Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Palmers v centru Lj

Palmers v centru Lj

Zadnjič sem se peljala z avtobusom po Slovenski in videla, da je trgovina Palmers zaprta, izložbe oblepljene, na vratih pa listek, ki ga nisem mogla prebrati. Mogoče kdo ve, se prenavlja ali so čisto zaprli?

Za to trgovino ne vem, ko sem bila nazadnje v City Parku je tam še Palmersova trgovina. Pred časom sem bila tudi notri, ampak vse skupi ena sama žalost, cene pa navite v nebo. Se mi zdi, da je pase čas, ko smo v Avstriji hodili v ta Palmers in vzdihovali oh in sploh…ne vem, zdi se mi kr neki.

Zal je Palmers zaprt, in kukr jaz vem se ne prenavlja, lastnika Palmersa sta zabluzila totalno! V MB ga dajejo v najem, v BYCju je in v NM!

kaj pa tisti v stari ljubljani? je tudi zaprt?

Nisem sigurna za Stari trg, vem sam to , da so tam punce vse prodale:) pridne:)

Meni imajo vrhunko robo, je pa res da je kr drago! Kvaliteta je ena A, pa tudi ko 20 operes ostane in ista barva in oblika!

Na Starem trgu je bil danes odprt.

Zaprto ja. Pa če opazite, so po Ljubljani zapira ogromno trgovinic, butikov -tisti, ki niso lastniki, prekinjajo najemne pogodbe, ker so najemnine oderuške.

recesija dela svoje, spodnje perilo srednjega višjega cenovnega ranga spada med luksuzne artikle, najemnine v strogem centru ljubljane za lokale so izjemno visoke, parkirnih mest za tiste, ki ze hočejo do vrat pripeljat in ne uporabljajo mestnega avtobusa ali pa kolo, ni – pa verjetno se ni več izšlo, lahko so tudi glede na prodajne rezultate v zadnjem letu izgubili ekskluzivo, Ker v SLoveniji, če hočeš obdržat neki nivo in imeti nekaj zaslužka, moraš imeti ekskluzivo za tisto, kar prodajaš – ker je tržišče premajhno, spletne trgovine v EU pa tudi že ponujajo cenejše nakupe istih artiklov, kot v klasičnih trgovinah – tudi do 25% so nižje redne cene, kot npr. v SLoveniji, samo za primerjavo. Slovenski trgovci imajo nenormalno visoke marže in tisti, ki bo hotel preživeti oziroma ohraniti dejavnost v tem kriznem času, bo moral uvesti akcijske ponudbe ali pa precej znižati cene.

Tega bo čedalje več. Tudi mali zasebniki, ki prodajajo npr, tekstilne izdelke, karkoli in nimajo ekskluzive in če lokacije nimajo v conah, kjer je dnevna frekvenca obiskovalcev velika in skoncentrirana – npr. nakupovalni centri, pa ljubljanski BTC, kjer lahko parkiraš brez težav in če si tam z namenom, da greš po trgovinah imaš tudi več možnosti ponudbe in izbire, bodo začeli zapirat izredno hitro.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close