Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style So prameni sploh se v modi?

So prameni sploh se v modi?

Dve leti me frizer ze ni videl 🙁 barvam sama, rezem konice, taka prava mona sem.
No, zdaj bi pa sla, pa me zanima, ce bi si hotela posvetlit mal lase, a se prameni se nosijo?
Hvala za nasvete, kritike zadrzite zase.

Jaz jih imam vedno, svetle pramene…itak zgleda kot naravno….če boš pa dala kake rdečkaste vmes….meni to ni všeč…kot lisic

Jih imam že par let in to zato, ker z njimi odlično prekrivam sivino. Če so ti všeč in ti pašejo, se ne oziraj preveč na modo.

Živi in pusti živeti

Zakaj pa ne bi bili, lahko so čisto nežni, ravno toliko, da dajo lasem neko globino in “pestrtost”. Ni treba, da daješ orto močna kontrastna pramena. Razen če ti je to seveda všeč.

A dva pramena?

:))
Ne morem, da ne bi 🙂

He, he…
Sploh pa moški itak ne razumemo čemu ta obsedenost z raznobarvnimi lasmi.

Rok-1, seveda ne razumete, pa saj tudi ni namenjena vam ta obsedenost, vsaj ne v prvi vrsti – tam je namreč ustoličena tekmovalnost 🙂

A dva pramena?

Ne morem, da ne bi :)[/quote]

:))))

Ti kar, če ti paše 🙂

A dva pramena?

Ne morem, da ne bi :)[/quote]

:))))

Ti kar, če ti paše :)[/quote]

Običajno se sicer ne oglašam pri napakah, razen v temah točno o napakah na forumih, bedastih izrazih … kjer pramena res vedno obdelamo, ampak danes sem pa take volje, da nisem mogla biti tiho :))

Hja, šment, ko se pa izraz “pramena” kot množinska oblika ves čas uporablja, vsaj v mojem okolju… A ti vedno pravilno slovenščino tolčeš? Ups, pa nekje sem v enem sporočilu napisala “probaj” namesto “poskusi” – daj obregni se še ob to!

He, he…
Sploh pa moški itak ne razumemo čemu ta obsedenost z raznobarvnimi lasmi.[/quote]

Itak da ne. Moski razumete samo obsedenost 40+ letnikov vasega spola, z blond prameni na buci :)))
Samo res, ne vem ce je kaksna stvar bolj ogabna kot odrasel moski z blond prameni no. Nekateri kot, da so iz lune padli. Jaz umrem od smeha (in sramote), da mi fotr okol tak skaklja, kaj sele partner. Ga obrijem na nulo ponoci, ko bi spal.
Avtorica – so se v modi, ampak ne vec taksni kontrasti kot so bili vcasih. Zdaj recimo na crne lase dajo kaksno temno rjavo, prej pa so tiscali na buce od peroksidno blond do vijolicne.

Ja, včasih so si ženske, ko so prišle v srednja leta dajale trajne, danes pa imajo asimetrične frizure raznih barv, največkrat je kaka vijolična ali oranžna vmes. Blond prameni pa zgledajo, kot da se ti je golob na glavo usral.

He, he…
Sploh pa moški itak ne razumemo čemu ta obsedenost z raznobarvnimi lasmi.[/quote]

Itak da ne. Moski razumete samo obsedenost 40+ letnikov vasega spola, z blond prameni na buci :)))
.[/quote]
Z blond pramenami.:)

Tudi v našem okolju se uporablja beseda pramena. In to ne šele zadnja leta, ampak že kar daleč v prejšnjem stoletju.
Moj ata je npr. uporabljal tudi besedo jermena, za množino besede jermen. En jermen, dva jermena, trije jermeni, potem pa se pravilna slovenščina izgubi in nastane več jermen, ne več jermenov. Npr. kaj boš delal – nova jermena ali novo jermenje, nikakor se ni reklo nove jermene. Takšna oblika je pomenila večjo količino stvari.
Recimo, v zvezi z današnjo temo: daš delat tri pramene, pa štiri pramene,…pa petnajst pramenov, pa dvajset pramenov…. skratka daš delat pramena, hehe. Mene množinska oblika “pramena” sploh ne moti tako kot npr. “z prameni” :))

Tudi v našem okolju se uporablja beseda pramena. In to ne šele zadnja leta, ampak že kar daleč v prejšnjem stoletju.
Moj ata je npr. uporabljal tudi besedo jermena, za množino besede jermen. En jermen, dva jermena, trije jermeni, potem pa se pravilna slovenščina izgubi in nastane več jermen, ne več jermenov. Npr. kaj boš delal – nova jermena ali novo jermenje, nikakor se ni reklo nove jermene. Takšna oblika je pomenila večjo količino stvari.
Recimo, v zvezi z današnjo temo: daš delat tri pramene, pa štiri pramene,…pa petnajst pramenov, pa dvajset pramenov…. skratka daš delat pramena, hehe. Mene množinska oblika “pramena” sploh ne moti tako kot npr. “z prameni” :))[/quote]

Kul:)! Kje to?

Recimo, v zvezi z današnjo temo: daš delat tri pramene, pa štiri pramene,…pa petnajst pramenov, pa dvajset pramenov…. skratka daš delat pramena, hehe. Mene množinska oblika “pramena” sploh ne moti tako kot npr. “z prameni” :))[/quote]

Kul:)! Kje to?[/quote]

Na Gorenjskem, okolica Tržiča 😉

Glede pravilnosti bi pa dodala samo še tole. Tudi čim prej in kadar koli smo mi v šoli pisali skupaj (res pa je bilo to že precej pred letom 2000), zdaj pa je menda prav narazen. pa šestnajst smo mi naglašali na e, zdaj je menda pravilno na a. Če se lahko nekaj spremeni, se lahko tudi kaj drugega, in morda bo tudi beseda pramena čez leta prav.

Zdaj so v modi roza prameni in perje v laseh. :)))

[img]http://www.hairromance.com/wp-content/uploads/2012/03/Hair-Romance-Pink-Hair1.jpeg[/img]

[img]http://2.bp.blogspot.com/-pGehayYTMh0/ThIQsLqe4qI/AAAAAAAAA3c/uprN_3VV9FU/s1600/e55c1_kesha-feather-hair-accessory590do060911.jpg[/img]

LP,
Lenka

********************************************************** http://www.Fashionista.si [url=http://www.fashionista.si/si/brskamo-po-omarah/poslji-nam-svojo-omaro]Kaj naj oblečem?[/url]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close