Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu si katera želi več moških naenkrat

si katera želi več moških naenkrat

Lahko organiziram GB

No, 100 ogledov in nobenega komentarja,…tu in tam si verjetno katera želi, upa pa ne, da bi imela srečanje z tremi moškimi, četudi bi bilo diskretno, na marsikatera vprašanja bolj nedolžne sorte se vsuje kup komentarjev, tu pa po 100 ogledih niti ene duše, ki bi vsaj en komentar napisala, jah, res je jeba, a ne, cedi se vam, ve pa nič,samo za ženske, da ne bo,….

Evo priznam 1x si zelim probati z dvema, vec pa sigurno ne.

To so moje sanje, ki bodo ostale neizpolnjene ?

Sem za, ce zelis mi pisi na Vrosi1111@gmail.com

Sem skuliran, 185cm,sportne postave, Modre oci. Javi se

Koliko si pa star ? Porocen ali samski ?

jaz mam 55 let iskušen ločen zaneseljiv diskreten

Že poskusila z dvema, pa ne samo enkrat.

Meni NORO dobro.

Sem 33, samski.

Pisi, nebo ti zal..

Se lahko prikljucim?

Če je katera resna in ima čas v soboto in nedeljo, je iz 03, ali je pripravljena ta dva dneva preživeti pri meni, da povabiva še koga, naj piše na  su277273@gmail.com, za kakšno resno dogovor po mailu, ni nateg, je resno,lp

Res nisem pričakoval tako velikega odziva, zdaj bo pa dosti akcije, ne iščemo več, Slovenke ste še vedno za žur, hvala vsem,lp

Se bomo potrudili evo eden je že pripravljen naj se oglasi še eden 070911937

Bobby No1

Z mojo sva se že pred leti o tem dogovorila, realizacija pa?

Najprej voščim vsem SREČNO ,ZDRAVO in vse naj naj v 2024, rad bi pa poudaril, da si malo popredalčkate svoje mišljenje o nekaterih zadevah

Prvič, zgoraj napisano vprašanje je namenjeno samo in izključno- ŽENSKAM, …

Drugič, če kdorkoli na teh straneh postavi vprašanje, potem pričakuje odgovor v tem smislu, ne pa raznih pametnjakarskih komentarjev in podobno

Tretjič, če vam ne seže to v glavo, NE komentirajte , nisem sem vabil moških, vprašanje sem postavil ženskam, OK?

Četrtič, vprašanje je sedaj zopet aktualno, če se katera javi z odgovorom

Petič, DA, imam možnosti organizirati GB, pa ne v smislu proti uslug , ampak zgolj in edino za takšno žensko, ki si to želi, možno tudi dve ali tri prijateljice, diskretnost in prostor je na razpolago

Lep pozdrav

Odgovor na objavo uporabnika
Mici656, 15.10.2023 ob 12:01

Že poskusila z dvema, pa ne samo enkrat.

Meni NORO dobro.

Že pred leti si ugotovila, da določene zadeve opravljava istočasno. Ko te vidim kar slutim tvojo prijetnost navdušenja. Kar listek z datumom in uro vrzi v poštni predal.

Če iščeš draga dama druženje z dvema ali večimi se mi javi pa se lahko kaj dogovoriva..odprt za vse opcije

ljubitelj8@gmail.com

Seks Zmereko 100.000 registriranih uporabnikov.

Vsi zmenkarski portali so namenjeni samo eni stvari- POBIRANJE članarin od naivnih moških- PREVERJENO, zato teh strani NE uporabljam, pogledam pa jih, so vedno zanič!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close