hraste- ranice na lasišču
Imela sem obdobje, ko sem se po glavi veliko praskala, kdaj tudi do krvi. In tako so mi nastale majhne ranice, grintice (kri se je posušila), to pa mi je bilo še v večji užitek spraskat.
Zdaj mam ene 4 ranice na glavi in jih puščam pri miru kolikor se le da, lasje pa mi tam ne rastejo oz. če že, so tako čudno zviti in ukrivljeni, kot da bi bili polomljeni, podobni suhi slami.
Bodo kdaj spet moji normalni lepi, ravni lasje rasli iz teh ran ali lahko na to pozabim?
Na nogah stoje bom prebolela, ker sem si sama kriva in zato, ker se bojim, da bi me zdravnica ostrigla. Z glavo dvignjeno (na novo pobarvana na blond) trpela.
V drogeriji sem kupila modri ekstra blanž in 11% razvijalec. V pol ure mi je naredilo popolno barvo las (vmes me je grozno pekla glava) mislila sem, da bo, ko si bom umila lase nehalo, toda ni nehalo. Od takrat je minil en dober teden, na glavi imam polno krast in bojim se počesati, ker vedno, ko se češem me boli. Prej me je ves čas bolelo. No lasje se še kar dobro držijo glave in niti niso kaj prida uničeni. Kako naj sama spravim kraste z glave, da bo lasišče spet zdravo? No temni laski so mi vmes zrasli že za približno tri milimetre. Kako to, da tako hitro rastejo? Groza me je kaj bom naredila, ko bodo zrasli na 3 cm in bom morala ponovno barvati? Naj naslednjič raje delam pramene, da si glavo zaščitim s polivinilasto kapo, da ne uničim vse kože na glavi? Kdaj bodo, če bodo kraste odpadle?
Forum je zaprt za komentiranje.