Pekoče ustnice
Forum je zaprt za komentiranje.
Splash › Forum › Style.Over.Net › Nega, ličenje in style › Pekoče ustnice
Ne vem kaj je z mojimi ustnicami, ampak pečejo me za znort. Mažem se jih z vsemi mogočimi vazelini, pa se stanje nič ne spremeni. Ima kakšna kakšen nasvet?
Morda si alergična na sestavine v vazelinu???
Kadar imaš priložnost si jih namaži z medom.
Več pij!
Resno, mene ustnice vedno začnejo peči, če premalo pijem (govorim o vodi in čajih, ne o alkoholu!) ali pa če sem dolgo v kakem prostoru, kjer je zelo suh zrak.
Si kaj umazanega lizala in poljubljala?
Si jedla češnje, marelice, breskve, jabolka, hruške? Ker lahko, da si alergična na koščičasto sadje. Jaz sem, pa me tudi začnejo ustnice peči in imam občutek, kot da so take kot Severinine …
Ja ko bi bile take kot od Severine? Ma nič takega nisem jedla, saj ne da bi vedela. Imam čisto rdeče in se mi počasi že meša. Kaj res nobena ne ve odgovora 🙁
O, Elaine, sem pričakovala tvoj post 😉 Nič takega nisem poljubljala….
Sramne?
Naj ti jih mož namaže s spermo! Mogoče bo ustrezalo tudi zgornjim, če misliš te! (malo za šalo- še bolj pa za res!
Pa brez zamere!
Pojdi v lekarno in kupi navadno hladilno mazilo.Ustnice maži IZKLJUČNO s tem mazilom večkrat dnevno na debelo.V parih dneh bo bolje.
Zraven ne smeš uporabljat nobene labele,glosa,šminke..
VELIKO SREČE
Veliko pij in meni je pomagalo edino mazilo za ustnice od Nux, ki sem ga kupila v lekarni.
Sem imela pa tudi jaz že grozne porobleme z ustnicami, probala vse možne in nemožne balzame za ustnice, pomaga mi pa edino ta.
Pa res, veliko vode.
zdravo kak ste kak ti je v resnici ime Sunny ha?
PS:prosim odgovori.
Forum je zaprt za komentiranje.