Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Kupovanje ženskih čevljev prek spleta?

Kupovanje ženskih čevljev prek spleta?

Zanima me če katera od vas kupuje čevlje zase prek spleta? Sama enostavno nimam več časa da bi hodila po trgovinah in iskala kar potrebujem.

Prek katerih spletnih strani kupujete čevlje? Kot opomba – sem potrošnica z bolj tanko denarnico, potrebujem pa salonarje s srednje visoko peto v sivi barvi 🙂

Jaz redno kupujem na yooxu sploh na razprodajah. Vsi cenovni razredi.

Amazon.de, yoox je predrag zame.

Samo ne kupuj pri Kitajcih. Ker ti bodo zaračunali še poštnino in carina ti bo ocarinila čevlje.

Če bodo ponaredek kakšne znane blagovne znamke, ti jih bodo še uničili.

na stilago.si so imeli sive salonarje znamke cafenoir za cca 50eur..

Na tujih spletnih straneh je na stotine čevljev vseh možnih vrst, cen, kvalitet in barv. Jaz že leta vsa oblačila in obutev pa tudi vse ostalo kupujem na netu, naših trgovin sploh ne poznam, pa se mi tudi ne ljubi okoli letati, pa itak nikoli ne najdem tistega kar iščem. Tudi novoletna darila ravnokar izbiram lepo iz fotelja, pridejo lepo aranžirana, samo še imena gor nalepim, pa je.

Na stilago sem že parkrat kupila, so pa kar hude znamke, zadovoljna, pa na elegance.si, fashion days.

Te lahko vprašam, na katerih tujih spletnih straneh kupuješ? Meni se tudi ne da več po trgovinah, pa še nič pametnega ni na našem koncu. Moram v Italijo, če želim kaj dobiti, kar mi je všeč. Plačuješ preko Pay-Pala?

Te lahko vprašam, na katerih tujih spletnih straneh kupuješ? Meni se tudi ne da več po trgovinah, pa še nič pametnega ni na našem koncu. Moram v Italijo, če želim kaj dobiti, kar mi je všeč. Plačuješ preko Pay-Pala?[/quote]

Po moje tule ne bo odgovora…
Dostikrat zasledim take odgovore tule, kako eni kao vse obvladajo (tale tu npr. vse žive spletne štacune), ko pa konkretno kaj vprašaš, je pa mrk… Le zakaj?

predlagam tudi schuh.uk

Te lahko vprašam, na katerih tujih spletnih straneh kupuješ? Meni se tudi ne da več po trgovinah, pa še nič pametnega ni na našem koncu. Moram v Italijo, če želim kaj dobiti, kar mi je všeč. Plačuješ preko Pay-Pala?[/quote]

Dostikrat zasledim take odgovore tule, kako eni kao vse obvladajo (tale tu npr. vse žive spletne štacune), ko pa konkretno kaj vprašaš, je pa mrk… Le zakaj?[/quote]
Verjetno imaš kar prav. Mi je pa težko razumljivo.

Do sedaj sem v tujini kupovala le v Asos-u. Oblačila in čevlji pridejo hitro, s kvaliteto sem zadovoljna. In ni poštnine!
Plačujem pa s kartico.

www. asos.com

Dostikrat zasledim take odgovore tule, kako eni kao vse obvladajo (tale tu npr. vse žive spletne štacune), ko pa konkretno kaj vprašaš, je pa mrk… Le zakaj?[/quote]
Verjetno imaš kar prav. Mi je pa težko razumljivo.[/quote]

Vsak gre lahko na Google in si v minuti najde vse možne trgovine in potem kupuje. Saj vse piše za trotle. Plačuje se pa s Pay Palom ali kreditnimi karticami. Zakaj vam mora nekdo naštevat trgovine, kjer kupuje, ker vam to itak ne bo nič pomagalo, če ne znate same nič poiskati in ne znate jezika.

No, verjetno je spraševalka želela še kakšno osebno izkušnjo. In jo tudi dobila. Malo strpnosti, prosim.

LP,
Lenka

********************************************************** http://www.Fashionista.si [url=http://www.fashionista.si/si/brskamo-po-omarah/poslji-nam-svojo-omaro]Kaj naj oblečem?[/url]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close