Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Črne nogavice! bljak…

Črne nogavice! bljak…

Resno vprašanje…Zakaj hudiča..morajo vsi moški od malih do velikih na splošno nositi črne nogavice ????

Po vse letih pranja, zlaganja, sortiranja…in kar koli še…sem imela pred kratkim te barve DOVOLJ.
Pri mojih dveh mulcih (11, 10) sem vzdrževala svetle barve do šole…nato sta masovno prešla na “MAMI jaz hoče črne, sive…temne”…in sem jih kupila..Pri možu, odkar se poznava, pa je tega že premnogo let, drugega kot ČRNE in BELE ne pozna, tale JING in JANG se nosi samo glede na vroče mesece leta in hladne…torej lahko po njegovih nogavicah odkrijem kakšno je vreme.

Ker sem sama začela črno barvno izločati iz omar..in kupovati bolj svetla oblačila..me je prešinila ideja, ko sem v trgovini gledala kako svetle in lušne nogavice imajo za mulce in tako se je Miklavž izkazal tradicionalno za zelo priročnega in je prišla sprememba…VSE črne in temne nogavičke sem pri mojima mlajšima “moškima” zamenjala za vse možne barvaste in črtaste in itd…pri možu pa pustila samo nekaj “uradnih” za obleke, ostalo pa so zamenjale bolj žive in moderne.

Rezultat: Mlajši del družine se je brez posebnih komentarjev navadil na novo garderobo, saj že tako nosita svetle in vse mogoče barve za šolo..treninge..
Mož pa je zgroženo ugotovil, da bo moral sedaj vse kombinirati, da ne bo izpadel kot osel. Pa se bo že potrudil. Črna je po njegovem praktična, ker ti ni treba gledat ali kaj kam paše, torej v noge :).

Kar pa je pomembno zame….to, da se sedaj z mnogo večjim veseljem lotim pranja in sortiranja nogavičk, ker vem od koga je kaj…in ni več kupa ČRNIH, ki je požel živce za zlaganje.

V vednost :),,.kaj narediti, če gre to še kakšni mami in partnerki na živce :).

Očitno se imaš dokaj fajn v lajfu, da iščeš probleme, kjer jih ni.

da bi tipa vpregla, da si jih zloži, ti pa še ni padlo na pamet?

Od kdaj nosijo samo crne nogavice?? Ker imate pri vas doma bolane debilne fore, mislis da jih imajo vsi?? Moj moz nosi bele, sive, crne, modre, zelene itd. Res, da nima nobenih pinki, rdecih, vijolicnih ali rumenih tako kot jaz, ampak da bi naj imel samo crne pa prvic slisim. Kaksne probleme in komplekse z nogavicami imate torej v vasi familiji razcistite sami pri sebi.

Jaz si tega ne bi dovolil narediti. Si jih pa zlagam sam.

cak da postekajo kaksno manipulatorko imajo doma…

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

Pri nas je pisano pri otrocih, pri meni in možu pa za v službo ne za prosti čas pa 🙂

Mož nosi za v službo temne kavbojke, rjave ali črne čevlje in si res ne predstavljam, da bi imel pod tem svetle nogavice,….ima črna ali t. modre. Jaz nosim večinoma krila in trenutno pod njimi debele žabe v črni, rajavi, sivei, temno vijola ali temno modri barvi,….

Če ji gre na živce, si je čisto sama kriva! Naj si vsak izbere svoje ven in jih posortira, pa ne bo več pomembna barva!
Jao, ženska…imaš res probleme! :-)))))

Saj ne morem verjet. Kako lahko TI odločaš o tem, kakšne nogavice nej nosi TVOJ MOŽ????????? Ok, za otroke še nekak razumem, dokler so res majhni majhni, ampak potem pa imajo svoje idejein svoj okus.

Prava diktatorica si, da veš! (Da meni to narediš ………… ne vem, po moje bi leteli ven tudi tvoji pisani štunfeki.)

