Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style kakšno denarnico imate?

kakšno denarnico imate?

Kakšno denarnico imate? Je v njej prostor tudi za kovance ali imate kovančnico še posebej? Kam spravite vse dokumente pa vse trgovinske kartice?

Sama imam neko zmahano, v katero vse nabašem, ampak kliče po zamenjavi in ne vem, kajnaj sploh kupim, da mi bo funkcionalno. Imela bi kovančnico posebej, pa etui za kartice, ampak a se to obnese? Ne predstavljam si namreč na blagajni vsega ven privlečt : denarnico, ker imaš v njej gotovino, etui s karticami, da vzamem trgovinsko (recimo tuš) kartico, pa še extra kovančnico, da dam bolj točen znesek in da se mi ne nabere kila kovancev . :))))

Če bom imela spet vse v enem, je pa cela zmeda, ker not nič ne najdem in tudi denarnico je že kot en povšterček, cela debela in napihnjena od kartic in kovancev.

Kako to rešujete ostali, kaj je idealna kombinacija?

Imam denarnico, v kateri je tudi žepek za drobiž in za tiste kartice, ki jih redno uporabljam ter osebne in zdravstvene od mene in otrok. Potem imam en poseben etui, kjer imam shranjene tiste kartice, ki jih uporabljam le občasno (Hervis, Pikapolonica,…) Tako se mi zdi najbolj praktično.

Odkar je evro, vlačim s seboj denarnico v obliki mini-kovčka z dvema predalčkoma na zadrge (sem ga šla zdajle izmerit: 14x10x6cm). V enem delu imam kartice, dokumente in gotovino, v drugem drobižnico.
Vsakih nekaj mesecev si kupim novo pri Kitajcih v Trstu, stane kakih 5-6€.

OMG, pa ti imaš to OGROMNO zadevo!

Jaz imam takole.

Ima dovolj prostora za najnujnejše kartice (osebna, bančna, zdravstvena, kreditna, knjižnica …), predal za bankovce in tri žepni predal za kovance, ki se zapira z zadrgo. Tam ima lepo posortirane kovance.

Potem imam še poseben etui za kartice, kjer so spravljene vse življensko nepomembne kartice od trgovskih verig.

Uf, meni je tudi denarnica cel projekt 🙂 imam jih pa nekaj na zalogi, tako da ni panike 🙂

Rada imam bolje manjse kot vecje, pomembno mi je, da je zepek za drobiz na zadrgo na zunanji strani, da mi ni treba odpirat celo denarnico, da sta dva predala za bankovce (v enega zlagam denar, v drugega racune), da je nekaj zepkov za kartice (teh nimam veliko in raje operiram z gotovino) in da je lepa 🙂
Tisto tamalo za drobiz uporabljamo pa za denar za stacuno.

Ko jaz privlečem na plan mojo denarnico, me kolegi zafrkavajo, da sem kot dežurni kondukter na vlaku, ker je denarnica OGROMNA.

Moje zahteve:
-posebej predal za kovance razdeljen na 2 dela. Dostopen mora biti iz “zunanje strani” – tako, da ne rabim odpirati cele denarnice, če iščem drobiž.
-“znotraj” denarnice pa mora biti prostor za kartice – moja ima ločen prostor za najbolj pogosto uporabljene kartice in pa tiste, ki pridejo na vrsto bolj poredko.
-“znotraj” denarnice mora biti tudi prostor za bankovce in to obvezno najmanj 2 če ne 3 predalčki (bankovci, raznorazni Šparovi bonusi (ki mi mimogrede feclajo živce – zakaj že ne morejo uvesti kartic za bonuse), predalček za ostale neumnosti (plonklistke, seznami, šopingliste ipd,..)

Oooo, tale je videt zelo v redu! Kje se da pri nas kupiti, veš mogoče?

Ja, ampak sem bila do grla sita tistih prenatlačenih listnic brez oblike.
Evo, sem šla preštet kartice: osebna, zdravstvena, ena bančna, ena kreditna, dve službeni, Urbana, 7 trgovinskih in članskih (od Ikee do Merkurja), poleg tega vozniško in prometno dovoljenje, menstrualni koledarček in generator kode za SKB. Temu dodaš nekaj desetakov v eurih in nekaj računov, pa se nabere ohoho debel šop papirjev in plastike 🙂

Ja, ampak sem bila do grla sita tistih prenatlačenih listnic brez oblike.
Evo, sem šla preštet kartice: osebna, zdravstvena, ena bančna, ena kreditna, dve službeni, Urbana, 7 trgovinskih in članskih (od Ikee do Merkurja), poleg tega vozniško in prometno dovoljenje, menstrualni koledarček in generator kode za SKB. Temu dodaš nekaj desetakov v eurih in nekaj računov, pa se nabere ohoho debel šop papirjev in plastike :-)[/quote]

Jaz imam tudi v denarnici vsega i svašta 😉

Prazno :-)))))
No pa šalo na stran. Imam kar veliko, saj imam v njej vse kartice (pol preveč), dva predalčka za bankovce, predalček za kovance. Velika je 20 x 10 cm.

Živi in pusti živeti

trenutno polno,samo nebo dolgo
imam ene na oko 8 razlicnih denarnic,uporabljam pa samo 2 eno crno in eno belo

:))) trenutno prazno :((

Oooo, tale je videt zelo v redu! Kje se da pri nas kupiti, veš mogoče?[/quote]

V Ljubljani jih imajo v trgovini Kipling na Wolfovi, ne vem pa katere barve imajo trenutno.
Meni je OK, ker ni prevelika in je drobiž dosegljiv z zunanje strani.

rip curl

Jaz imam denarnico manjšo ,tako da evri po 100 in 500 gledajo ven in ko plačujem pijačo v baru to opazijo tudi keš bejbe katere se mi limajo kot kovina na magnet.In potem uporabim še svoj šarm in ženskica je”moja”…Za eno noč…tak pač sem.

Jaz imam v denarnici samo nujne kartice : osebna, zdravstvena, navandna bančna.
Pa bankovce.
Kovance v posebni mali denarnički.
Diners in MC imam v posebnem etuiju, ker jih koristim zelo redko.
Kartice trgovskih verig mi gredo na bruhanje. Ne uporabljam niti ene. Jih imam sicer, ampak doma v predalu. Zakaj hudiča bi morala neka bizarna trgovina Tuš zbrati podatke kakšne žemlje, jogurte in katere akcije kupujem?????????
Vozniško imam v avtomobilu, prometno pa nosim v torbici občasno. Na relacijah službena garaža/domača garaž je prometna v avtu.

Ogabne so mi debele, natlačene denarnice.

Ne uporabljam denarnice. Po moje je idealna kombinacija moja; kartice v vozniški in ta v žepu, nekaj denarja v drugem žepu.

Imam OIlily denarnico – pisano, prostorno, ponavadi polno kovancev in brez papirnatega denarja, pa seveda kartice.

http://uk.burberry.com/fcp/product/clothing-accessories/small-leather-goods/large-haymarket-check-purse/10000005327?colour=chocolate&lastcategoryurl=true

Pozdravljeni,

če kdor kupuje kvalitetno denarnico si jo lahko ogleda na spletni strani:http://www.usnje3000.com/
Imamo veliko izbiro ženskih, moških denarnic, majhnih denarnic…

Lepo vas pozdravljamo

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close