Kako se pomiriti s potovanjem duš dvojčic?
Ste še vedno jezni ali razburjeni in aktivno zavračate svojo dušo dvojčico? Če je tako, naredite sebi in svojemu dvojčku uslugo- čas je, da spremenite svoje mišljenje, dejanja in odnos.
Čas je, da spoznate, da se je vaše življenje ZA VEDNO spremenilo, ko enkrat srečate svojega dvojčka. V primeru, da niste dobili “sporočila” – vaše življenje ne bo NIKOLI več enako. Enostavno se ne morete vrniti. Ne morete od-videti vseh znakov in sinhronicitet, skozi katere vesolje načrtuje, da usmerja vsak vaš korak. Ne morete pozabiti na svojega dvojčka, niti se ne morete poskusiti vrniti v svoje staro, neprebujeno življenje. Srečanje s dvojčkom vas je za vedno spremenilo.
Tega duhovnega potovanja, ko se je enkrat začelo, ni več mogoče obrniti. Toda vsekakor poskušamo- in tu pride v naša življenja veliko bolečine in trpljenja. Poskušamo še naprej živeti svoje “sedanje” in “staro” življenje, ki temelji na tem, kako smo živeli prej, do zdaj. Vendar to ni več mogoče, ker je bil to samo 3d obstoj in nismo več samo v 3d. Najpomembnejše dejstvo je, da je bilo vaše staro življenje uničeno, ker ne služi več vašim najboljšim interesom.
Duše dvojčice se morajo zavedati, da so s tem, ko povsod vidijo znake in sinhronicitete, že spremenili svojo frekvenco in so se že spremenili ter naredili energetski premik iz 3d v 4d-duhovno prebujenje.To je nekoliko podobno, kot da stopite iz jame na sonce. Sonce občutite intenzivno in zaslepajoče in bolj udobno bi bilo, če bi se vrnili na stara pota ali nazaj v temo.
Vaše potovanje bo potekalo veliko lažje, če se pomirite z vso negotovostjo, ki jo trenutno doživljate. Čeprav se počutite neprijetno, ni razloga za skrb. V resnici je vaša Duša popolnoma obvlada celotno potovanje -TA RESNICA je vse, kar morate vedeti in razumeti – tukaj. Ni vam treba razumeti s svojim umom. Vaša duša je to OBVLADA. Toda kako pomagamo svojemu EGO-tu in racionalnemu umu, da se pomirita z dejstvom, da smo na potovanju duš dvojčic? Potovanje, katerega ne moremo zapustiti, se ne moremo obrniti ali pobegniti?
Glejte naprej in ne nazaj je dober začetek- tega se zavedajte in se 100-odstotno zavežeti dejstvu, da ne morete iti nazaj, ampak le še naprej. Priznati si boste morali, da se je vaše življenje trajno spremenilo. Vedeti, da se ne moreš vrniti in če sem iskren, si tega res ne bi želel zdaj, ko se zavedam, kako globoko sem spal celo življenje.
Tako svoje napore usmerite v dejstvo, da lahko greste samo naprej. Da se zavestno zavedate, da to RES ni izguba vašega starega življenja (in družine, prijateljev itd.), temveč zelo razburljivo in neskončno povabilo k “novem” sebi. Zdaj bo to strašljivo, ker ne vemo, kakšna je pot -ampak to je namen vsega. Zašli bomo z utrjenih poti, da bi našli svoje veselje, se ponovno združili s svojim “drugim jazom” -našim dvojčkom in drugim pokazali, kako zelo lahko ljubimo. Če to počnete uspešno, pomeni, da morate vse podvomiti. In mislim VSE. Vsaka misel ali ideja, ki ste jo imeli, vse, kar vam pride na misel, vsako dejanje, ki ga želite izvesti.
Ali ste vedeli, da večina misli, ki se nam podijo po glavi, sploh niso naše? Da preprosto “papagajsko ponavljamo”, kar smo slišali drugje ali smo slišali od drugih ljudi (na podlagi lastnih omejujočih prepričanj ali tega, kar so jim povedali njihovi starši in stari starši ). Ko boste naslednjič pomislili na nekaj, se vprašajte od kod prihaja misel? Je to povsem nov navdih ali moje dolgoletne sanje? Ali pa je to nekaj, kar ste vedno počeli in morda je že čas, da to spremenite?
ZELO POMEMBNO – Ali so to vaše misli ali misli družbe, v kateri ste? Ker verjemite mi, to celotno potovanje bo veliko lažje, ko se boste nehali truditi, da bi dobili nazaj, kar ste imeli prej. Ne moreš, tega življenja ni več. Konec in pika.
