Avon kozmetika-nakup
V bistu moraš naročiti za vsaj 34€, če hočeš da ti ne obračunajo stroškov procesiranja, poleg tega moraš plačati še poštnino.
Jaz sem včlanjena, samo mi prav dosti ne pomaga, ker bi max zapravla tam 20€ iz enega kataloga, to se mi pa že ne splača.
Naročam kadar se nas več odloči da bi kaj kupile.
Najbolj idealno je, če nabereš naročil za vsaj 102€, potem je vse pokrito.
avon-
Nisem iz Ljubljane, ce bi rada direktno, se kar obrni na Avon, imajo internetno stran.
Kot sem ze rekla, se ti direktno splaca samo, ce si vecji kupec,
ce kupis vsake tri tedne za vsaj 34,00 EUR, sicer se ti pa ne.
Ce pa je katera zainteresirana na relacijah Radovljica-Lesce-Trzic-Kranj,
pa je dobrodosla pri meni.
Če je katera zaiteresirana za nakup v okolici Slovenske Bistrice, naj me kontaktira.
Jaz sem članica, a če bi naročala manj kot za okrog 90 € na tri tedne se mi ne bi splačalo, tako da manjšim uporabnikom je kljub vsemu lažje naročati pri posrednikih.
Je pa kozmetika res odlična, cenovno sprejemljiva in se splača poskusiti skorajda vse izdelke.
Mojca 33
Lahko me kontaktirate (ali katera druga, ki jo zanima Avon kozmetika) na moj mail zlata.stamcar@gmail.com. Sem vodja skupine pri Avon kozmetiki in z veseljem vam bom odgovorila na vsa vaša vprašanja.
Naj vam pa odgovorim le na vaše vprašanje – da, kot članica lahko vse naročate preko interneta in nimate nobenih posrednikov in tudi hodit vam ni potrebno nikamor.
Pri oriflameu pa je za člane vsa kozmetika cenejša. Včlanitev ravno tako brezplačna. OBVEZNOSTI NI!
Če katero zanima, naj mi pošlje mail na: kozmetika@mail386.com
Zdravo,
če koga zanima nakup kvalitetne kozmetika Avon, bi radi postali član ali pa samo potrebujete nov katalog, mi pišite na kozmetika.avon@gmail.com ali pa pustite zasebno sporočilo.
Lep dan,
Špela
Če potrebujete zastopnico, če želite direktno naročat, če potrebujete aktualen katalog, če imate samo kako vprašanje… iščemo pa tudi nove vodje svojih skupin.
Pišite: avon.zate@gmail.com
Spoštovane uporabnice avonovih izdelkov in seveda vsem, ki iščejo informacije v zvezi z njo!
Naj z vami podelim še svoje izkušnje v zvezi z uporabo izdelkov.
SEM ZELO, ZELO ZADOVOLJNA UPORABNICA VELIKE VEČINE IZDELKOV.
Uporabljam jo že dobra 4 leta, vsakodnevno! V trgovini
ali drogeriji (razen trdih mil in zobne paste, seveda) ne kupujem več izdelkov
za osebno higijeno, ličil,…. kakor tudi ne izdelkov za nego obraza (serumi, kreme,
geli,…).
SEM VEČ KOT ZADOVOLJNA Z UPORABO.
Naj dodatno pohvalim negovalno linijo za obraz GENICS – serum in kremico.
Je prava hranilno-vlažilna bomba za obraz. Že po enem mesecu uporabe, je vidna
sprememba na obrazu – imaš občutek, da je koža nahranjena. Seveda ob vaskodnevni
uporabi – 2 x dnevno serum in zvečer kremica.
Kar nekaj mojih strank uporablja kremo in serum in ne morejo dovolj prehvaliti njene uporabe.
Če katero karkoli zanima, me lahko kontaktira na mail ksenija.avon@gmail.com.
Sem iz okolice Maribora.
Lep pozdrav vsem in seveda preživite praznike, kar se da lepo.
Pa pa, Ksenija
Spoštovane uporabnice avonovih izdelkov in seveda vsem, ki iščejo informacije v zvezi z njo!
Naj z vami podelim še svoje izkušnje v zvezi z uporabo izdelkov.
SEM ZELO, ZELO ZADOVOLJNA UPORABNICA VELIKE VEČINE IZDELKOV.
Uporabljam jo že dobra 4 leta, vsakodnevno! V trgovini
ali drogeriji (razen trdih mil in zobne paste, seveda) ne kupujem več izdelkov
za osebno higijeno, ličil,…. kakor tudi ne izdelkov za nego obraza (serumi, kreme,
geli,…).
SEM VEČ KOT ZADOVOLJNA Z UPORABO.
Naj dodatno pohvalim negovalno linijo za obraz GENICS – serum in kremico.
Je prava hranilno-vlažilna bomba za obraz. Že po enem mesecu uporabe, je vidna
sprememba na obrazu – imaš občutek, da je koža nahranjena. Seveda ob vaskodnevni
uporabi – 2 x dnevno serum in zvečer kremica.
Kar nekaj mojih strank uporablja kremo in serum in ne morejo dovolj prehvaliti njene uporabe.
Če katero karkoli zanima, me lahko kontaktira na mail ksenija.avon@gmail.com.
Sem iz okolice Maribora.
Lep pozdrav vsem in seveda preživite praznike, kar se da lepo.
Pa pa, Ksenija
Živjo!
Tudi jaz bi rada pohvalila Avon.. sem že nekaj časa njihova članica in sem z izdelki zelo zadovoljna!! pred kratkim sem začela prodajati njihove izdelka,ki niso testirani na živalih,nakit ne vsebuje niklja in spreji ne uničujejo ozona!
če je katera,ki jo zanima ogled kataloga ali potrebuje samo nasvet me lahko kontaktira na mail:
lily.fekonja@gmail.com
sem iz Kočevja..izdelke po želji dostavim tudi na dom kar je okolica Kočevja ali Ribnice..ostalo pa preko pošte..
Lep dan! 🙂
Pozdravljeni vsi kateri vas zanima dodaten zaslužek oziroma cenejša/zastojn kozmetika.
vsi, ki se želite vpisati v mednarodno kozmetično hišo AVON.
Prodaja kozmetike preko kataloga, sami si ustvajate dobiček (od 15 do 40 % od prodaje) oziroma kupujte kozmetiko po cenejši ceni (popusti za člane) ter ob vsakem naročilu praktično darilo.
Brez naročnine brez stroškov ter ni potrebno oddati vsako kampanjo
Lep pozdrav
pišite zainterisirani na etastar9@gmail.com
Živijo,
sem uporabnica Avonove kozmetike ter njihova članica,z Avonovimi izdelki sem zelo zadovoljna,pa tudi z njihovimi cenami.
Predvsem mi dopade ker imajo nakit ki ne vsebuje niklja ,ter njihovi izdelki niso testirani na živalih,v kolikor bi katero/katerega zanimalo kaj mi lahko piše na e mail….
Katalog lahko pošljem tudi po pošti.pa vzorčke parfumov,šmink…
Novo v avonu baby kozmetika brez parabenov in barvil,hipoalergeno..
Lep pozdrav sem iz severne primorske.
SEDAJ JE PRAVI ČAS DA SE PRIDRUŽIŠ ČLANOM KLUBA AVON! 🙂
✔ Brezplačna včlanitev
✔ Popusti od 15-35%
✔ Nagrade
✔ Možnost napredovanja in gradnje kariere
Več informacij na mateja.mergeduss@gmail.com
Ce katero zanima nakup pozmetike:
simieva216@gmail.com
Forum je zaprt za komentiranje.