Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Slovenski svingerji, noro, kaj se dogaja!

Slovenski svingerji, noro, kaj se dogaja!

Jaz sem očitno res za luno. Resno mislim kaj se je res vsem odpeljalo? Že to ko gledam te ljudi, ki niso v razmerjih, to menjajo spolne partnerje kot po tekočem traku. Svet gre v franže.

https://novice.svet24.si/revija/jana/clanek/zgodbe/656494f331176/zivljenje-si-rada-zaciniva-s-skupinskim-seksom

Ti si pa res ena zategnjenka.

Pa kaj se s tem obremenjujes.

Men he pa zanimivo.

Ja res si za luno?

Samo napisano je pa noro. Me zanima nadaljevanje.

Dokler to počnejo po dogovoru, s soglasjem vsem, naj počnejo, kar jim ustreza.

Me ne samo da ne moti, sploh ne razmišljam, kako in kaj počnejo. Njihova stvar.

Naj delajo kar želijo, samo upam, da otroci teh ljudi twga nikoli ne izvejo. Sex kot rekreacija? Samo kot hobi? Zame ni sexa brez ljubezni, da bi pa pustila  nekomu, da se me dotika, ki mi ni všeč, do katerega nimam čustev, pa ni šans. Če greš z nekom v intimo morajo biti čustva. Očitno gre za psihopatske osebe brez empatije.

To se je dogajalo že pred 15 leti in več. Saj imamo swinger klub nekje v Sežani/Divači.

A si se ravnokar zbudila ali res nimaš pojma kaj se okoli tebe dogaja na svetu? Ti misliš da je to nekaj novega? Sploh pa, kaj se to tebe tiče? Te kdo v to sili? Delajo to pred tabo? Zakaj te zanima kaj drugi počnejo? Ne škodijo nikomur. Zanimivo res kako vas obremenjuje to kdo s kom in kako seksa prostovoljno, ne obremenjujejo pa vas stvari, ki celo vplivajo na vas in škodijo komu. Zanimive moralne vrednote imate ljudje.

Za njihove bolezni, pa plačuje cela Slo. Pametno.

Odgovor na objavo uporabnika
kaj496, 28.11.2023 ob 09:21

A si se ravnokar zbudila ali res nimaš pojma kaj se okoli tebe dogaja na svetu? Ti misliš da je to nekaj novega? Sploh pa, kaj se to tebe tiče? Te kdo v to sili? Delajo to pred tabo? Zakaj te zanima kaj drugi počnejo? Ne škodijo nikomur. Zanimivo res kako vas obremenjuje to kdo s kom in kako seksa prostovoljno, ne obremenjujejo pa vas stvari, ki celo vplivajo na vas in škodijo komu. Zanimive moralne vrednote imate ljudje.

Dobr komentar, to gre nekak v tist kruha in iger jim dajte, pa lastni pragovi in še kaj. Bolj k je um zaposlen z umetnimi problemi, še najboljše tujimi, mnj je prostora za realne grožnje.

Drugač pa avtorca, zakaj se pa v vsakem zgodovinskem filmu kraljeve gospode žgejo vsepovprek? Videt je ta hedonizem že od nekdaj prisoten. No js svingala še nism, pa nwem če bi mi to potegnlo, ker mam tut nekje v podzavesti vkopano, da mora bit nek odnos, da lh grem v intimo. Pa še ljubosumna sm, bi se zjokala tam, ko bi moj drugo žgal.. hahahah.. ne no.. Men ni apriori v lajfu čim več tičev probat, enim pa je čim več tega in onega.. pa kaj!

CrazY FroG ?, 28.11.2023 ob 09:26

Dobr komentar, to gre nekak v tist kruha in iger jim dajte, pa lastni pragovi in še kaj. Bolj k je um zaposlen z umetnimi problemi, še najboljše tujimi, mnj je prostora za realne grožnje.

Drugač pa avtorca, zakaj se pa v vsakem zgodovinskem filmu kraljeve gospode žgejo vsepovprek? Videt je ta hedonizem že od nekdaj prisoten. No js svingala še nism, pa nwem če bi mi to potegnlo, ker mam tut nekje v podzavesti vkopano, da mora bit nek odnos, da lh grem v intimo. Pa še ljubosumna sm, bi se zjokala tam, ko bi moj drugo žgal.. hahahah.. ne no.. Men ni apriori v lajfu čim več tičev probat, enim pa je čim več tega in onega.. pa kaj!

Točno to.

Nikomur se ni odpeljalo, nič novega ali norega ni, pač je to njihov način. Naj uživajo, če jim je tako všeč. Svet ne gre nikamor drugam, je vedno bil tak.

Komur je všeč šokiranje samega sebe, lahko to najde kjerkoli ali kadarkoli. Preden pišete o podivjanem modernem svetu… si vsaj preberite de Sada – ali pa Machiavellija.

Nama je to ze kar nekaj let normalno. Ko imava sac, se zmeniva z drugimi pari in se dobimo v hotelu. Tega ne pocneva nikoli doma. Pri swinganju sva vedno za menjavo, saj to je poanta swinganja. Ja, ljubosumje tukaj nima kaj iskati. Meni je najbolj vsec, ko vidim, kako moja lepa zena rajca druge, kako si jo drugi zelijo. Ona pa v tej pozornosti uziva! Na tak nacin, dozivi v parih urah ogromno orgazmov.

Ko sva se bila v obdobju ustavrjanje druzina, je uporabljala kondome, ko je bila z drugimi, sedaj je zaščitena in je užitek kože na kožo to, kar iščeva.

Sandokan698, 28.11.2023 ob 09:25

Za njihove bolezni, pa plačuje cela Slo. Pametno.

Največ spolnih bolezni kasirajo poročene ženske. Od dobrih družinskih mož.

Svetapomagalka, 28.11.2023 ob 07:47

Jaz sem očitno res za luno. Resno mislim kaj se je res vsem odpeljalo? Že to ko gledam te ljudi, ki niso v razmerjih, to menjajo spolne partnerje kot po tekočem traku. Svet gre v franže.

https://novice.svet24.si/revija/jana/clanek/zgodbe/656494f331176/zivljenje-si-rada-zaciniva-s-skupinskim-seksom

SODOMA IN GOMORA PO BUTALSKO SLOVENCELJSKO.

Zanimivo res, kako se vsi brigate za druge,kdo je samski, kdo luzer,….pa ravno taki kot ste sami.

No, tole: “z redko poraščenimi lasmi”

Ali je to dobeseden prevod iz angl. ali pa ta oseba ne prebere za sabo, kar napiše.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close