Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ko se zaljubi v drugo, je konec

Ko se zaljubi v drugo, je konec

Pozdravljeni,

pred kakšnima dvema mesecema sem se vam tu gor odprla in spregovorila o svojem možu, ki odklanja spolnost z mano zaradi druge ženske. Že takrat mi je priznal, da je zaljubljen v drugo.  Svetovala (ma kaj svetovala, rotila sem ga) sem mu, da poskusiva še enkrat, morda celo terapijo.

Ženske, polagam vam na srce, ko v moškem začnejo tleti čustva do ljubice, je konec. Šla sva na terapijo, ni sodeloval, kujal se je kot otrok. Na tretji uri pa mi je zasikal v obraz:”Pa kaj ne razumeš, ljubim jo in rad bi bil z njo in samo z njo.” Seveda sem se počutila kot največja trapa na svetu.

Kar me najbolj boli, je da se ne skrivata. Že kar nekaj najinih znancev ju je videlo v mestu, celo nekaj sporočil/klicev sem prejela. Kosila v restavracijah, poljubi, objemi. Pred nekaj dnevi mi je prijateljica rekla, da ga je slišala, kako razlaga svoji ljubici, da njegovo srce bije zanjo, odločil se je za ločitev, zdaj samo dela vse, da bi odnesel “celo rit” in da bi ga jaz čim manj “finančno odrla.” Možu, kateremu sem posvetila 20 let svojega življenja, je zame popolnoma vseeno, pomembna mu je le hiša in denar.

Boli, zelo boli.

Hja, tako to je, tvoj mož je že šel.

Odgovor na objavo uporabnika
noname273, 27.09.2023 ob 17:15

Pozdravljeni,

pred kakšnima dvema mesecema sem se vam tu gor odprla in spregovorila o svojem možu, ki odklanja spolnost z mano zaradi druge ženske. Že takrat mi je priznal, da je zaljubljen v drugo.  Svetovala (ma kaj svetovala, rotila sem ga) sem mu, da poskusiva še enkrat, morda celo terapijo.

Ženske, polagam vam na srce, ko v moškem začnejo tleti čustva do ljubice, je konec. Šla sva na terapijo, ni sodeloval, kujal se je kot otrok. Na tretji uri pa mi je zasikal v obraz:”Pa kaj ne razumeš, ljubim jo in rad bi bil z njo in samo z njo.” Seveda sem se počutila kot največja trapa na svetu.

Kar me najbolj boli, je da se ne skrivata. Že kar nekaj najinih znancev ju je videlo v mestu, celo nekaj sporočil/klicev sem prejela. Kosila v restavracijah, poljubi, objemi. Pred nekaj dnevi mi je prijateljica rekla, da ga je slišala, kako razlaga svoji ljubici, da njegovo srce bije zanjo, odločil se je za ločitev, zdaj samo dela vse, da bi odnesel “celo rit” in da bi ga jaz čim manj “finančno odrla.” Možu, kateremu sem posvetila 20 let svojega življenja, je zame popolnoma vseeno, pomembna mu je le hiša in denar.

Boli, zelo boli.

Žalostno. Zdrži..tudi to bo minilo

Meni je pa po istem postopku ušla žena.

Avtorica, čez par let boš vesela, da gre po svoje in te skrivoma ne vara!

Bodi srečna, da želi takoj oditi… še več trpljenja je takrat, ko bi pras… sedel na dveh stolih… Pusti ga naj gre… ni te vreden. Zdrži. Mine tudi to.

Imaš prav.

Ali, če moški/ž gre v drugo vezo (pa se ni odljubil od bivše) bo popolnoma enako.

Imejte toliko samospoštovanja, pa oddidite prej, v takšni vezi trpijo vsi.

Jst sem zarad zabave tukaj ampak to prebrat,  je pa res žalostno.. Avtorica tako iz moje kilometrine, ki je ni malo.. Moreš se zavedat, da ženska prej najde tipa, kot top žensko, če si to želi.., če ne.., pa naj joka v prazno…, đabe ti čustvene bolečine, zaradi njih boš v bistvu res psihično in fizično zbolela.., tipu se upiraš.., tudi tipi se upirajo ženskam, tako je življenje, kaj češ.., začaran krog..

soft, 27.09.2023 ob 17:29

Žalostno. Zdrži..tudi to bo minilo

…ne veš kaj je bolj pametno…

ali ga moledovati za ljubezen ali pa odditi, saj zaznamo kdaj smo prevarane…

moj je z menoj samo zaradi materialnih dobrin, jaz ga varam, on  gleda proč, dela se da ne vidi (bolj mu pa še denar, za okolico vozni park, porcheja, tiguana allspace, nepremičnine, čoln, sanke, smučanje, potovanja, hiška na morjuv planinah all inclusive, cona udobja) meni pa tepček/ki.

