Novoletna gala prireditev
Mož je zamenjal službo in prvič letos greva na službeno gala prireditev. Sedaj se žrem, kaj obleči, da ne bom čist mim…
Stara sem 32 let, imam kar skladno postavo, 170 cm in 57 kg, svetlolasa, svetle polti. Oblečena bi bila primerno, ne izstopajoče. Imam nove črne salonarje, tako da bi šla v njih, ker so zelo udobni. Kupila bi si črno oblekico, ampak me skrbi, da bom preveč črna. Glede na to, da ne bo ples, morajo biti rokavi dolgi?Niti ne vem kam bi šla pogledat (za oblekico ne bi dala več kot 200 EUR).
Zanimajo me tudi dodatki, kakšne barve najlonke, debelina, kakšno torbico (imam same velike, to najbrž ni primerno….).
Tiste z več izkušnjami, kaj mi predlagate?
K mali črni obleki obvezno spadajo enobarvne kožne nogavice (nobenih vzorcev!). Predlagam 15 ali manj denske, raje manj. Recimo 10 ali pa 8-denske. Imej pa s sabo v torbici rezervo, če se ti slučajno strgajo.
Velika torbica prav tako ne bo ok, poišči malo pisemsko torbico. Na spodnji povezavi si poglej nekaj predlogov:
Za popestritev si morda omisliš tako kovinske barve ali pa morda z bleščicami …
Kar se pa rokavov tiče, pa ni težave. Lahko so tudi naramnice, le ozke je bolje, da niso, se pravi naj pridejo malo širše. Pa ne pozabi še nečesa, kar si lahko ogrneš preko, predlagam kakšno krajšo jakno (ne bolero, ti so že kar malo iz mode).
Nekaj predlogov za obleko:
Upam, da kaj pomaga,
LP,
Lenka
Forum je zaprt za komentiranje.