Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style kdaj prvo znizanje na spletu

kdaj prvo znizanje na spletu

Lenka, ti mogoce ves. Kdaj ima Tommy Hilfiger prvo spomladansko znizanje na spletu. Tko tam 20%, mogoce ves? Ker mal nizji rang kot recimo Esprit, Tom Tailor, .. ze imajo tam 15 do 20 %, sam jaz sem vidla eno poletno bluzco od Hilfiger in je takoooo must have v moji omari, sam ce bi jo mal znizal bom imela bol cisto vest.

Za Tommyja specificno ne vem, ampak ce sodim po drugih takih znamkah, enkrat v zacetku aprila. Obicajno so takrat t.i. midseason sales.

LP,
Lenka

Hvala. Bom pocakala in jo vsak dan gledala na netu 🙂

Se to: ravno sem nasla, da naj bi v neki ameriski blagovnici startali 21. 03. Pogosto isti dan zacnejo tudi na spletu. Vecje znizanje do -50 % pa potem maja.

Daj porocaj, prosim, ce sem kaj zadela. Me prav zanima … 🙂

LP,
Lenka

O hvala. Bom porocala. Saj to je pa ze kmalu, super.

smrk, smrk… Tommy danes na uradni nemski spletni strani ni znizal nic. Tista lepa draga bluzica me tako se vedno caka.

O, ti lumpi skopuski. 🙁

LP,
Lenka

:-)) se cisto strinjam s teboj. Ti ki so mal bolj dragi so res skopuski;-)) sam jih bom ze. MOP sem odkrila na e-bayu recimo, imajo outlet in kaksno zadevico dobim vcasih res poceni, sedaj morem se Tommyja nekje dobit. V USA vem kok je poceni 🙁

Nekatere znamke so v domacih drzavah res prav nesramno cenejse, tudi jaz vem za par takih. Ampak za tujino pa ne pustijo imeti teh ugodnih cen. Vem, ker so slo dobavitelji poskusali, ampak za tujino ima brand pac visjo ceno in ne pristane na nizjo.

Skoda – tudi za njih.

LP,
Lenka

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close