Zdaj trpiš in si žalostna,prizadeta in jezna kar je popolnoma razumljivo ,saj se počutiš izigrano in prevarano na vseh ravneh iz moževe strani.Ampak sprejmi to kot je.Naj odide to bo bolje zate ,če bi sedel konstantno na dveh stolih bi bilo še težje.Bolj boš moledovala in prosila slabše bo .Zdaj se raje posveti sebi ,daj sebi vso ljubezen in oporo .Ne dovoli si,da te možev odnos ohromi do te mere,da se boš počutila kot ničvredna ženska.Sebi daj čas ,predelaj stvari in vrjemi tudi zate bo posijalo sonce .Mož pa je v fazi zaljubljenosti,ki bo tudi minila in,ko boš ti zacvetela bo on začel venet ob spoznanju,da sosedova trava ni bolj zelena od tiste katera je bila doma.Ne malo se jih skesanih vrne ,ampak po toci zvonit je prepozno .

poznam primer: kolega ima dve, obe vesta druga za drugo pa ga nobena ne zapusti;

avtorica, tvoja zgodba se bo rešila, srečna, da si rešena kretena.

LBO565❤, 27.09.2023 ob 18:00

…ne veš kaj je bolj pametno…

ali ga moledovati za ljubezen ali pa odditi, saj zaznamo kdaj smo prevarane…

moj je z menoj samo zaradi materialnih dobrin, jaz ga varam, on  gleda proč, dela se da ne vidi (bolj mu pa še denar, za okolico vozni park, porcheja, tiguana allspace, nepremičnine, čoln, sanke, smučanje, potovanja, hiška na morjuv planinah all inclusive, cona udobja) meni pa tepček/ki.

Zakaj pa si ti še vedno z njim?

@ noname273

Ja lej no… končni rezultat (slab ali dober) ni nikoli posledica le enega dejanja, temveč je veriga dogodkov. Koliko krat sta igrala igro eden proti drugemu, namesto za naju/nas?

In še nekaj… ljubezen ne boli… boli pa ego. In ti si tudi tokrat izbrala raje ego, kot pa mirno zadovoljstvo, da si ljubila in se nimaš ničesar sramovati… niti pred seboj, niti pred drugimi.

.https://www.youtube.com/watch?v=hTdhXxxWREo

Pusti ga. Čimprej. Potem pa na IGNOR in blokirat številko, socialne medije, zamenjat mail, skratka onemogočit dostop do tebe. Ker taki ponavadi čez par let nazaj v stik želijo prit. Naredi uslugo sebi, in se ga losaj, ne kaži mu čustev, bodi mrtvo hladna..Čustva pa prišparaj za prijateljice.

saj ga bo pustila.in bo ostal spet sam zaradi parih lepih besed.

Ampak a veš kaj je še huje?

To, da te prevara za brezveze. Za goli beden sex! Ne ljubezen. On ima vsaj neko vrednost v tej ženski, če jo ljubi.

Ne moreš izsiliti ljubezni, noben terapevt na svetu je ne bo pričaral. Sprejmi, da on ni to to. In da je to uredu in si teh 20let imela lep zakon z njim.

Ne lastiš si ga! Vsak se lahko jutri odloči drugače in tudi ti se lahko. Pusti denar, pusti drugo. Zahvali se za leta, ki sta jih imela skupaj. In spoznaj, da je tlačenje nekoga k tebi na silo brezveze. Zaslužiš si ljubezni- take, ki pride sama od sebe in se vsako jutro odloči zate!

Jah, kaj naj, moški niso monogamna bitja. Si vsaj povedala v poduk ostalim, da se tega ne gremo že v štartu.

Svetujem ti,da se locis. Naj gre h ljubici. Zahtevaj,da se odstrani iz skupne hise,ce zeli locitev naj jo vlozi. In ta cas,ko traja postopek locitve ti ostanes v skupnem stanovanju on naj gre h ljubici. Naj ona kuha,pere….

Pusti ga…naj gre…bolje zate…prevara se ne oprosti…zahtevaj polovico skupnega premozenja imas to pravico,ce so otroci se doma..zahtevaj,da ne spremenijo bivalisca…

Pojdi..verjemi…s casom prebolis….sem jaz in ti bos enako….

Jaz sem bivsemu rekla,da se naj izseli do locitve,ker toliko si zasluzim….da si kupim stanovanje ga uredim in ob delitvi,ko bo vse urejeno se odstranim iz hise s sinom.

Tu nimaš kaj. V večini je drugače,skrivajo ljubice in vedno v veliki večini se vrnejo k ženi. Ljubica vedno nastrada. Pri tebi je konec in to moraš prejeti.

