Pozna kdo to dišavo?
Nekoč sem kot deklica osnovni šoli s skupino sošolk zbrala nekaj denarja za nakup darila razredničarki ob koncu osmega razreda. Šle smo v bližnjo trgovino in tam preizkusile nekaj parfumov, ki nam nekako niso bili všeč. Kupile smo nekaj čisto drugega. Ko pa sem popoldan povohala ostanke parfuma na moji roki, mi je bil en neskončno všeč. To se je zgodilo pred 25-30-imi leti, pa ne morem pozabiti tega parfuma.
Pred kakšnimi 15-imi leti sem v eni študentski sobi na nekem plakatu videla reklamo za ta parfum in skoraj znorela od navdušenja. Žal mi je lastnica znala povedati samo, od koga je dobila plakat in da ji je bi estetrsko zelo všeč. Na njem je bila elegantna vitka steklenička z dolgim vratom, zelene barve (ne vem ali parfum ali samo steklenička).
Točnega imena parfuma se ne spomnim. v spominu pa mi je ostalo, da se je izgovorilo ŽAN TU. Bil je nek francoski parfum, imenovan Jantue, Jeantu, Jantu,… Ne spomnim se…
Mi lahko kdo pomaga. Se spomni te dišave? Kako se je imenovala, jo je danes možno kje kupiti?
Hvala za pomoč
http://www.parfumdepub.net/collection/index.html
Pobrskaj med temi oglasi. Sem prisla do crke D, pa obupala:) upam, da ga najdes.
Meni je bil ta parfum pred 30 leti noooro dober. “Kradla” sem ga starejši sestri, preden sem šla v disco:)Mogoče kdo ve, če ga še prodajajo?
Meni je bil ta parfum pred 30 leti noooro dober. “Kradla” sem ga starejši sestri, preden sem šla v disco:)Mogoče kdo ve, če ga še prodajajo?
Če boš še mal poguglala (ne samo slike), ga gotovo najdeš. Nedolgo nazaj sem ga videla v eni drogeriji, ampak se ne spomnim, kje.
Forum je zaprt za komentiranje.