LAHKO se le pripravite tako, da se uskladite z dobrim in novim. Trik za pomiritev s potovanjem (in kje ste trenutno) ne živi samo v vaših mislih ali najpogosteje misli drugih ljudi, ki jih samo “ponavljate” v svojih mislih. Ampak tudi v vašem odnosu do potovanja. Se upirate, čakate, ostajate kjer ste “obtičali”, se skrivate ali obupano poskušate potisniti ali zadržati stvari na strani?
Najboljše, kar lahko storite, je, da novo čisto platno povlečete na dan in svoj prejšnji način življenja (in vse njegove 3d cilje in načrte) postavite v preteklost, in ponovno ustvarite svoje sanje, upe in strasti na novem platnu. Ustvarite si novo življenje – novo fazo svojega življenja in nov načrt. Sprejmite, da ste dvojček. Bodite ponosni na to, da vam je bog sam namenil moža/ženo, da se lahko prepoznate v njih. Dvignite svoje standarde in načrtujte popolnoma novo in neverjetno življenje, ki temelji na tem duhovnem dejstvu. Aktivno načrtujte in zaživite svoje najnovejše in najboljše življenje.
Da bi vam bilo lažje razumeti, uporabimo primer, kot ste zapustili vse, kar poznate, spakirali svoje stvari in se preselili na drugo stran Evrope, da bi začeli novo življenje z nekom, ki ga imate radi. V tem novem kraju boste živeli drugače, obiskovali boste nova mesta, raziskovali nove hobije, spoznavali nove prijatelje. Morda boste potrebovali novo kariero ali novo službo-nekaj bolj prilagojenega vam. Tako se, morate lotiti svojega potovanja. Preselili ste se, spremenil ste se in ne morete se vrniti nazaj domov – ne pozabite, da na tem novem mestu dobesedno ne obstajate več ničesar “starega”. Si dobesedno druga oseba (ali dve ). Od te točke naprej si lahko izberete novo življenje. Zdaj bodite pozorni- tu ne bo še ena različica tega, kar ste načrtovali prej. Vaša duša želi, da sledite temu, kar vas premika. In NE nekaj kar ste načrtovali prej, “zabetoniran” in temeljito premišljen in natančno izveden načrt, ki je pogosto bolj usklajen z željami drugih. Ampak, morda zaveza, da samo “živite vsak dan na najboljši in najbolj prijeten način za vas”. In če se tisto, kar se vam zdi “najboljše” in “najprijetnejše”, iz dneva v dan spreminja – je tudi to dobro. Biti morate odprti in dosegljivi vsemu, kar se pojavi. Ne glede na to, ali gre za nov hobi, kariero, vrsto stanovanja, način življenja ali novega prijatelja ali ljubimca v vašem življenju.
Zakaj je tako pomembno namerno sprejeti “novo življenje” z vsem našim srcem, ki ga vodi duša, zelo pomembno? Skrivnost je, da ko sledite svojemu srcu in duši, živite SVOJE življenje in se premikate v smeri življenja, ki ste ga inkarnirali tukaj na Zemlji, da bi živeli. Ne ponavljate neke stare karme ali obveznosti iz preteklih življenj, niti ne ponavljate napak iz preteklosti. In ko boste z vsakim korakom utirali novo pot, bo ta postajala lažja in veliko lažje bo pustiti staro življenje za seboj. TISTO staro življenje, ki ga je vodil tvoj EGO (in preference tvoje družbe) in ne tvoja duša.
Sprejmi izziv in neverjetno svobodo, ki ti jo je podarilo vesolje, da vsak dan z veseljem ustvarjaš in eksperimentiraš “novo življenje” in uživaš. Zavežite se, da boste svoje 3d-osnovano življenje predno ste spoznali svojo dušo dvojčico ter 3d upanja in 3d sanje pustili v preteklosti in zdaj delajte na tem, da postanete najboljša različica sebe. Pomembno: tega ne počnite na nek manipulativen 3dnačin, da bi poskušali vplivati na svojega dvojčka, ampak zato, ker se vam vaše “popolnoma novo življenje” zdi resnično in pristno. In kar se vam zdi pristno, je pristno tudi vašemu dvojčku in tu se začne vsa zabava.
