Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style nevidni nedrček

nevidni nedrček

Zanima me, če je katera že poskusila nevidni silikonski nedrček, ki ga samo prilepiš na prsi? Ali res drži prsi pokonci? Sama sem malo skeptična ter ne verjamem čisto reklami!

Ja jst sm ga kupila. Tko ti bom rekla, nism glih navdušena, za stran vržt pa tud ni. Če maš velik odprtih majčk, kjer modrček ne pride v poštev, ti ga priporočam, drugače pa niti ne…
Če primerjam kako zgledam brez modrčka pod majčko ali z nevidnim, je definitivno boljše z, že sam zato ker ti nardi lepšo obliko prsi in čisto (ampak res čisto) malo jih tudi poveča. Sam tist k pa v reklami kažejo, da se ti kr poveča cifra za ne vem kok je pa vse prej kot res – tko da ne pričakuj da boš mela take kot Pamela, ampak bodo več ali manj ostale naravne velikosti. Drgač pa modrčk dobr drži gor, če se pač normalno giblješ naokol – za kšno hudo poskakvanje al pa ples ga pa niti ne bi priporočala. Aja pa če boš naročila, morš nujno eno velikost več vzet (recmo če maš B, morš C), ker so v zelo majhni velikosti.

Kje ga pa lahko naročim?

lp N

Nevidni nedrček imajo v Intimissimi, v Etamu (Planet Tuš Koper, Citycenter Celje, Emporium), v Palmersu tudi verjetno. Je pa tako z njim, da zdrži recimo eno, dve ali tri nošnje maksimalno, potem pa silikon popusti, podobno kot pri samostoječih nogavicah, in pač ne drži več. Stvar se mi zdi resnično primerna za kakšno priložnost, ko oblečete kakšno ekstra obleko.

LP,
Lenka

********************************************************** http://www.Fashionista.si [url=http://www.fashionista.si/si/brskamo-po-omarah/poslji-nam-svojo-omaro]Kaj naj oblečem?[/url]

Jaz osebno sem ful razocarana nad silikonskim modrckom ker moras met ze v startu lepe prsi da nekak zgleda pa se tak cuden obcutek je k je dost debel. Najdla sem pa eno hudo varijanto pa ful pocen na wwww.metuljcica.com pa me zanima ce ima ze kera kasne izkusnje z tem metuljckom…prosim za kak info

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close