kako se odvaditi od kajenja?
Anonimno 1577, 30.09.2023 ob 19:24
zdravo!hvala za vspodbudne besede.zanjima pa me tale champix,a se da to kje dobiti?
Pojdi v lekarno po nicorette sprej. Meni je pomagalo + sprememba prehrane, veliko telesne aktivnosti. Po 3 mesecih ne cutim vec potrebe po nikotinu. Prve tri tedne so bile muke, potem je vse lazje. Opogumi se, poizkusi – uspelo ti bo!
Zelo pomembno je, da poslušate resnične strokovnjake, ki vam želimo dobro in ne mnogih šarlatanov. Lahko preberete vse nasvete na specializiranem forumu, pa tega (razen mojega komentarja) ne boste našli; sami razmislite, zakaj.
Dve fazi sta, prva traja 1 teden, ko je najmočnejša fizična zasvojenost. To morate prebroditi, lažje je s Champixom (vareniklinom, kar predpiše zdravnik). Priporočam 3 mesece jemanja. Stane manj od cigaret.
2. del, veliko pomembnejši je, da razumete, v čem je sploh problem smrtonosnega kajenja, kaj vse so skrite prevare (od filtrov, ki ničesar ne filtrirajo – do zmesi 600 kemikalij za večjo zasvojljivost). Preberite Zlati holokavst, poglejte dokumentarni film The tobacco conspiracy in za božjo voljo, ne berite Allena Carra, nasvetov kadilcev, ki še naprej kadijo in podobnih šarlatanov…
Verjemite mi, da vam hočem dobro in govorim iz desetletij izkušenj!
Forum je zaprt za komentiranje.