Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Beljenje las in sprememba barve

Beljenje las in sprememba barve

Spoštovani!
Brez moje vednosti mi je frizerka 4 leta lase belila (namesto barvala). Ko sem po 4-ih mesecih trplenja s krastami, po močnem izpadanju las odšla k drugi frizerki, se je le ta seveda zgrozila.
Sedaj me zanima ali obstaja kakšna opcija, da se pobarvam na rjavo (sama sem rjavolaska) in s čim si lahko vsaj delno popravim strukturo las.

KAKO JE SPLOH MOGOČE, DA Bi BREZ DA BI VI VEDELI KAJ SE DOGAJA z vašimi lasmi, hodili k frizerju. Pri nas stranke zanima kaj jim bomo delali in s čim in tudi postopek obrazložimo. Dostikrat, imajo stranke želje, za katere vemo ,da za lase niso v redu in jih tudi odsvetujemo, če pa je las poškodovan, zlasti če si jih stranka sama, postopka pri nas ne izvajamo. Ob redni in pravilni uporabi izdelkov, ki jih pri nas svetujemo za nego las in upoštevanju vseh navodil, ki jih pri nas damo, so strankini lasje tudi po nekajkratnem baravnju čisto v redu.
Sprememba v vašem primeru je kar delikatna, ker se bo barva spirala in odvisno do katere stopnje je posvetlena. V vsakem primeru je potrebno postopno barvanje in predpigmentacija las. Ter vsekakor tretma za strukturno poškodovane lase. Težko vam natančno opišem, kaj vam svetujem, ker se osebno odločam, ko vidim v kakšnem stanju je las in ne samo kakšne je barve. Pojdite k izkušenemu frizerju, ki uporablja kvalitetne produkte, ki je izučen za prodajo izdelkov!Cena bo mogoče res malo višja, kar pa niti ni nujno.Pozdravite lase kolikor je možno, si ostrižite nekaj centimetrov in nato barvajte.
lp alenka

Hvala za vaš odgovor. Do tega je prišlo, ker sem svoji frizerki slepo zaupala oz. mi je lagala. Vseskozi mi je govorila kako je to dobro za lase, da je zelo mali % hidrogena,… tudi, ko sem dobila kraste, je zanjo bilo še vse OK. In je belila lase dalje (meni je rekla, da mi jih barva).

Vsekakor jo pokličite in se z njo pogovorite, da bo vedela, da vam ni vseeno za vaše lase in da napake ne bo ponavljala še v prihodnje. Frizerji se iz kritik strank tudi učimo in se nanje ne jezimo.
Za vas pa je to bila šola.
lp alenka

Zdravo!

Mene pa zanima in scee sva z kolegico jaz iz crne na blont kolegica pa iz temno vijolcne na blont in nama je frizerka belila lase men 2x njej 3x in po 3 dneh sva si oprali glavo in je kolegica opazla da ma kraste obema pa izpadajo lasje zelo mocno kaj se da storit glede tega nujno !

Lp.

Hvala

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close