Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Za avto poznavalce: nasvet

Za avto poznavalce: nasvet

Ok, eno vprašanje za avtomobilske poznavalce. Menjavam avto, potrebujem menjavo ker star avto ves čas crkuje. Za nakup imam cca 7000 eur, vsak dan naredim cca 200km. Želim bencinerja. Kaj bi mi priporočali?

Toyora auris 1.6 valbematic, Honda civic 1.8 vvti.

Išči med japonskimi proizvajalci. Tudi Hyundai je zanesljiv. Ne dotikaj se evropskih polizdelkov, ker boš redni obiskovalec servisov. Ogni se folcvagna in njegovih derivatov.

Ne glumi nekaj o zanesljivih japoncih.kolega ima Mazdo in hondo.stalno nekaj črkuje.so pa di zli

ti maš želje ko moja žena. sam ti si pa čist obrisana al obrisan. mislim, jaz znam čudeže delat, to pa je preko mojih moči.  za 7000 evrov bi ti rada bencinarja ki bo dobro delal pa delaš vsa kdan 200km.  mislim, jaz ti dam medaljo za nejvečje tele kar jih je.  za 200km na dan, če misliš imet bencinarja, je brez veze da hodiš v službo. ker boš dala za benz full. full keša. bencinar za 7000 ne bo šel nikamor, žru bo ko svinja in boš hitro obupala nad vsem skupi.  če si službe ne moreš najdit bližje kot 100km stran od sebe, pol že ni uredu služba. pol idi raje za čistilko bližje. pasi boš prišprala  3h na cesti v slabem avtu ki ne bo šel nikam bo pa žrl ko svinja. plačevala boš gume drago, vse kot za ne vem kako dober avto, imela pa boš drek od dreka.  jaz ti priporočam, da menjaš službo.  pa sespoznam na oboje zel odobro. na vožnjo daleč in na avte in na življenje in vse.  MENJAJ SLUŽBO, OZIROMA NE SPREJMI TE.   verjetno že ni dobra služba kar imaš namen sprejet.  mogoče se lahko raje s kom voziš.  vožnja ni rešitev, v nobenem smislu.  če ti jaz sedaj povme tabelo, mojo tabelo.  nad kero sevsi zgražajo ampak je resnica.  sme se vozil 15 let daleč.   če delaš dnevno  20km, kakih koli rabiš polo.  če delaš dnevno 45km do 50  kakih koli km. rabiš golf  2.0 tdi dsg.  če delaš 70km na dan rabiš passat, če delaš 90km na dan rabiš audi a6.  ti pa bi rada delala 200 z bencinarjem pa te no ne bencinarjem, nekim ne vem kaj   vw golf gti, ker rada voziš, al pa audi s8. ne ne. z enim za 7000 evrov.   kot sem rekel, to je nad mojimi močmi.  nad mojo logiko in vsem.   jaz tukaj vidim samo en avto pa še to ne vem kako bo.  ampak recimo.  toyoto prius rabljeno. suzuki sx4  s cross.  1.4 turbo bencin.  al pa če kej poznaš koga, nekega res dobrega  lepega vw golf 1.9 tdi.  5 golf,  mogoče celo 6 golf.   najdi si službo bližje.  boš bolj vesela. idi delat kot čistilka. pa bo. boš imela blizu, boš delala popoldan na neki šoli. svoje oddelala . pozii na toplem, plac za parkirat, ali peš, kolo.  boš imela telovadbo, si daš gor 5kg tisti lepi lični ženski obtežilni jopič. vikend fraj.  kaj češ drugea?? pod črto ko boš vse sesštela boš videla da imam prav.  v 1 letu si mašina. imaš dopoldan čas za učenje, trening, bilo kaj.   srečno

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 5365, 29.11.2023 ob 06:24

Ne glumi nekaj o zanesljivih japoncih.kolega ima Mazdo in hondo.stalno nekaj črkuje.so pa di zli

Tu bi te samo popravil, za dizle bi rekel ja, za bencinarje pa ne, avtor posta hoče bencinarja. Vprašaj kolega, čigav dizelski motor ima njegova Mazda, saj jih japonci ne delajo, ampak jih vgrajujejo od drugih evropskih znamk, torej samo za evropski trg, na Japonskem ni dizlov. Kolikor se mi zdi, da ima mazda PSA-jev dizelski motor. Za honde ne vem, vem pa, da imajo vgrajene evropske dizelske motorje.

Japonca bencinarja, najbolje toyoto.

Alfa romeo

hvalim japonca, vozim Nemca ?

Herman935, 29.11.2023 ob 09:35

hvalim japonca, vozim Nemca ?

Pri meni je točno to. Imam mercedesa, pa pravim da so japonci bolj zanesljivi z manj težavami.

Jaz sem kupil moji mami avto za 250 eurov notri vložil še 750 eurov in gre kot raketa in rajši se vozim v tem avtu,kot v avtu od brata ki stane v Sloveniji 65000 eurov ter da ne govorimo stroški vsako leto. skratka vsakega posameznika.

Anonimno 7659, 29.11.2023 ob 09:42

Jaz sem kupil moji mami avto za 250 eurov notri vložil še 750 eurov in gre kot raketa in rajši se vozim v tem avtu,kot v avtu od brata ki stane v Sloveniji 65000 eurov ter da ne govorimo stroški vsako leto. skratka vsakega posameznika.

Kak avto si te kupil?

pri nakupu VW ne moreš zgrešiti

https://www.igraceshop.si/ta%C4%8Dke-na-patrulji-big-truck-pups-igralni-set-parkiri%C5%A1%C4%8De-za-re%C5%A1evalna-vozila-spin-master.html

5o eur je bila še dostava.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close