Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style jao, otroška puhovka po pranju – puh v kepicah

jao, otroška puhovka po pranju – puh v kepicah

Prvič oprala puhovko in sušila v sušilcu, ne čisto do konca, puha kar v kupčkih, jao šta da radim …
malo poskušala dati narazen …

Jaz nimam nikoli težav, vedno pa pustim do konca v sušilcu. Puh zgleda še ni suh.

Brez panike, v sušilca naj se posuši do konca, bo lepo razdelilo puh in bo spet izgledala bundica polna.

Uhhh sušilca pa se glih ne priporoča pri puhovkam.Naj t je šola za drugič,drugače pa so ti kupčki,kljub sušilcu,še malo mokri in se držijo skupaj.Velkrat pretresi in se potrudi razdret kepe in bi moralo biti vse OK!

Druagče pa se ne sekiraj.A li jo tko uničiš ali pa jo otrok preraste. 🙂

Puhovko še enkrat zmoči, zraven v stroj daj dve do tri tenis žogici, potem jih tudi skupaj z žogicami posuši v sušilcu na nizki temperaturi.

Vedno in redno, vse puhovke perem v stroji in susim v susilcu! Nikoli ampak res nikoli pa ne daj mehcalca pri pranju! Susim pa, prvo v susilec in kasneje ven na zrak za 10 minut, da se ohlafi in gre vlaga iz bunde, nato zopet v susilca in zopet ven na zrak….. To ponavljam dokler res ni vsak puhek zase!

Nic skrbet, sele cez dva dni, ko vsa vlaga izpuhti, je bunda diseca in kot nova…samo brez panike! Jaz sem prvic mislila, da sem bundo zaj…., in to zlo drago! Presekirala sem se, ampak je blo vse ok!

Daj v sušilca ,da se dobro posuši in žogice so dobra ideja.
Tudi v čistilnicah tako delajo.
Pa še to :kadar perete bunde,jakne,puhovke,skratka te zimske zadeve ama NIKOLI res, ne uporabljajte mehčalca,ker mehčalec uniči ta zaščitni sloj ,ki ga imajo te stvari…….(delala nekaj časa v kem.čistilnici)
saj že praški dost dišijo………

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close