Ni res avtorica kar praviš, da ko se zaljubi , je konec. Zaljubijo se vsi, zaljubljenost je stanje ko hormoni plešejo, ponorijo,  ko vidiš človeka idealnega, ko ga idealiziraš. To traja nekje pol leta. Nato pa nastopi streznitev, ki lahko preide v ljubezen ali pa prekinitev. Pri tvojem možu je ljubezen, rad ima to drugo žensko. Žal . Preboli, spoznala boš novega , nimaš kaj, včasih nam življenje prinese tudi take težave. Želim ti veliko moči

Ncdwaf, 27.09.2023 ob 21:21

Ni res avtorica kar praviš, da ko se zaljubi , je konec. Zaljubijo se vsi, zaljubljenost je stanje ko hormoni plešejo, ponorijo,  ko vidiš človeka idealnega, ko ga idealiziraš. To traja nekje pol leta. Nato pa nastopi streznitev, ki lahko preide v ljubezen ali pa prekinitev. Pri tvojem možu je ljubezen, rad ima to drugo žensko. Žal . Preboli, spoznala boš novega , nimaš kaj, včasih nam življenje prinese tudi take težave. Želim ti veliko moči

Da je zaljubljen ali ljubi drugo. Kaj je in kaj bo z njo.

Ne ljubi nje, tu druga ženska nima prstov zraven. Če ni ljubezni ni zakona. In tudi če ona ljubi njega, on nje ne ljubi. To ni enosmerna cesta, žal.

Je težko, a mnogi smo to preživeli in sedaj ljubimo ponovno in le take, ki ljubijo tudi nas.

Ah ja, 27.09.2023 ob 20:44

Jah, kaj naj, moški niso monogamna bitja. Si vsaj povedala v poduk ostalim, da se tega ne gremo že v štartu.

“moški niso monogamna bitja.”

Najbrž res, in najbrž tudi ženske niso, po raziskavah svojega zakonskega partnerja vsaj enkrat v življenju prevara okoli polovica moških in skoraj toliko tudi žensk. Ampak ljudje smo več kot naši nagoni, razlogi za varanje niso samo seksualne narave, ne bi bil presenečen, če večina moških in žensk prevara ne zaradi seksualnih, ampak emocionalnih potreb.

normalno, da ga bos financno odrla. pri takem kretenu ne mores drugace. on bi naredil enako.

Ne delaj se zetev. Stavek mozu kateremu sem posvetila 20 let zivljenja se tezko bere in mi inteligentni vemo, da smrdi po zenski manipulaciji. Nisi ti njemu posvetila 20 let zivljenja, ampak si jih sebi in to preko njega. Bil je najboljse kar si lahko dobila in stal ti je ob strani 20 let. Ze zato si zasluzi spostvanje in nagrado. Ti pa nisi nikakršna zrtev. Ljubica pa je tu popolnoma brezpredmetna. Ce ne bi bilo nje, bi bila prej ali slej kaka druga. A bidis kam pes taco moli? Skratka, locujeta se izkljucno zaradi vaju. Pac ni vama bilo vec dovolj dobro. Be tebi, ne njemu. Verjetno je to ze dolgo trajalo. Tudi ti sigurno nisi uzivala v odnosu, ko vidis da on ne uziva. V kolikor pa bi on res uzival, potem razhod be bi bil mozen iz njegove strani. Odnos je recipročen. Das, dam. Vidiš hvaležna en za drugega. Ne bo lahko, ampak bosta sla cez to kot mnogi pred vama in se mnoge to caka. Taksna je realnost. Ne se zaliti in kregati. Izpeljita ppstopke zrelo in odraslo. Oba caka se dolgo in upam da tudi srecno zivljenje. Ampak predvsem vsak je svoje srece kovac.

nimas kaj tudi to se zgodi izbrala si slabo… sprijazni se. vmes pa vzemi kar ti po 20ih letih pripada. lepo 50/50 potem pa se zrihtaj zacni sportat kaksni izletki in bos hitro koga spoznala mogoce po 20ih letih mrtvega zakona celo kaj zacutil..zivljenje npr.

Varam! Ampak s ponosom., 29.09.2023 ob 20:56

Ne delaj se zetev. Stavek mozu kateremu sem posvetila 20 let zivljenja se tezko bere in mi inteligentni vemo, da smrdi po zenski manipulaciji. Nisi ti njemu posvetila 20 let zivljenja, ampak si jih sebi in to preko njega. Bil je najboljse kar si lahko dobila in stal ti je ob strani 20 let. Ze zato si zasluzi spostvanje in nagrado. Ti pa nisi nikakršna zrtev. Ljubica pa je tu popolnoma brezpredmetna. Ce ne bi bilo nje, bi bila prej ali slej kaka druga. A bidis kam pes taco moli? Skratka, locujeta se izkljucno zaradi vaju. Pac ni vama bilo vec dovolj dobro. Be tebi, ne njemu. Verjetno je to ze dolgo trajalo. Tudi ti sigurno nisi uzivala v odnosu, ko vidis da on ne uziva. V kolikor pa bi on res uzival, potem razhod be bi bil mozen iz njegove strani. Odnos je recipročen. Das, dam. Vidiš hvaležna en za drugega. Ne bo lahko, ampak bosta sla cez to kot mnogi pred vama in se mnoge to caka. Taksna je realnost. Ne se zaliti in kregati. Izpeljita ppstopke zrelo in odraslo. Oba caka se dolgo in upam da tudi srecno zivljenje. Ampak predvsem vsak je svoje srece kovac.

Zelo dober komentar.?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close