Tako se verjetno že sedaj zavedate, da ne morete obrneti hrbta svojemu dvojčku ali, da bi lahko pozabili, da se kdaj srečali, njo ali njega. Tega ne morete narediti. Na dan, ko ste srečali svojega dvojčka, ste začeli povsem novo življenje. “TI” ki si bil do takrat, ga zdaj ni več. Tu si nov “TI” (ali 2) in ustvariti morate, načrtovati in delovati popolnoma novo življenje, čeprav vaš dvojček morda še ni poleg vas v tem trenutku-morda imata še ovire, ki jih rabita premagati. Ne poskušajte niti slučajno še vedno živeti svojega “starega življenja”na avtopilotu. Namesto tega odkrijte, kaj si “novi ti” želi (poleg zakonskih dolžnosti s svojemu edinemu in pravemu možu ali ženi ) in pojdite po to. Bodi oseba, ki se ji bo tvoj dvojček želel pridružiti in biti z njo v bližnji prihodnosti. Ne padi v past, kjer si zagrenjen in ujet v tem času, ker ne moreš opustiti svojih STARIH 3d načrtov. Bodi najboljši in najbistrejši TI, kar si lahko, in verjemi mi, da se vam bo vaš dvojček zagotovo želel pridružiti. In medtem se boste tako zabavali in živeli tako čudovito življenje, da boste resnično dosegli mir na svojem popotovanju s svojo dušo dvojčico in boste pripravljeni na vsako novo in vznemirljivo fazo, ki sledi.
Ostanite v vibraciji ljubezni.
Ko ves čas razmišljaš o njemu vedno znova kažeš, da čas očitno še ni pravi. V mojem primeru sem ji dvakrat izrazil svoja čustva in obakrat sem bil”zavrnjen”. Drugič je bilo veliko drugače kot prvič, ker jo je bilo očitno preprosto strah. Lovljenje je nesmiselno- s tem ostanemo v 3d matrici, svetu z denarjem in ter vsemi temi iluzijami. Če loviš svojega dvojčka, ne zaupaš v usodo in ne zaupaš vesolju. Izpusti kontrolo.
Vzami si trenutek za razmislek. Če tako čutiš ali res misliš, da je to ljubezen? Kar v resnici počneš, je beg pred svojimi strahovi. Oba sta tekača-dva magneta, ki se odbijata. Z lovljenjem svojega dvojčka se počutiš, kot da aktivno delaš nekaj glede svoje povezave, vendar to NI RES- ker to ni običajna povezava. V tem se je res težko znajti, ker včasih nima smisla. Vajine duše sta povezane, ne vajin ego. In lahko je res nenavaden občutek, ko čutiš globoko ljubezen do njih, vendar ga nimaš zares pri sebi. Pogosto en dvojček na začetku “nima čustev”, ker jih je svet tako pogojeval,da so gluhi za želje svoje duše. To se bo pa spremenilo, kot se je pri moji dvojčici. Prišel bo trenutek, ko so že naveličani življenja v laži. Utrujeni so od bežanja pred sabo in zdaj jih je ta čuden občutek v njihovih srcih stisnil v kot. Želijo si odgovor, preden ta občutek eksplodira. Ko tekači prenehajo teči, počijo okna materialnega sveta, v katerem živijo, in jim omogočijo vstop v lastno realnost. Veliko stvari se jim dogaja naekrat, ne samo, da si ne znajo razložiti občutkov, ki jih čutijo, navigirajo tudi čez duhovno prebujenje- tu rabimo imeti ogromno potrpežljivosti z ” njimi”.
Energija se premika med vama. Torej, ko vso svojo energijo usmerite k njemu, on prejme vso energijo in se ne zaveda, da te potrebuje, ker je preplavljen z tvojo energijo. Kar moraš narediti, je, da preusmeriš svojo energijo vase, potem bo začutil, da je njegova energija usmerjena k tebi in sčasoma se bo prebudil v povezavo.
Zaupaj v vesolje. Moli in prosi vesolje za tvoje želje, zabavaj se in se potrudi, da ne misliš na njega. V samoti se lažje naučiš ljubiti samo sebe, zaupati samemu sebi (in tako tudi našemu dvojčku).
V začetku potovanja sem tudi sam iskal veliko miru, ker sem na ta način veliko bolj občutil, kar se ji dogaja in na nek način sem se počutil kot da sem z njo-beg pred vsemi v samoto, ker fizično nisem mogel biti z njo. Ker skozi to potovanje vidiš, da sta naša fizična in “ločena telesa” le iluzija.
I hold a firm belief that only the person who has stood by my side throughout all my different versions, through both the highs and lows, truly deserves a place by my side. This, to me, is the essence of a genuine and meaningful relationship, without any superficial or insincere connections. Visit https://apkhexo.com/
Guru398, 22.10.2023 ob 11:46
Ko ves čas razmišljaš o njemu vedno znova kažeš, da čas očitno še ni pravi. V mojem primeru sem ji dvakrat izrazil svoja čustva in obakrat sem bil”zavrnjen”. Drugič je bilo veliko drugače kot prvič, ker jo je bilo očitno preprosto strah. Lovljenje je nesmiselno- s tem ostanemo v 3d matrici, svetu z denarjem in ter vsemi temi iluzijami. Če loviš svojega dvojčka, ne zaupaš v usodo in ne zaupaš vesolju. Izpusti kontrolo.
