Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style iščem večja ženska oblačila xl ali xxl

iščem večja ženska oblačila xl ali xxl

podari mogoče kdo večja ženska oblačila xl ali xxl? hvala
pišite mi prosim na zs
smo iz ptuja

Sicer tega nimamo veliko, a ker smo prav tako s Ptuja, se mi zdi smiselno za vsaki kos, ti ga tudi pripeljem.
Imamo pa res velike številke, 52 do 54, zimska jakna, kakšen pulover, ugice (imitacija) 41 št.,…
Bi bilo to preveliko?

Jaz imam št.44-46 če pridejo prav?

pa dajte babe manj jest no

Ti se pa mal več zase brigaj in mal manj z gobcem otresaj, pa bo tud boljš zate.

Jaz se pa strinjam ,da vsaka ki pride nad 40 št,. preveč poje, to je to…preveč kuhate in pečete, pa še zdravje uničujete, mone..pa še grdo je za pogledat, ne si zatiskat oči pred resnico

A ti si tista posušena vejica,ki jo je veter včeraj premetaval po zraku?! Omaj gad res si kot pretegnjena elastika moram priznati,da je lepše nositi št. 44.

“bi se kaj našlo” mi lahko prosim napišete kakšen mail ali gsm, da vas pokličem. zelo bi bila vesela.

za vse ostale. oblačila so za mojo taščo, ki res preveč je. drugače ne moreš biti debel. kaj čemo, saj je že večkrat poskušala z dieto, ampak pride vse spet nazaj. pa sem rekla, da bom ji poskušala dobiti kakšna oblačila, ker si jih ne more kupiti. hvala vsem

Moj mail je nejcapejca@gmail.com

2302
mi lahko napišete kako vas lahko kontaktiram, da se zmenima za oblačila, hvala lepa
lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close