puder
Moja koža je daleč od popolne, razširjene pore, tu in tam še kak mozoljček, prve gube….
Moj problem je ta, da sem sprobala že goro pudrov od poceni do najdražjih in problem je sledeč.
Ne vem a se ne znam namazat a vedno potem zgledam tako izsušeno in staro v faco. Imam bolj suho kožo in tudi podlage sem probala različne in če dam kako mastno kremo spodaj puder čez kako uro kar izgine….
No skratka rada bi un efekt lepo napudrane žametne kože.
Jaz sem kupila BB kremo od Garnier…meni je super, sicer pa po nanosu še s čopičem nanesem pravi puder univ prahu za dojenčke…to naredi vse skupi bolj obstojno.
Da boš imela lepšo kožo:
Ko prideš iz službe, skratka ko ne rabiš več bit naličena, si obraz vedno umij in ščisti in namaži z eno kremo tvoji koži primerno, jaz uporabljam Baleino Q10 (meni ful ustreza in še cenovno ugodna je)..
Enkrat tedensko si lepo eno obrazno masko naredi in se lepo zrelaksiraj v banji…
Aja, pa ko si daš puder in vse, si pol lička mal poudari z kakim Blush-om…rožnatega odtenka, boš videla kako lušno zgleda…
Toplo priporočam-ni kaj zgrešit preverjeno že leta! Uporabljati s pravim čopičem po možnosti dior!
Čudovito se nanaša, ni izgleda suhe kože in ne zajeda se v gube. Rezultat odlična polt in odlična odlaga za make up ali kar tako!
http://www.clinique.com/product/1599/5290/Makeup/Foundations/Supermoisture-Makeup/index.tmpl
Jaz sem se pustila prepričat prodajalki in zelo sem ji hvaležna za dober nasvet. Imam zelo suho kožo in nekaj gub in tole je edini puder, ki mi ne suši kožo in ostane še po 8 urah kot zjutraj. Cena je bila nekaj čez 30 euro, zaradi česar sem oklevala, a kot rečeno, to je bil moj zelo dober nakup.
Toplo priporočam-ni kaj zgrešit preverjeno že leta! Uporabljati s pravim čopičem po možnosti dior!
Čudovito se nanaša, ni izgleda suhe kože in ne zajeda se v gube. Rezultat odlična polt in odlična odlaga za make up ali kar tako!
“Nemona”- s kakšnim čopičem nanašaš puder? Sama nanašam tekoči purer s prsti ali blazinicami, za čopič še nisem slišala.
Hvala in avtorici opravičilo ker smetim njeno temo.
tudi jaz uporabljam Diorjevega, Diorskin Nude in sem zelo zadovoljna, mogoče bi lahko bila prekrivnost malenkost boljša, ampak za tiste dni, kadar je koža slabša, je treba še kakšen korektor čez
za spodaj imam pa Afroditino vlažilno kamilica kremo.. sem imela prejšnič njihovo Oil control, pa ni bila ravno kompatibilna s tem pudrom, ali pa z mojo kožo, ne vem, preveč lepljivo je bilo vse skupaj
Tudi meni je tista BB krema omenjena zgoraj super, vendar če hočeš dobro prekrivanje, moraš čez nanesti še malo tekočega pudra. Če vse skupaj utrdiš še s pudrom v prahu, ne bo puder nikamor izginil. Puder pa je se lepše nanese in izgleda bolj….kako bi rekla…..”sočno” na obrazu, če ga naneseš z navlaženim čopičem ali gobico za nanašanje pudra. Vprašaj prodajalke v drogeriji in ti bodo pokazale kateri čopič in kakšne so te gobice, če ti tile izdelki niso poznani.
Jaz imam suho kožo in se mažem z bejbi kremo, zjutraj in zvečer. Če imam namen čez dat puder, se namažem s kremo in počakam, da se vpije, potem pa puder čez. Jaz že par let uporabljam od Manhattna Perfect Cover Up, vse ostalo mi preveč izsuši kožo (probala tudi z barvno kremo pa to, pa bio natur eko puder … vse zaman).
Uporabljam čopič od Dior-ja iz naravnih dlačic-enkratno se nanaša in ful je mehek![/quote]
Torej nakapljaš poder po obrazu in razmažeš s čopičem, ali daš puder na čopič? Čopiš prej zmočiš tako kot blazinice za nanašanje pudra?[/quote]
Jaz takole: čopič zmočim in ga malo popivnam z brisačko, tako da ni tolk moker, da kaplja od njega, ampak je vlažen. Puder nanesem na hrbtno stran dlani in potem s čopičem zajemam po majhne količine in nanašam na obraz. Raje več tankih plasti kot eno debelo in seveda pazim, da dobro zabrišem robove na prehodu do lasišča in vratu. Ni težko, boš videla. Vaja dela mojstra.
Torej nakapljaš poder po obrazu in razmažeš s čopičem, ali daš puder na čopič? Čopiš prej zmočiš tako kot blazinice za nanašanje pudra?[/quote]
Jaz takole: čopič zmočim in ga malo popivnam z brisačko, tako da ni tolk moker, da kaplja od njega, ampak je vlažen. Puder nanesem na hrbtno stran dlani in potem s čopičem zajemam po majhne količine in nanašam na obraz. Raje več tankih plasti kot eno debelo in seveda pazim, da dobro zabrišem robove na prehodu do lasišča in vratu. Ni težko, boš videla. Vaja dela mojstra.[/quote]
Hvala 🙂
Pozdravček,
pomemben je celoten režim nege, probajte vsaj enkrat tedensko narediti piling.
Lahkoizbirate mehanične pilinge , ki mhanično “pošmirglajo” kožo ali še bolje pilinge na bazi kislin,
KI še bolj intenzivno očistijo in zmehčajo kožo, a je kot otroška ritka in tako se tudi puder lepše “uleže”
na kožo.
Simone Godina – moderator
Forum je zaprt za komentiranje.