MAC kozmetika
Najbližje je Dunaj.
Drugače pa lahko kozmetiko naročite tudi pri nekaterih vizažistkah.
Na žalost te informacije ne smem dati. Če se katera izmed vizažistk sama javi in objavi pa nimam nič proti.
Pozdravljena,
ne švercam kozmetike,vsaki,ki sem prinesla Mac kozmetiko,sem prinesla po isti ceni kot je cena produktov v njihovih trgovinah.Prosim,da ne pišete laž in neumnosti.Prosim bodite poštena in se predstavite s polnim imenom in priimkom.Moje poti so Milano,Pariz,Dunaj,London,ko grem na izobraževanje si kupim kozmetiko in prinesem kozmetiko,če me katera prosi.Pridite v moj salon in se prepričajte.Kdo ste vi,da me obsojate po krivici.
Lep pozdrav
Osebno vem, da je najcenejši nakup MAC-ove kozmetike v Ameriki, pa tudi v Dubaiu je ceneje, kot npr. v Veliki Britaniji ali Italiji. V Evropi je bistveno dražje!
Osebno uporabljam to dekorativno kozmetiko že več kot tri leta in nobene druge. Sploh njihove maskare za trepalnice so odlične – meni najbolj ustreza Haute &Naughty Lash, ki združuje 2 maskari v eni…
hvala, ker ste z nami delila svoje izkušnje. lp, T.
ta “baje spletna stran” se pa dela že najmanj 10 let. Vsaj za toliko sem seznanjena jaz.
Da ne govorim kolikokrat je že bilo rečeno da bo prišla v Slo, pa je ni od nikoder.
Forum je zaprt za komentiranje.