MicroCell 2000
Zdravo
Prosim uporabnice utrjevalca MicroCell 2000, da delijo svoje izkušnje z uporabo omenjenega laka za nohte.
Že na večih forumih sem prebrala, da ta pa res pomaga, in včeraj sem se odločila in ga kupila.
V navodilih piše, da naneseš prvi dan prvo plast, drugi dan drugo, tretji dan pa vse odstraniš. in potem tako nadaljuješ.
Moje prvo vprašanje je ali novo plast naneseš takoj po odstranitvi stare ali počakaš do naslednjega dne?
Zanima pa me tudi kako, če ne po “pravilih”, ste lak uporabljale ve? (tiste, ki vam je pomagal seveda:) )
Res bi bila vesela, če bi odgovarjale le tiste, ki imate kakršne koli izkušnje s tem lakom,
vsi tisti, ki pa se vam tema in jaz zdiva preneumna, vas ne zanimata itd. pa prosim, da se vzdržite komentarja, ker res nimam volje ukvarjati se z vami. Enako velja za vse “slaviste”
Lep sončen dan vsem, uživajte vikend!!!
Evo me… jaz sem zadovoljna uporabnica MicroCella 🙂
Nikoli nisem preveč komplicirala… npr. 1. dan ena plast, 2. dan druga plast, tretji dan sem odstranila in ponovno nanesla 1. plast. Dostikrat se mi je zgodilo, da sem 3. dan pozabila in sem šele 4. dan odstranila ter začela postopek od začetka… 🙂
Edino vedeti moraš, da bo super dokler ga boš uporabljala, ko/če boš prenehala z uporabo, bodo tvoji nhti spet na starem. Vsaj tako je bilo pri meni in še nekaj znankah, ki so ga tudi uporabljale.
Jaz ga imam vedno doma, ko je zares kriza, spet začnem s “terapijo” 🙂
Pa obvezno za odstranjevanje laka uporabljat odstranjevalec laka brez acetona!!
Pozdravljena,
malo bom pristavila lonček svojega znanja. Lak je dober a se kot so vam svetovale obnese dokler ga uporabljate, mogoče je za razmilsliti, da bi poleg zunanje nege nohtov z lakom za utjevanje dopolnili nego še od znotraj in pri prehrani dodali več aminokislin, vitaminov in mineralov, ter tako dolgoročno izboljšali kvaliteto nohtov.
Simone Godina Moderator
Antiaging Beauty Coach
AntiageDermoLab
Antiaging centri Ljubljana, Portorož
facebook: Antiaging center
040 291 165
Jaz sem se od nekdaj borila z razcepljenimi nohti…nič ni pomagalo. Pred kakšnim mesecem in pol sem preizkusila tudi Microcell 2000 in ker sem imela resnično porazno stanje sem ga po navodilih uporabljala 3 tedne (v navodilih piše 2-3 tedne). Zdaj ga že dva tedna ne uporabljam več, čeprav piše, da naj bi ga po končani kuri namazal in ga pustil en teden gor in se mi v tem času ni razcepil niti en noht….to je absolutni rekordf za moje nohte.Tudi utrdili so se, čeprav ne morem trditi, da so res neki blazno trdi. Je pa glede na začetno stanje resnično izboljšanje.
Sem totalno navdušena in ga veselo promoviram vsem okoli sebe 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.