Zlaganje bo mogoče lažje, kaj pa pranje? Dosti lažje je vse črne nogavice oprati naenkrat, jih zložiti v posodo in jih nato mož zloži. Ravno včeraj sta imela s sinom tekmo kdo najde več parov:)

Pri nas pa oba z možem nosiva samo črne nogavice. No, jst mam ene tri pare pisanih, ki pa so bolj za številko kot za uporabo. Pač sortiranje vzamem kot manjši trening za živčke, hehe! 🙂

da ne iščete parov nogavic, vsak preden jih da v pranje, naj jih zgoraj skupi zarola

A si pomislila na to, da te za Božička tvoji moški razveselijo s kompletom garderobe v črnem. Črne hlačke, moderc, nogavice, črno krilo, črna bluza, črn plašč, … Njim je črna barva všeč. ;)))

Eh, s čim vse si nekateri komplicirate življenje po nepotrebnem…

Moj je med tednov v poslovni obleki. Crni, sivi, rjavi, modri, poletu tudi v oker, svetlo rjavi,…..

Oprosti, ampak ob obleki si ne predstavljam nic drugega kot temne nogavice. Ja, tudi rjave in sive, a temne in do kolen. Ni bolj groznega pogleda kot ko moskemu, ki prekriza noge, ven pogledajo noge z dlakami 🙁

Za ostale dneve pa nisimo vsi pisane.

Nogavice zlagajo in nosijo v predale sami, vaja pred televizijo in tekmujejo, kdo jih najde vec.

Hahahah jebali te pisani štumfi sej nis resna?

Mislim, da ima tvoj mož prav.
Kakor si jaz ne predstavljam, da bi imela v omari samo črne nogavice, ker jih vedno kombiniram z barvo drugih oblačil, sploh če oblečem krilo, tako si ne predstavljam, da bi imel moški svetle nogavice na temne čevlje (kar moški večinoma nosijo), potem pa še gledat, da se ujema z barvo drugih oblačil. Ženske imamo večinoma prirojen dar za to, moški nimajo, niti jim je to pomembna življenjska stvar. Zakaj ga mučiš?

Drugače pa je meni na moškem lepo tudi to, da ima obute recimo temno rdeče čevlje, močno zelene nogavice, v isti barvi suknjič, črne hlače in recimo črno srajco ampak roko na srce, koliko moških se pa tako oblači? Jaz poznam točno enega, pa mogoče še ene dva na pol.

Ehehehhhhhhee, me je nasmejal tvoj kar esej na temo črnih moških nogavic 😀

Meni osebno, kot tudi mojim moškim v družini pa bele ne sedejo: so edino in izključno za k športnim oblačilom, ne za k lepšim, sploh pa ne poslovnim oblačilom. In tudi pod kavbojke za v šolo, je lepše za videt sive, rjave ali pa črne nogavice, kot pa bele bombažne. Bele nogavice so bile včasih simbol čistosti, tisti, ki jih je nosil, naj bi pomenilo, da si jih dnevno menja – ker so pač umazane tqakoj in jih moraš zamenjta drug dan. kar seveda drži tudi za temne, saj najbolj švicamo v podplate.

Bele nogavice meni takoj asociirajo na 80-eta leta, na Michael Jackson stil s količkami=čevlji, pa malo prekratkimi hlačnicami :), so pa tudi zaščitni znak starejših voznikov vozil znamke Mercedes, s trebuhom in zlatimi ketnami okoli vratu in na zapestjih :P, pa tovornjakarjev, da pod šlapice oblečejo bele nogavice 😀

Ja moj bi me tud nekam poslal, če bi si drznila kakršenkoli poseg v njegovo garderobo. On nosi, torej tudi on nabavlja. Ja, tud zloži si štumfe dostikrat sam. In ne nosi samo črnih, pravzaprav črnih skoraj nima.
Je pa seveda odvisno, kako se moški oblači. H kakšnim klasičnim temnejšim oblekam ali sploh k temnim hlačam pa res ne vem, kako bi zgledali kaki črtasti raznobarvni štumfi?

Jaz sem pa to takole rešila: tudi pri nas podoben “problem”. Večina enakih nogavic, a različni lastniki. Na notranjo stran vsake nogavice, na patent sem z različnimi barvami sukanca označila oz naredila kake 2 nitke in zdaj vsak takoj ve, katere nogavice so njegove. Vsak svojo barvo sukanca, pa je. Res je malo zamudno to delat, če jih imaš veliko, ampak se splača ker jih potem ne rabiš več iskat. Označim pa tudi takoj, ko kupim nove.

Moski naj vedno nosi nogavice do kolen ,enake barve kot je barva hlac!.
Nic druga ce in vedno.
Le za sport se ralikujejo in to odvisno od sporta do sporta.

Ni dobro zgoraj skupaj zrolat, ker potem daš v sušilec in jih moraš dat narazen, ker drugače so na vrhu potem mokre 😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close