Kako pogosto si kupite novo spodnje perilo?
Pred leti sem želela bit ‘fina’ pa sem si kupovala same Palmers, Lisca, Lovable, Intimissimi, potem pa sicer meni najljubši od vseh: Yamamay…. ki ga zdej žal ni več v Slo.
Potem sem po naključju kupila nekaj navadnih hlačk v H&M za ‘po doma’ in ugotovila da dobim skorajda dobesedno za malo denarja – veliko muzike…
In začela sem kupovati vse v H&M, oni imajo imitacije vseh skoraj zadnjih modnih smernic glede perila, v sicer malo bolj ‘škart’ blagu, ki pa ni tako hudo moteč, ker sem tudi nekajkrat kupila v Lisci ali Intimissimi robo, ki ni bila ravno iz vrhunskega blaga narejena.
Doma imam vedno komplete, najraje nosim tiste iz gladkih materialov, ki imajo tudi hlačke brez šivov. da se ne vidijo pod hlačami, menjam jih pa dnevno 2x, zato ker popoldne skoraj vsak dan športam in rabim še 1x komplet športnega perila….
Menjam jih cca 3x letno, pa ne vse naenkrat, običajno še dodatno izkoristim popuste na modele, ki jih že poznam, novoletne popuste, zimske razprodaje, take in onake popuste in svojo ‘kolekcijo’ tako redno dopolnjujem, za malo denarja, kot rečeno imam da glih ne pretiravam, ravno prav muzike….
Spodnje perilo kupujem v Italiji (razprodaje, outlet). Znamke: Intimissimi, Yamamay, Cotonella, rada imam modrce od Lisce, te kupim, ko so razprodaje. Prej sem kupovala tudi perilo od Beti, a na Goriškem ni več nobene trgovine.
Kupujem po potrebi, čeprav nosim eno in isto ;), imam nekaj kosov, ki so mi bili všeč, a jih ne nosim, ker se v njih ne počutim.
Jaz drugače ne maram nakupovanja, ne oblačil, ne hrane, ne čevljev. Izjema je spodnje perilo. Res imam rada lepo spodnje perilo, imam veliko kompletov, ker vedno kupim modrc in hlačke iz iste linije. Pa tudi mož mi ga večkrat podari. Ponavadi pa kupujem samo Liscino perilo, ker mi najbolj odgovarja, pa tudi materiali so ok. Kupujem pa različne barve – vse razen bele. Ja, skoraj bi lahko rekla, da je to moj fetiš.
Forum je zaprt za komentiranje.