Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Nina Osenar

Nina Osenar

Rahlo imam že dovolj te njene depresije.Poveš enkrat in je dovolj.Kdaj pa.Alenka Godec ,Nuška Drašček ali Darja Švajger kar naprej razpravljajo o svojem življenju?

Meni gre tudi na jetra s to kronično izčrpanostjo. Blodi in blodi in nič ne pove.

Za kakšno izčrpanostjo se pa konzumirajo antidepresivi?

Telo je izčrpala hranil, obenem se stara, poleg tega nima kariere, lepota propada. In pol travmiraš 5 let. V istem času pa si toliko pri sebi, da napišeš še knjigo, medtem, ko je desc prišel k sebi šele sedaj. V glavnem zgodba polna neskladnosti. Vse, da se prodaja. Ker kar odpreš ven skače, da je že nadležno. Tisti, ki so resno bolani nimajo energije za pisanje in ven metanje. Bljak….. ?

Imam občutek, da je vse to trobezljanje namenjeno IZKLJUČNO reklami za prodajo knjige.

Razvajena ženska, ki ji je potekel rok, se poskuša vrniti na velika vrata. O kakšni kronični izčrpanosti to bluzi? Ni hodila v službo, vodila je neke bizarne šove in postala gospa hokejista Kontreca. Sam je razlagal, da je dve leti skrbel za otroka, ker je ona nonstop ležala v postelji.

Aja, saj res. Od česa pa ta femili Osenar-Kontrec živi?

Meni ni bila nikoli všeč. In tudi jaz se sprašujem, od kje njej energija za knjigo in promocijo, če si še glave ni bila sposobna oprat?

Odgovor na objavo uporabnika
Preprosto722, 21.10.2023 ob 07:43

Meni ni bila nikoli všeč. In tudi jaz se sprašujem, od kje njej energija za knjigo in promocijo, če si še glave ni bila sposobna oprat?

Popolnoma enako mnenje.

0d kdaj njej pamet,da je napisala knjigo??

Rabi še pet minut slave, pozornost ,preden se dokončno postara.

Se mi dozdeva, da gre že Kontrecu na živce.

Poporodna depresija. Njenemu možu pa vsaka čast. Ves čas je sam skrbel za Marlona, vedno sem ju videla skupaj, na sprehodu, v trgovini…

Itak da je poporodna depresija, ne vem zakaj to tako skriva in naklada o neki izčrpanosti.

Go go go, 21.10.2023 ob 08:12

Itak da je poporodna depresija, ne vem zakaj to tako skriva in naklada o neki izčrpanosti.

Kdaj je rodila? Poporodna depresija traja mesec, dva, tudi pol leta. Kdaj  je ona rodila?

Me2. Sej ne berem, novice spremljam iz naslovov.

Drama queens ne prenesem.

To je poporodna depresija, ona pa nekaj izkrivlja. Pa tudi to njeno veganstvom, telo je bilo max izčrpano. Vse to je pripomoglo k tej njeni bolezni. Mož je pa super dečko, ji je stal ob strani, ima srečo da je našla takega

Izčrpanost zaradi veganstva in poporodna depresija, ki se je nadaljevala v navadno depresijo.

tu si zasluži medaljo samo mož. koliko časa bo zdržal ob teh njenih izpadih, pa ne vem. V slavo temu poštenemu dečku berem tudi njene nebuloze lažje.

moje babice so rodile po 5, 10 otrok, imele pijance za može, pa ni bilo časa za izgorelost. Pa če take finjakaste babe vržemo v Ukrajino na fronto, tudi ne bo cajta za jamranje

Meni je pa to cudno.. Sem gledala inervju z njo na eni tv.. Ona je zdaj 8 let veganka, prej vegetarijanka dolgo casa.. Torej pred 4 leti, ali petimi ne vem, se ji je totalno sesul imunski sistem in je zbolela, to poslusamo zdaj non stop. .. In ona se vedno ne razmislja, da bi mogoce to bil vzrok, njena prehrana. Ker je rekla, ce ne bi bila veganka, da bi bilo se slabse in da bo nadaljevala s tem prehranjevanje.  Halo?? Kako ona to ve, kaj bi bilo, ce bi normalno jedla..? In ce je ona vegetarijanka, plus zdaj veganka ze toliko casa.. In tolk hvali to prehrano, potem bi morala biti super zdrava, pa ni.. Je zelo bolna in slabotna, oziroma je bila..

