Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek elektronski cigareti(vejpi)

elektronski cigareti(vejpi)

Zdravo.Zanima me če se vi tui sami srečujete z “vejpi” doma in v šoli.Moj sin je z tem zelo zasvojen star je 15 let in z možem neveva kaj naj naredima.Vem sama da je to zelo nezdravo zato bi prosila za par nasvetov.Vem pa tudi da je to pri mladih zelo popularno in jih hrati razumem,vseeno pa neželim da  kaj škoduje mojemu sinu in drugim.Lp

To je postalo popularno namesto cigaret. In očitno mladi pred 18. letom tega sploh ne skrivajo. Notri je nikotinska sol. In vejpanje povzroča luknjice na pljučih. So bili že primeri, ko so otroci umrli od tega. Težje dihaš, težje zajameš sapo. Po nekaj časa uporabe opaziš, da nekaj ni v redu. So šli zaradi tega tudi že v bolnico in na respirator. In umrli.

Popularna je tudi nevera pa mu jo dovoljujes… a skodi mu…

Vece ti je to sranje nego vejp.

Tisti vape od Belidim znamke, ki stane kake 3,5 €, je nagravžen. Od ljudi smrdi okrog njih po kemikalijah. Če že, pač kadite tiste za 7,5 €.

Isto sekundo, ko zavoham pri kateremkoli od mulcwv alkohol, droge ali cigarete (os derivate) se za tistega zacne kamena doba: poberem vse – od telefona, denarja, racunalnikov do nenujnih oblacil. Ce bo 18, da fulnem iz bajte. Sedaj pa evo bodi junak: uci se, delaj in skrbi zase ce imas za mamila.

Odgovor na objavo uporabnika
Petra123551, 10.10.2023 ob 10:07

Zdravo.Zanima me če se vi tui sami srečujete z “vejpi” doma in v šoli.Moj sin je z tem zelo zasvojen star je 15 let in z možem neveva kaj naj naredima.Vem sama da je to zelo nezdravo zato bi prosila za par nasvetov.Vem pa tudi da je to pri mladih zelo popularno in jih hrati razumem,vseeno pa neželim da  kaj škoduje mojemu sinu in drugim.Lp

Presledke za ločili se nauči pisat bebo trol.☝️

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close