Vzami si trenutek za razmislek. Če tako čutiš ali res misliš, da je to ljubezen? Kar v resnici počneš, je beg pred svojimi strahovi. Oba sta tekača-dva magneta, ki se odbijata. Z lovljenjem svojega dvojčka se počutiš, kot da aktivno delaš nekaj glede svoje povezave, vendar to NI RES- ker to ni običajna povezava. V tem se je res težko znajti, ker včasih nima smisla. Vajine duše sta povezane, ne vajin ego. In lahko je res nenavaden občutek, ko čutiš globoko ljubezen do njih, vendar ga nimaš zares pri sebi. Pogosto en dvojček na začetku “nima čustev”, ker jih je svet tako pogojeval,da so gluhi za želje svoje duše. To se bo pa spremenilo, kot se je pri moji dvojčici. Prišel bo trenutek, ko so že naveličani življenja v laži. Utrujeni so od bežanja pred sabo in zdaj jih je ta čuden občutek v njihovih srcih stisnil v kot. Želijo si odgovor, preden ta občutek eksplodira. Ko tekači prenehajo teči, počijo okna materialnega sveta, v katerem živijo, in jim omogočijo vstop v lastno realnost. Veliko stvari se jim dogaja naekrat, ne samo, da si ne znajo razložiti občutkov, ki jih čutijo, navigirajo tudi čez duhovno prebujenje- tu rabimo imeti ogromno potrpežljivosti z ” njimi”.
Energija se premika med vama. Torej, ko vso svojo energijo usmerite k njemu, on prejme vso energijo in se ne zaveda, da te potrebuje, ker je preplavljen z tvojo energijo. Kar moraš narediti, je, da preusmeriš svojo energijo vase, potem bo začutil, da je njegova energija usmerjena k tebi in sčasoma se bo prebudil v povezavo.
Zaupaj v vesolje. Moli in prosi vesolje za tvoje želje, zabavaj se in se potrudi, da ne misliš na njega. V samoti se lažje naučiš ljubiti samo sebe, zaupati samemu sebi (in tako tudi našemu dvojčku).
V začetku potovanja sem tudi sam iskal veliko miru, ker sem na ta način veliko bolj občutil, kar se ji dogaja in na nek način sem se počutil kot da sem z njo-beg pred vsemi v samoto, ker fizično nisem mogel biti z njo. Ker skozi to potovanje vidiš, da sta naša fizična in “ločena telesa” le iluzija.
In kako se je zaključilo sta skupaj ali ne?
Ne obstajajo nobene duše dvojčice. Kdor želi biti z nekom to jasno izrazi in sta skupaj. Vse ostalo so le vaši obliži na rano zavrnitve. Fantaziranje o nedosegljivem. Iskreno mislim, da je škoda življenja in energije za tako odmikanje od realnosti, prej ali slej pa sledi velik in boleč padec na rit, razočaranje, ker se fantazije niso uresničile. Zakaj bi si človek to delal?
Kam pa potujejo?, 03.08.2024 ob 08:47
Te dvojčice – a grejo na morje?
Pizda, ste vsi munjeni. Travme, duše dvojčice, toksični odnosi, karma… delat se spravite, banda zabluzena! Mogoče vam pride ta dvojčica pomagat pospravljat.
Za Kam pa potujejo
Z biciklom na Saturn, tak kot ona sekta, Sončni tempelj, ko so se “samopomorili”…
Anonimna16, 03.08.2024 ob 10:09
-
Če takšne dusne povezave se niste doziveli, res zvezi kot nekakšno nakladanje. Iz izkušenj povem, da ni tako in je veliko na tem. Sama doživljam takšno povezavo zelo intenzivno. Preberite si članke o twin flame za lažje razumevanje.
Ti doživljaš že halucinacije. Brez zamere, a taki ki globoko zabredete zaradi samohipnoze in prepričevanja, ne boste nikoli ozdravili od iluzije, ki ste si jo sami skreirali. Če ti paše živeti tako, super zate, a lepo prosim, ne širi krive vere.
Explore the deep historical and cultural roots of the Bataung and Bakuena clans, tracing their lineage back to prominent chiefs and symbols like the buffalo and crocodile. Their stories reflect resilience and leadership in shaping southern Africa’s history. https://clansnames.co.za/bataung-and-bakuena-clan-names/
Bataung and Bakuena Clan Names Explore the deep historical and cultural roots of the Bataung and Bakuena clans, tracing their lineage back to prominent chiefs and symbols like the buffalo and crocodile. Their stories reflect resilience and leadership in shaping southern Africa’s history.
Explore 190 creative bocce ball team names, ranging from classic and witty to Italian-inspired and unique options. These names will help add personality and fun to your bocce ball matches, whether you’re playing competitively or just for fun Bocce Ball Team Names
Forum je zaprt za komentiranje.