Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Natura Siberica

Natura Siberica

Kako se vam zdi tale kozmetika, je katera že poskusila kaj od njih? Sama imam za enkrat njihovo kremco za okrog oči in mi je super, ostalih izdelkov pa še nisem poskusila. Predvsem me zanima za ostale izdelke proti gubicam.

Ne poznam. Kje pa jo prodajajo?

Poskusila, imam celotno njihovo linijo Absolut (krema proti gubam, krema za lifting, za okrog oči in serum) in ne bi več menjala. To je tale linija, ki ima beluga kaviar. Najbolj moram pohvaliti serum, ker res naredi razliko. Mi je pa res fascinantno da je tako dobra kozmetika tako poceni.

Se strinjam z napisanim, tud meni ful sede tale kozmetika. V bistvu precej zanimivo, ker mi do zdaj še nobena kozmetika ni preveč odgovarjala, zmeraj me je ali zategovalo, ali sem bila po uporabi rdeča – pač videlo se je, da nekaj kožo draži. No pri tej kozmetki tega ni, hvalabogu. Za enkrat imam od njih peno za odstranjevanje make-upa, vlažilno kremo za čez dan in žive vitamine za telo in lase. Dodaten plus pa je, da res ni draga, zato bom poskusila še ostale stvari, predvsem za telo. Kupujem pa kar prek njihove spletne trgovine.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close