Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style rada bi si kupila kaj za oblečt, pa

rada bi si kupila kaj za oblečt, pa

pridem v Zaro, Bershko, Stradivarius, H&M, Promod, Mano … pa je vse tako grdo in neoblačljivo, da si ne kupim nič. Rabila bi hlače – športno elegatne, vendar ne črne (črne barve je pa ogromno), kakšne lušne mikice (pa imajo na razpolago neke grde štrikane jope …). Tudi jakno, pa je vse tako čudnih krojev.
Kupila bi si tudi kakšen lušne škornje – ženstvene, z “normalno” peto, pa v vseh teh trgovinah nič pametnega ne najdem (ene sem si kupila, rada pa bi si še dvoje).
Povejte ali imam samo jaz takšne težave? Grem v nakup dvakrat na mesec po pol dneva ali več, če bom slučajno kaj našla, pa dobim le kakšno stvar … Pa grem z dolgim nosom že spet domov.
Mi priporočate kakšno normalno trgovino??? Oblačim se elegatno-športno oz. casual. Normalno, brez nekih netov, jop do kolen, svilenih bluz in ostalih čudnih dodatkov.
Kako kupujete in kombinirate oblačila???

poskusi še v Nami, Maxiju, Emporiumu in kakšni drugi dražji trgovini.

Sem pa mislila da imam samo jaz te probleme 😉 Se kolegice že prov norca delajo 🙂

Ko boš našla vse naštete stvari sporoči kje, ker jaz sem že obupla 🙁

Letos sem si kupila edino črn plašček pa še to v Italiji. Škornov še nisem našla, nosim še predlanske.

Skratka, jaz zase najdem kakšno malenkost na vsake toliko časa 🙁

razvajenke…kar vam privoščim, da je danes še kakšen tak

Nisi edina, tudi meni ni nič več všeč:) Res čudne nekvalitetne cunje prodajajo v teh časih.

Jaz sem se odločila da kupim ko vidim in mi je všeč in nikoli več nič ne iščem, ker če iščem ne najdem.

Jaz imam pa samo eno težavo, nimam namreč denarja, pa so mi vse te cunjice tako všeč, kaj naj naredim. tudi to je velik problem, a ne.

Od kar nimam denarja za oblačila, ne hodim več v trgovine:(

V S’Oliver se najde kar precej takih stvari kot jih iščeš, pa mogoče kakšen Mexx in Esprit, tudi v Tom Tailor je veliko “klasike” – naštete trgovine (razen Mane) kamor si šla, imajo za ciljne kupce večinoma najstnice.
Jaz drugače zadnje čase občasno kaj kupim na Stilagu. Sem imela sicer nekaj odpora pred naročanjem po spletu in morebitnimi težavami z vračili, ampak me kakšen kos premami, tako da imam nekaj stvari od tam in sem z njimi zadovoljna. Izbire je pa veliko.

Če ti ni škoda denarja zavij v Modiano, imajo veliko različnih znamk.
Nama ima super ponudbo. Včasih najdem kaj v Street One, pa Sportini, Esprit

V teh trgovinah, ki si jih obiskala je pa res bolj pofl roba za doma 🙁

Od kar nimam denarja za oblačila, ne hodim več v trgovine:([/quote]

Enako, samo v izložbe mal poškilim

Esprit bi bil kot naročen zate, ni za najstnice, po drugi strani pa ni pretirana eleganca za prave dame (karkoli to že je). Jaz naročam po spletu in zaenkrat se nisem nič uštela, niti pri čevljih ne. Zraven vsakega modela namreč piše, ali je oprijet, normalen ali ohlapen, cifre so sicer večje in moraš načeloma vzeti eno manjšo kot pri drugih firmah, imajo pa res luštne stvari.
V trgovinah, ki si jih naštela, tudi jaz težko kaj kupim zase, pa se oblačim v bistvu bolj športno, ampak tista roba tam so pa same cote z redkimi izjemami. Jakne kar škripajo pod prsti od sintetike in se že na prvi pogled vidi, da so nekvaliteten material.

Veliko v redu znamk imaš tudi v Cityparku v K & O. Ja, tudi v večjih Modianah se najde marsikaj.

Jaz pa že kaki dve leti iščem kakšne tople hlače, ker v teh platnenih, ki so jih tudi pozimi polne štacune, me zebe, poliestra ne maram (pa tudi ni topel). Pa seveda kroj, da ni spodaj tako ozko, da komaj nogo not dobiš. Se pravi klasičen kroj hlačnic (za petdesetletnico pač). No in ko dodam še, da nosim številko 34… se izbira zmanjša na 0.
Bo res treba šiviljo angažirat. Ali je mogoče katera kakšne take hlače videla kje v štacuni – v Lj.?

