Kupi obleko, jo enkrat obleče in nese nazaj
Nisem mogla verjeti, ko mi je kolegica, ki dela v eni izmed znanih trgovin z oblačili, pripovedovala o tem. Torej ženske pridejo, kupijo kako fensi obleko in jo čez nekaj dni prinesejo nazaj. Pri tem je jasno, da so jo imele enkrat oblečeno, včasih se pri vračilu še zgovarjajo na kake napake, češ da je oblačilo že bilo npr. strgano, kaka nitka kje ven potegnjena. Ker se kot prodajalka pač ne bo kregala s stranko pred celo trgovino, jim povrnejo denar, čeprav se točno ve, za kaj gre.
No poznamo take, strokovno se jim reče bitches. Preko trupel bodo šle že samo zato, da so videti lepo urejene, čeprav nimajo niti za burek. Navzven si na vsak način želijo delavati kot fine gospe. Le še ena sorta ženskih potrošnic je hujša, babure, ki imajo ogromno časa in zelo velik ego in so pripravljene za kakšen nakup majice, ki se jim ni zdel posrečen iti tudi v tožbo, pa pisarijo in klicarijo in trobijo…fuj.
Ni hec, res ni zdrava. Problem sama s sabo ima, psihološki. Al že v osnovi, da kar kupi nekaj, brez razmisleka, al pa doživlja kakšno posebno razburjenje, ko izdelke vrača. Pošlji jo k psihologu.
Tisti gor bi pa jaz že dala lekcijo – par trgovin v okolici bi opozorila nanjo in niti slučajno ji ne bi menjala očitno nošene obleke. Pa tud, če se nikoli več ne vrne. Od take stranke ni nikakršne koristi.
Malo možno.Na vsaki obleki,ki jo kupim,je velik listek s ceno.
Boš rekla,da hodi v obleki en dan naokrog,potem pa prinese zamenjat?
Če bi bila jaz prodajalka,brez tega listka ne bi zamenjala obleke.
Vsaka jo ima možnost večkrat pomerit in šele potem kupit.
Jaz vsako oblačilo,posebej dražjo, pomerim in jo rezerviram.Ponjo pridem čez par dni in jo še enkrat
pomerim,potem jo šele kupim..
Forum je zaprt za komentiranje.