in ni morale pri nobenem. Skratka če si bogat ni dobro,ker se bojo najeli ljudje,kot si napisala,da krades lažeš,zavajas in tako naprej,če si reven spet ni dobro ker nebos verjela isti ljudje te bodo obrekovali, ponavadi so najbližji,ki te zaničujejo, sosedje, prijatestva in tako naprej. Ti se ne izpostavljaj več kar se tiče razkošno življenje,pravi bogataš tega ne počne in ima veliko izkušenj v življenju, par dni nazaj je bil članek o miljaderju umrel pri 99 letih in zanimiva zgodba res. Jaz sem kot mlad,poslušal ljudi kako so bogati in kaj vse imajo in tako naprej in realno pogledano vsi so bolj revni od mene glede denarno in glede metalno. Moj brat je kupil športni avto in je zelo drag in mu povem in svetujem da tega ne stori. Mu rekel,ko je pripeljal punco, domov z časoma,ki ni hotela nič poprijeti za delo, od sebe in ji naredimo vse in rečem je kosilo pridi in ona arogantno in pravi moj oče boš sladoled in ji prinese,takrat mi je počil filem. In sem ga vprašal kje je dobil to revno smrklja? In me pogleda in on namesto, da bi mi bil hvaležen,da sem se jaz odpovedal,mojemu načinu življenja in sem mu dal ogromno denarja,ampak dan danes sva skregana, njegov način življenja je tak trenutno,da ima več možnosti da prej umre kot jazst in sestri tudi, ne pomeni razkošje ali kar ti smatras za razkošje,da to tudi je. Naprimer moj brat je rekel ,da njegova punca je bogata,pa sem se nasmejal, naj jo ima, če bo imel srečo ,mu nebo dala otrok, ampak bomo videli z ščasoma,jaz se z tem ne obremenujem več ,ni moj problem.
Forum je zaprt za komentiranje.