Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style kozmetika L´occitane

kozmetika L´occitane

Ali katera uporablja to kozmetiko?

Jaz sem dobila dva izdelka za rojstni dan in moram rečt, da sem super zadovoljna? A katera ve o tej kozmetiki kaj več? Koliko je kvalitetna? Kakšne so cene? Kje so njihove prodajalne?

Predvsem me zanima izkušnje tistih, ki to kozmetiko uporabljate? Kaj uporabljate in kako ste zadovoljne?

Jaz vem samo to, da je ta kozmetika narejnea na naravni bazi in da je precej draga..
za kaj več pa poglej sem

http://www.loccitane.si/

...pusti soncu v srce...

Za moje pojme najboljša kozmetika.
Imam vse od tonika, do kreme za obraz, telo, vse od njih.
Super zadovoljna, pa še ne testirajo na živalih oz. njihovi izdelki nimajo sestavin, ki jih podjetja testirajo na živalih.

Vtipkaj v Google in bos izvedela, kje je tebi najblizja prodajalna. Ta kozmetika je zelo kvalitetna, vendar zame predraga, da bi jo redno uporabljala. Le tu in tam, da se malo razvajam 🙂

Lp,
Krtek

Ehm, a delate zasotnj reklamo? Vsaj tako se sliši. Jaz nisem bila tako zadovoljna s to kozmetiko – naravno gor al pa dol – po njihovi kremi se mi je koža na obrazu dobesedno vnela.Ja, pa prodajalke so malo preveč vsiljive.

LP

Tudi jaz prisegam nanjo, vendar si zaradi visokih cen zadnje čase privoščim le kremo za roke, ki je naravnost odlična. Ko bo pa spet kaj viška, pa pridem še po šampon, gel ali olje za tuširat, mleko za odstranjevanje ličil, dišeče svečke,… aaaaaaaahhhhhh 😉

Če si iz Ljubljane, imaš eno od trgovin v City Parku – je dobro založena in imajo zelo prijazne prodajalke, če pa malo več zapraviš, dobiš še kak testerček v vrečko…

Uživaj…

Potem pa nisi imela prave kreme. Za mojo kožo so pri njih tri vrste krem, na primer. Ker imam suho kožo, so primerne s karitejevim maslom, z medom in z olivami. In sem po olivnih testerjih dobila lišaje in rdeče fleke. Tudi medena je tako – tako. Tako da ni vse za vsakogar. Karitejeva mi pa super paše. In je ne mislim menjati. Imam pa 50 ml kremo (ali koliko je že) za 7-8 mesecev. Čez poletje je namreč skorajda ne rabim, ker mi je vroče. To pa ni tak hud strošek.

Prodajalke pa-jih razumem… Saj ti bi se tudi trudila čim več prodati.

LpS

--------------------------------------------------------------------------------- Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen

uporabljam kremo za obraz mandelj jabolko in obačsno za telo mandljevo kremo (ker če bi jo vsak dan pride res predrago)…sem zelo zadovljna…ta za obraz, kot da je narejena za mojo kožo

pa ne delam reklame…to so le izkušnje..drugega zaenkrat še nimam…sem razmišljala o šamponu…pa je malo predrag….in tudi vse ostalo je kar precej drago…samo za obraz (ker ne uporabljam druge kozmetike..raznih pudrov in tega) dam na vsake dva meseca tistih 40 €

Super kozmetika a tako kot je ena napisala, ni vsaka krema za vsako kožo. Meni je predraga tako da pač vsake tolko zavijem po kaj, če pa bi imela malo bolj poln mošnjiček pa bi sigurno kupovala tam redno.

Drugače pa kupujem tam za našega škrata, čisto karitejevo maslo, ki drži res fuuuul dolgo in se posebno pozimi odlično obnese ter mazilo za mamice in dojenčke.

