Kupovanje ženskih čevljev prek spleta?
Na tujih spletnih straneh je na stotine čevljev vseh možnih vrst, cen, kvalitet in barv. Jaz že leta vsa oblačila in obutev pa tudi vse ostalo kupujem na netu, naših trgovin sploh ne poznam, pa se mi tudi ne ljubi okoli letati, pa itak nikoli ne najdem tistega kar iščem. Tudi novoletna darila ravnokar izbiram lepo iz fotelja, pridejo lepo aranžirana, samo še imena gor nalepim, pa je.
Te lahko vprašam, na katerih tujih spletnih straneh kupuješ? Meni se tudi ne da več po trgovinah, pa še nič pametnega ni na našem koncu. Moram v Italijo, če želim kaj dobiti, kar mi je všeč. Plačuješ preko Pay-Pala?[/quote]
Po moje tule ne bo odgovora…
Dostikrat zasledim take odgovore tule, kako eni kao vse obvladajo (tale tu npr. vse žive spletne štacune), ko pa konkretno kaj vprašaš, je pa mrk… Le zakaj?
Te lahko vprašam, na katerih tujih spletnih straneh kupuješ? Meni se tudi ne da več po trgovinah, pa še nič pametnega ni na našem koncu. Moram v Italijo, če želim kaj dobiti, kar mi je všeč. Plačuješ preko Pay-Pala?[/quote]
Dostikrat zasledim take odgovore tule, kako eni kao vse obvladajo (tale tu npr. vse žive spletne štacune), ko pa konkretno kaj vprašaš, je pa mrk… Le zakaj?[/quote]
Verjetno imaš kar prav. Mi je pa težko razumljivo.
Dostikrat zasledim take odgovore tule, kako eni kao vse obvladajo (tale tu npr. vse žive spletne štacune), ko pa konkretno kaj vprašaš, je pa mrk… Le zakaj?[/quote]
Verjetno imaš kar prav. Mi je pa težko razumljivo.[/quote]
Vsak gre lahko na Google in si v minuti najde vse možne trgovine in potem kupuje. Saj vse piše za trotle. Plačuje se pa s Pay Palom ali kreditnimi karticami. Zakaj vam mora nekdo naštevat trgovine, kjer kupuje, ker vam to itak ne bo nič pomagalo, če ne znate same nič poiskati in ne znate jezika.
Forum je zaprt za komentiranje.