Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style kozmetika essence

kozmetika essence

Zdravo!

A katera uporablja to kozmetiko? Jaz jo do zdaj nisem, ker se mi je zdelo, da za tako ceno ne moreš dobit glih neke kvalitete. Potem sem pa zadnjič kupila eno senčilo, ker mi je bil ful všeč odtenek in sem presenečena ugotovila, da mi zelo lepo zdrži cel dan (samo spodaj dam malo pudra).
Ali so tudi ostale stvari od Essence tako kvalitetne – laki, maskare, pudri…???

nimaš sreče, tukaj smo vse na naravni kozmetiki:)

Men je super, za tako ceno je čist OK; laki mi ful zdržijo, senčke tudi (obstajajo tudi podlage za senčila), kupila sem tudi že šminko in lipgloss… Zadovoljna, skratka.

Kako je z dekorativno kozmetiko ne vem, ker uporabljam samo naravno 🙁
So pa mi blazno všeč njihovi laki za nohte, predvsem pa dekoracija za nohte… laki se ful hitro posušijo… ne vem, meni so všeč. Pa za 1,25 eur mali lak gre skozi, še porabiš ga mogoče v roku 1 leta… velikega tako ali tako flikneš 1/2 vstran…

js odkar uporabljam ličila vedno uporabljam essence in sem zelo zadovoljena z njimi. sicer pa uporabljam tudi alverde, miss sporty, nivea itd. essence mi je zelo všeč ker ne delajo poskusov na živalih.

jaz uporabljam, jo nabavim in vam jo dostavim na dom.
Lp Nataša, kontakt: natasa222@gmail.com

Zdravo!
Je kdo videl, da bi v Sloveniji še imeli kozmetiko od essence, ampak Twilight – Breaking dawn (Somrak – Jutranja zarja)? Ker jaz bi vse naredila, da bi dobla lak od te kolekcije. Ampak, na drugih forumih piše, da se je ta kolekcija prodajala samo novembra in decembra, jaz pa takrat še nisem iskala po trgovinah. 🙁
Kontaktirajte me na nusa.twilight@hotmail.com

Hvala, ful bi mi pomenlo, če bi mi kdo odpisal!

Pozdravljeni,
mene tudi zelo zanima, če v Sloveniji obstaja kozmetika Essence Twilight – Breaking Dawn, ampak je v nobeni trgovini nisem zasledila. Prosim, če kdo ve. Sem velika oboževalka.

Te kolekcije v trgovinah ne boste več našle žal, če pa malo pogooglate pa boste zagotovo našla te stvari iz kolekcije, verjetno jih katera prodaja na kakšnem Moj butik ali kaj podobnega…:)

Živjo!

Ne vem kakšna je kozmetike znamke Essence, ker sem bila vedno prepričana, da je poceni kozmetika slaba. Sem si pred kratkim kupila puder znamke Catrice, ki je prav tako laste istega podjetja kot je Essence in sem bila super zadovoljna. Razlika v ceni je minimalna. Imam tudi nekaj senčk, highlighter in bronzer iste znamke in sem zelo zadovoljna z obstojnostjo.

Lp, Manja

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close