kako nositi pajkice
Pozdravljena!
Kupila sem svoje prve potiskane pajkice, sicer znamke Vero Moda. Kljub divjemu potisku, sem glede na preverjeno znamko, ki jo sicer veliko kupujem imela mnenje da so ‘stylish’ in ne ‘vulgarish’ 🙂
Sedaj pa sem v dilemi kako jih nositi? Do sedaj imam izkušnje s črnimi pajkicami, na katere sem oblekla tunike različnih barv ali daljše puloverje, srajce. Kako pa s temle, ko so potiskane pajkice? Bi ustrezala po vrhu recimo bela srajca, malce daljša bolj loose fit (jo prepasam?)? Nočem kombinirati s črnino, ker ni poletna. Kaj še pride v upoštev?
Vem, da mora na pajkice iti obvezno zgornji del, ki prekrije tazadnjo plat in tudi taprvo. Pa je res to 100% pravo pravilo? Sicer je to pravilo čisto po mojem okusu, vidim pa različno, zato sprašujem.
Aja postavo imam pa OK, visoka in suha a malce manj me je v prsih zato brez dekoltejev 🙂
Hvala za nasvet in lep večer!
Z dolgo prepasano belo srajco bo čisto super, pas lahko izbereš tudi v kakšni pastelni barvi, ki je v pajkicah.
Na spodnji sliki skrajno desno je super skombinirano:
[img]http://style.mtv.com//wp-content/uploads/style/2012/04/style-bloggers-printed-leggings.jpg[/img]
Ali pa še z usnjeno jakno preko:
[img]http://pumpsandiron.com/wp-content/uploads/2012/04/leopard-print-leggings-outfit-3.jpg[/img]
Take pajkice pa potem, ko ne bo več tako noro vroče, nosiš tudi z daljšim belim topom ali srajco, preko pa oblečeš blejzer v pastelni barvi.
Ali pa oblečeš barvast bandeau top (spet rdeč, moder, morda celo črn), preko pa belo majico, ki je pod pazduho močno spodrezana. Takole nekako, pač v pravih barvah.
Verjetno bi šlo dobro tudi s kakšno romantično, lahno pletenino (ala garn):
LP,
Lenka
Najlepša hvala za nasvete! Res super ideje!
Zanima me še glede pravila dolžine zgornjega dela. Sem dobila nasvet, da naj bi nosili na pajkice le modele, ki pokrijejo zadnjo plat in da so daljši tudi spredaj. Na teh tofografijah pa opažam, da nosijo dekleta tudi krajše zgornje dele in nosijo pajkice samostojno kot hlače.
Upam, da se razumeva kaj hočem povedati.
Mogoče še slikica za lažje razumevanje.
Še enkrat hvala za super nasvete!
Ja, včasih je res držalo to z daljšimi zadevami. Danes pa, kot pravilno opažaš, kombinirajo zraven tudi krajše stvari.
Jaz bi slednjemu pogojno rekla “da”. Pogoja pa sta dva:
– pajkice morajo biti v kar kompaktnem materialu, ne neka tanka in prosojna stvar;
– imeti moraš res ok postavo: majhno, čvrsto zadnjico, ok stegna, nič celulita.
Če tega dvojega ni, pa kar daljši zgornji del.
LP,
Lenka
V zadnjem času so mi v oči padle pajkice,oz.matra me,da bi jih vključila v svojo garderobo.
Je pa en problem. Sem močnejše postave,velika 170cm,75kg in verjamem,da smo tudi bucke zmožne ta kos garderobe ok nosit.
Kaj,oz.kaki način naj izberem? Barve?
imam svetlo rjave lase, svetlo modre učke, moja najljubša color je roza in črna.
Oblečeš črne pajkice, pazi samo, da bo res ok, kompakten material, ne neka obupna prosojna cenena zadeva. Preko pa recimo srajčno obleko in črne čevlje.
Ali pa taka obleka: http://www.3suisses.si/si/shop/izdelek/zanjo/novost/vse-novosti/obleka/20011833-1-27095.html
Pač nekaj, kar gre proti kolenom.
Tudi s kako pleteno obleko bi šlo, če le ni preveč oprijeta.
Pa na tako drapirano stvar fantastično, obuješ pa škornje:
LP,
Lenka
Forum je zaprt za komentiranje.