Express One dostava
Veckrat narocam kaj preko spleta, dostavljalci so razlicni, na tako kolicino se tudi kdaj kaj zalomi, ampak nic strasnega, vedno vse resimo takoj.
Ampak z dostavno sluzbo Express One so pa vedno tezave in vedno problemi in vedno traja en teden, da resimo, so neodzivni, jih klices, jim pises, nic od njih.
Imam samo jaz take slabe izkusnje ali jih imate tudi drugi?
Anthrax480, 25.11.2023 ob 10:36
Jaz nisem imel težav, recimo zjutraj preko Viber dobim obvestilo da je pošiljka naložena v kombi, edino kar me moti, da ne povejo približen čas dostave, zato sem njihov “talec”. Pa pokliče voznik 2 minuti pred prihodom: ” a ste doma?” Ja res bi lahko povedali čas prihoda, da se organiziramo.
Vedno je kdo doma, a ni nujno, da sem jaz. To, da kurir poklice, mi nic ne pomeni, ce sem na sestanku in se ne morem oglasit na telefon, nazaj poklicem, a se ne javi.
Druga stvar, dam preko njihove strani preusmeritev na dvizno mesto, nobene reakcije. Cez par dni dobim obvestilo, da je nalozen paket za dostavo, nic pa ne pise, za dostavo kam, domov ali so slucajno videli preusmeritev.
Zakaj preusmeritev ni mozna isti dan? Paket je nalozen za dostavo, dvizno mesto je blizu, v naselju prakticno.
Na maile ne odgovarjajo, na telefonske klice tudi ne.
Z dpd in gls nimam teh tezav, se s Posto ne, kurirji se javijo, se vse zmenimo, pozvonijo tudi, ce se ne javis na telefon, sem ze x-krat klicala nazaj, pa so mi rekli, gospa, je ze dostavljeno, je bil moz/sin doma in je prevzel.
Nikoli težav z njimi. Ne zaračunavajo, če dostavijo na Petrol, zato tudi jaz ne kompliciram, če mi dostavijo tja.
DPD se je pa poslabšal.
GLS se je izboljšal, pa ne zato, ker bi se zares izboljšal, ampak, ker so pri nas postavili paketomate in se ti ni treba ukvarjati z njimi drugače, kot da paket preusmeriš tja.
Anonimno 10776, 25.11.2023 ob 12:04
Nikoli težav z njimi. Ne zaračunavajo, če dostavijo na Petrol, zato tudi jaz ne kompliciram, če mi dostavijo tja.
DPD se je pa poslabšal.
GLS se je izboljšal, pa ne zato, ker bi se zares izboljšal, ampak, ker so pri nas postavili paketomate in se ti ni treba ukvarjati z njimi drugače, kot da paket preusmeriš tja.
Vidis, jaz pa po par dni sploh ne vem, kje je moj paket, ker mi nihce ne pove, da so sprocesirali preusmeritev in paket odlozili na Petrolu!
Z nikomer drugim nimam takih tezav. Samo z Express One, ko je paket vsakic po en teden v dostavi.
Forum je zaprt za komentiranje.