Se oblačim podobno kot avtorica prvega posta in sem vse našteto najdla v S’Oliverju in tam oblačim tudi moža in otroke,ker edino tam najdem kaj pametno-uporabnega. Namreč vse ostalo je nikakvo,….vsaj zame. Sem sla zadnjič mimo Tailly Wailly-ja in me je kr zmrazilo,…sem dobila občutek,ko sem videla izložbo da bo vsak čas juli ne pa ledeni december,….katastrofa……pa sama nosim tudi konfekcijo 34 pa še velika sem in samo v S’Oliverju najdem polover da ima ta številka dost dolge rokave in da imajo hlače dovolj dolge hlačnice ker vse ostalo izgleda na meni,kot da sem ali premalo kupila ali z 3/4 rokavi….tko da poglej v S’Oliverju pa imajo od danes dalje še 20% popusta….

Mene je tudi SOliver prepričal, sicer hodim samo na akcije, H&M pa je poden. Samo za otroke mi je še ok.

Se strinjam, vse je kičasto, svetleče…za najstnice pač. Sama imam tudi rada klasiko, pa da je lepo, kvalitetno in največ kupum v T.Tailor, SOliver, Zero, Peek&Cloppenburg. Za otroke pa H&M, Okaidi, Zara, se mi je do sedaj vse dobro obneslo, s tem, da od vstarejšega sina še mlajši vse dobi in je o.k.

Od kar nimam denarja za oblačila, ne hodim več v trgovine:([/quote]

Enako, samo v izložbe mal poškilim[/quote]

Jaz tudi. Pa me nič ne moti. Če hočem imeti kaj novega si sama naredim – spletem.

Mark&Spencer

smrk, smrk,…. št. 34, smrk, smrk :((

Bi v naštetih trgovinah tudi jaz kaj našla zase – št. 44/46?

Je morda še katera podobnih baročnih oblin in najde zase, kar išče? Morda kje drugje, samo ne predrago?

Je morda še katera podobnih baročnih oblin in najde zase, kar išče? Morda kje drugje, samo ne predrago?[/quote]

Ugodno prodam nekaj športno elegantnih oblačil te velikosti, nekatera popolnoma nova:
– temno sivo krilo do kolen
– črno krilo do kolen
– črna kratka bunda
– temno moder pulover
– bordo rdeč pulover
– srajčne bluze…
– torbice
– šale…
etc

Tudi jaz sem izbirčne, tako kar se vizualnosti tiče kot tudi materialov. Pa vedno najdem kaj zase v trgovinah v BTC-ju v hali A. Te trgovine so: Mia, Joy, MF 711, Labus, Mode Italy, pa še kakšna se najde.

Je morda še katera podobnih baročnih oblin in najde zase, kar išče? Morda kje drugje, samo ne predrago?[/quote]

Veš, ko se spravim kupovat kaj za oblečt, sploh spodnje dele – krila in hlače, si strašno želim imet eno do dve konfekcijski številki več…

Ugodno prodam nekaj športno elegantnih oblačil te velikosti, nekatera popolnoma nova:
– temno sivo krilo do kolen
– črno krilo do kolen
– črna kratka bunda
– temno moder pulover
– bordo rdeč pulover
– srajčne bluze…
– torbice
– šale…
etc[/quote]

Si pripravljena poslati kakšno slikco in ceno na mail: gorenjka99@gmail.com ?

V S’Oliverju boš ziher kaj našla,ker imajo tudi večje številke in res izbiro različnih modelov.

Te težave imam tudi jaz. Vse kar bi rada, je moderna klasika, daleč od staromodnosti. Eno normalno torbico, pridem v trgovino, na metre kiča po zadnji modi, zagledam eno normalno torbico – moderna klasika, kakopak – to pa imajo najdražje. In ko vidim nekaj podobnega po normalni ceni, samo zagrabim in grem.

Ista zgodba pri čevljiv, svašta kiča od zadnje mode, zagledam en lep model v Alpini, pa ni bil čisto nič drugega, kot moderna klasika. In ta je bil najdražji, ker da je od neke oblikovalke. Ampak čista moderna klasika za razliko od kiča zadnje mode.

Enako je s kakšnim hlačnim kostimom. Enostavni ravni kroj, večni moderni klasik. Ali pa navadna bela srajca. Že to imam take težave najti. Navadna bela srajca, brez nekih krancljev in dodatkov.

Če gledate selebritije na sprejemih in raznih preprogah, ste kdaj videle katero oblečeno po zadnji modi? Nikoli. Nosijo moderno klasiko, od čevljev do oblek in kostimov.

Zakaj je nekaj tako preprostega danes najdražje za kupiti?

Jaz prisegam na S Oliver, Tom Tailor, Street one, Modiana…Sicer ni poceni, zato vedno počakam kakšne popuste ali razprodaje.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close