_______________________________ "Umazanija z rok se lahko umije, z duše pa nikdar." - N. S. Hruščov

Midva imava od njih praktično vse: milo, šampon, balzam za lase, gel za tuširanje, odstranjevalec ličil, kremo za obraz, kremo za oči, kremo za roke, gel za čiščenje kože, peno za britje, balzam za po britju, svečke… Mislim, da komentar ni potreben:)

L’occitane še zdaleč ni tako naraven, kot se reklamira, ima le nekaj bolj naravnih izdelkov, ostalo pa je vse na isti ravni kot večina kozmetike, tako da ima veliko previsoke cene za to, kar ponuja! Treba pa mu je priznat, da so estetske reklame, embalaža… a notri je vse kaj drugega kot to, kar se kaže navzven. Viri za te informacije so pa nemški neodvisni eko-testi, no, saj sem več o tem že pisala v temi Zdrave in lepe – resnice o kozmetiki…

draga je samo pri nas, v Franciji je pol cenejša. je pa kakovostna.

---------- le vent nous portera...

Mene bi zelo zanimale povezave do teh neodvisnih testov oziroma podatek, kje jih lahko najdem.

Naya, ne govori neumnosti. L’occitane stane povsod približno enako, v VB še nekoliko več. To lahko preveriš v njihovi spletni trgovini posameznih držav. Sama sem bila tudi v njihovih trgovinah v New Yorku in so cene identične.

Ena izmed najslabših testiranih kozmetik. V tujini za per centov dobiš kremo za roke in obraz tu se prodaja kot kozmetika srednega cenovnega razreda.

Pa dobro no, a bi mi lahko že katera izmed tistih, ki šimfate, postregla s konkretnimi podatki? Ker brez tega je to navadno obrekovanje. Se mi pa močno dozdeva, da nimate pojma, o čem govorite…

meni ta kozmetika blazno odgovarja. Sicr spušim malo več denarja, se pa zato potem bolje počutim :-))

Najboljši so mi mandeljnovi izdelki, pa vazelini, krema za noge je super, uporabljam tudi kremo za obraz. Sprobala sem tri, ampak meni najbolj paše kar olivna.

Nimam kaj šimfat :-))

No, to ni res. Sem bila tam in so cene res pol nižje. ampak ne v PArizu. tko, pejte v Toulon.

No, to ni res. Sem bila tam in so cene res pol nižje. ampak ne v PArizu. tko, pejte v Toulon.

Zame tudi do sedaj ena boljših kozmetik. Kot povsod ni vsak izdelek za vsak tip kože. To je logično.
Pri večini izdelkov je pa tako, da mogoče res malo več stane vendar tudi veliko dlje traja. Samo pravilno jo je treba uporabljat in hitro ugotoviš, da je na koncu veliko cenejša od marsikatere druge znamke.
Logično pa, da je dražja od raznih oriflame in podobnih znamk.

Ne more biti toliko boljša recimo od lekarniške kreme za obraz, da je 10-krat dražja. Prodajalke na Mestnim trgu se pa kar cedijo in tudi meni delujejo vsiljivo.

Kozmetika L´occitane je res dražja.
Toda jaz sedaj pa že v letih uporabljam 2 izdelka:
– olje sladki mandelj za tuširanje – to je najboljša zadeva, 250ml imam za par mesecev (ne hodim okoli umazana), koža je pa mehka in ne potrebuje (skoraj) nobene več kreme, seveda se uporablja na 1x res majhna količina, vonj je prijeten, toda ne naveličaš se ga in ne tepe se s parfumom
– češnjev cvet parfum oz toaletno vodo – dnevno ga uporabljam, uporabljam ga odkar je prišel prvič na trg, spet vonja se ne naveličaš, pa po tolikih letih ga še vedno vonjam, flaška pa mi traja 1 leto

Če mene kdo vpraša, je vredno vsakega eura.

Ana

ps: ne delam za L´occitane. 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close