Posoja denarja – samo resni
haha984, 06.11.2023 ob 15:33
Kakšen rezervni ključ? To ni nobena garancija. lahko rečeš, da si ga izgubil. Podpis pa ne jamči tvojega vračila.
Garancija je na primer izpolnjena in podpisana prodajna pogodba avtomobila za 50 eur, deponirana pri notarju.
Ce ne mores pomagat prosim ne kom.
Pinkflake, 06.11.2023 ob 15:13
Kot prvo. Ne rabim ne resnih,nesramnih ljudi,ljudi,ki ne morejo pomagat !
potreboval bi nekaj denarja.. cca 2000 eur. Za poplacilo zapadlih obveznosti.
vrnem v dolocenem roku z malo obresti. Podpisem posojo,v rezervo lahko dam rezervni kljuc…se overi pri notarju..
lp!
SAMO RESNi!!!!!
Kaj lahko zastaviš?
pinkflake, 06.11.2023 ob 15:19
Rabim enga privat,ce ne niti nebi sem pisal.
sem resen.
lp
Si resen ja 🙂
Še oderuške firme ti očitno nočejo več posojat. Koliko si v minusu? Eno leto neplačanih položnic za stanovanje ki je verjetno v izvršbi in katerega ključ bi ti dal? 🙂 Kaj naj si človek s ključem? Vdre v tvoj stanovanje, da bo še v zapor priletel?
Btw res si resen. Do sedaj nisi zmogel redno plačevati. Sedaj boš pa zmogel redno plačevati in še vračati. Na lotu zadel? 🙂 In če si zmožen….zakaj banke in privat firme, ki oderuško posojajo ne mislijo isto?
Anonimno 7469, 06.11.2023 ob 16:10
ti daj svoj kontakt, ane.
Daj na tega
lp
h4r5, 06.11.2023 ob 16:12
Tebi mora pa res voda teči v grlo, da na starševski čvek pišeš, da potrebuješ posojo denarja. In ja, en navaden goljuf si, če ne dobiš od številnih, različnih podjetij denarja, potem ti bo posodil samo norec.
Pri podjetjih nisem niti poskusal. Kar imam na banki imam. Na novo ne mislim nic odpirat.
sem posten,vrnem do roka.
za ostalo pa si domisljaj lp.
Forum je zaprt za komentiranje.