Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Kako naj mi zrastejo obrvi nazaj?

Kako naj mi zrastejo obrvi nazaj?

Pozdravljeni.

Že od svojega 14 leta si pulim obrvi. Kot dekle v puberteti se mi je zdelo super, da bi tudi jaz imela tanke, takrat modne obrvi kakor vse ostale sošolke, zato sem si jih kar sama doma populila.
Nekaj časa je to bilo super, vendar so mi obrvi z leti nehale rasti. Tako imam tanke, skoraj nevidne obrvi, na zunanjem delu loka(proti sencam) jih pa sploh nimam več.
Danes mi je za to potezo žal, a vendar…
Sedaj si obrvi vsakodnevno zjutraj rišem. Res je, da obožujem ličila in se res z veseljem naličim, vendar pride tudi dan, ko si obrvi nikakor ne morem narisat tako, da bi bili obe enaki. Tako sam za risanje porabim dobrih 20 min, sicer pa 5 min.
Poleti se redkokdaj grem kopat, saj se bojim, da bi se mi obrvi sprale. Morem rečt, da je kar grozno in da sem zaradi tega velikokrat zelo slabe volje.
Resno sem že razmišljala tudi o permanentnemu make up-u, vendar si ga nikakor ne morem privoščiti(sem študentka).
Sedaj iščem rešitev kako bi se dalo to odpraviti.
Na neki ameriški strani sem prebrala, da s pomočjo rožmarinovega olja obrvi v nekaj mesecih zrastejo nazaj. Sama sicer težko verjamem, a sem pripravljena poskusiti prav vse.

Ima kdo kakšen dober nasvet?

Pozdravljena nazaj.

Tudi jas sem imela podoben problem, z istega razloga kod ti.

Pa sem tudi populila grozno preveč imela sem pretanke in majhne, da so bile skoraj neopazne , za to sem jih tudi risala.
Ampak to risanje mi je postalo že neprijetno za to sem si z barvico začrtala od kje do kje moram imeti obrvi in sem si približno zapomnila .
Tako sem pustila nekje mesec dni in nisem več nič pulila, samo še risala gor malo tisti mesec in so mi kar zrasle moram rečt, in zdaj imam super in sem zadovoljna.

Res pa je, da včasih res grozno dolgo čakaš, pa sproti malo populiš, pa spet čakaš … ampak druga menim da ne pomaga kod to .. da čas naredi svoje 🙂

Dekleti, a res niste mogle pustiti, da rastejo obrvi po božji podobi?

JustDoIt:

košate pa najbrž ravno ne, ane? 🙂

Mimogrede – ali permanentni makeup oz ‘tatu’ obrvi prekine rast obrvi?
Sama imam isti problem in jih že kar nekaj časa čakam. Navadno se mi ne upira risanje, saj lahko zadevo vedno popravim, ampak ima tudi številne pomanjkljivosti. Ena od njih je najbolj na tapeti zdaj, poleti – svinčnik se namreč hitro rad zabriše. Eh!

Jaz sem si prevec pobril kako naj jih cim hitreje zrastem nazaj?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close