Podočnjaki
Žal moj odgovor ne ponuja čudežne rešitve. Sama imam podočnjake oz. vdrto pod očesi že od rojstva in nikakor ne uspem popravit tega. Uporabljala sem že vse trike, mrzle/tople obkladke in žlice iz hladilnika, kreme, rollone s kofeinom od Garnier, čajne vrečke, takšne in drugačne kreme proti podočnjakom res vseh sort. Rezultata ni bilo. Najboljše bo če se s tem sprijazniš.
Sama sem začela uporabljat korektor in puder, vendar samo okoli oči zjutraj malo namažem. K sreči imam takšno polt, da se mi ne pozna da okoli nisem namazana. Preveri v kakšni kozmetični ‘svetovalnici’ kot sta MUD na Rimski in Kabuki na Mali ulici v Ljubljani ali kaj podobnega v tvojem kraju. Splača se kupit dober puder in korektor pa je težava rešena. Popolnoma te razumem in sočustvujem. Sama sem zapravila preveč denarja za te kremice a pomagala ni nobena. Zadevo omili tudi pravilno senčenje obraza, tudi o tem lahko povprašaš v kakšnem kozmetičnem studiu. Ko se naučiš si tik tak fertik z jutranjim ritualom.
Če so se podočnjaki pojavili pred kratkim pa preveri pri osebnem zdravniku, lahko so tudi znak kakšnega obolenja.
Pozdravček,
res je lahko zdravje, lahko pa imate tako tanko kožo pod očmi in žilice, ki pokajo se kažejo kot ta modrina.
Prijavite se na brezplačno konsultacijo Email: problematicna.koza@gmail.com ali 040 291 165, če je vaša prehrana in življenski stil res ok, prejeli boste vprašalnik.
pomaga dobra krema za okrog oči, ki deluje tako da jača žilne stene in žilice ne pokajo, ter čisti kožo pod očmi.Mora biti posebej testirana proti podočnjakom in namenjena prav temu, najbolje kakšna za zrelo kožo oziroma iz antiaging linij.
Napisala sem tudi članek kako naravno nad podočnjake link:
http://www.lifestylenatural.com/4116/Domaci-nasveti-v-boju-proti-otecenim-ocem-in
Ker kot moderator za nego kože želim biti nevtralna ne bom navajala znamk, sama imam fantastično kremo, ki zares odstrani podočnjake.
Simone Godina – moderator nega kože
Studio za dolgoživost
Certificirani zdravstveni trener za problematično kožo in dolgoživost
Tudi jaz sem imela podobne težave, poizkusila kar nekaj “preparatov”, sedaj pa preizkušam neko “masko”in zaenkrat kaže da stvar deluje. Dobila na tem naslovu : http://www.pharmaxal.si
Forum je zaprt za komentiranje.