Meni je všeč, da o tem govori. In da se pove, da se to lahko zgodi vsem ljudem, ne glede na to, kako “izpadejo”. Če imate ve 10 otrok in 3 službe in niste izgorele, super za vas. “Pravica” do zgorelosti ni premo sorazmerna s tem.

Ona se dobesedno norca dela iz zahrbtne bolezni kot je izgorelost.

Nihče po izgorelosti ni enak kot prej . Ona pa je enaka kot je bila , naspidirana.

Ne kupim njene zgodbe.

Še en dokaz več, da veganstvo ni zdravo! Ženska, ki je noseča in rodi in doji, potrebuje raznovrstno hrano – vse zelenjavo, sadje, dobro kurjo juho in tudi kakšen košček mesa! Če vsega tega organizem ne dobi, se sesuje!

Vsekakor ji želim vse dobro!  Izgorela pa nima od česa biti, saj smo tudi druge rodile in to večkrat. Nismo norele z dietami in z veganstvom, ker vemo, da ženska ne more roditi in dojiti ob nič.

Saj knjiga še niti zunaj ni, ljudje pa že siti promocije… Jao. To bo šlo v novo depro, če ne bo malo ustavila konjev z izpostavljanjem 🙁

Tudi meni gre zdaj ze na zivce. Nina mi je bila vedno vsec, zdela se mi je na mestu, samozavestna zdaj pa vidimo, da je bila ena sama gluma kot tudi tole sedaj s tole boleznijo. Ona trdi, da ima tole:

https://www.abczdravja.si/psihologija/sindrom-kronicne-utrujenosti/

tole nima veze z izgorelostjo tako kot ona trdi. Poleg tega pa pove se, da je imela ze prej tezave in je jemala antidepresive ze mnogo let nazaj. Pa da je dvakrat na dan hodila na Smarno goro, stela klorije, se sekiral za vsak gram mascobe.Vse to ker je bila javna zakonpleksana oseba in navzvez je morala biti popolna.

Zenska je bila hudo zakompleksana, izredno nizka samopodoba, v medijih pa je prodajala kako je ona samozavestna, uciteljica neke posebne joge bla bla.

In roko na srce, ce zamudis 5 let sinovega odrascanja in das cez tole bolezen, skoraj so ji organi odpovedali, na robu smrti baje….kako za vraga se potem ko se koncno pozdravis vrnes in z vsemi topovi gres ponovno v medijski svet, se udelezujes vseh dogodkov in postanes influencer?? Jaz osebno bi se posvetila sinu in vsekakor furala mirno druzinsko zivljenje brez medijskih zadev in ostalih motilcev.

Svasta. Sama gluma, nic vec ne verjamem.

navadno depresijo je imela in nic drugega. Pa se enkrat jo bo dobila glede na njen nacin zivljenja, ki ga ocitno ni spremenila in se vrnila nazaj kot pred depresijo.

zelen paradižnik, 21.10.2023 ob 10:21

Saj knjiga še niti zunaj ni, ljudje pa že siti promocije… Jao. To bo šlo v novo depro, če ne bo malo ustavila konjev z izpostavljanjem 🙁

Je prav, da o tem govori, jo je pa res povsod videt, kar je RES nadlezno.

Tega kdo ima pravico do izgorelosti, (poporodne) depresije, pa ne razumem. Zato, ker so vcasih zenske z 10 otroci (pri pijanem mozu!!!!), tolerirale doma se pijanca!!!!, naj bi danes zenska, ki ima “samo” enega otroka, morala bit ves cas super oh in sploh?

Pred komentarjem, bi se bilo dobro mal izobrazit, da clovek ne pise vsega kar mu pride na pamet, sploh, ce o tem pojma nima.

Napacno citiranje, se oproscam.

Se strinjam, da je prav, da se piše o bolj nenavadnih boleznih, ki se izražajo na telesu, a bazira jo v psihi, in povezavi psihe in somatike nasploh. Iti takoj po bolezni v influencerstvu, pa je vsaj malo vprašljivo. Tudi sama bi vse sile vložila v tkanje vezi z otrokom vsaj zdaj, saj vemo, da je prvih 5 let za otroka najpomembnejših. Za pisanje 400 strani debele knjige in grajenje javne podobe je čas tudi kasneje. Verjetno še boljši, saj s časovno distanco tudi stvari vidiš drugače.

Dobro se je tudi zavedati, da vsako telo ni ustvarjeno za vegetarijanstvo, kaj šele za veganstvo.

Danes vsi izgorevajo, pregorevajo in ne vem kaj še.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close