Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style kje kakšen čevljar v centru ljubljane?

kje kakšen čevljar v centru ljubljane?

včasih je bil v centromerkurju mojster, ki je ključe delal in čevlje popravljal. zdaj pa je tam zaprto.
pozna kdo čevljarja, da bi mi nete na kavbojkah zanetal. namreč sem kupila kavbojke z neti na zadnji plati, pa je en dol padu. imam rezervnega, vendar naš čevljar v mojem kraju pravi, da lahko edin svoje nete gor da, ki so pa ful češki?
mi je pa v centru ljubljane spotoma, ko grem iz službe…

nasproti tržnice je čevljarstvo Kopito, pa v Židovski je tudi eden

zraven glavne tržnice, nasproti vodnikovega spomenika, mislim, da se reče Cvek, pri semenarni greš na eno dvorišče in tam je. Dela dobro.

Maxi in Nama.

Še zame! – pa kakšen, ki ni čist v centru, ker se ne bi rada gužvala, npr. v BTC – ju?

Na Koprski-Vič.

Pa še eno vprašanje od mene, koliko plačate za popravilo petk in dajanje gume na podplat, ker to dvoje mene pride 20€ pri našem č., se mi zdi kar veliko…

Čevljarstvo Piškurič na Židovski.

Jaz sem čevlje že 2x dala popravit k čevljarju na malem trgu (v centru nasproti Palačinke, zraven trgovine za male živali). Gospod naredi super,hitro, pa tudi cenovno je veliko ugodnejši kot drugi.

Jaz vedno nesem popravit čevlje k čevljarju ( tudi ključe izdeluje ) v novi Mercator center v Novih Jaršah. Je ugoden, prijazen, cenovno ugoden.

Marjana

V JARŠAH-MERCATOR je idealan čevljar,popravi tudi nemogče stvari,šiva, drugi čevljari to nočejo.Cene so glede na kvaliteto materijalov in dela zelo vredu.

Daleč najboljši in cenovno najbolj ugoden je čevljar v Mercator-ju v Novih jaršah. Najbolj mi je pa všeč, da se z njim lahko dogovorim, da mi popravi tudi druge stvari. Popravil mi je že nahrbtnik, več pasov, paščke na sandalih ipd. Toplo priporočam vsem!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close